سلام. با این فرکانس ، نیم ساعت کرایسس بازی کن ببین که پایدار هست یا نه و بهدش هم بی زحمت بگو که افزایش کارایی چه قدر بود.![]()
سلام. با این فرکانس ، نیم ساعت کرایسس بازی کن ببین که پایدار هست یا نه و بهدش هم بی زحمت بگو که افزایش کارایی چه قدر بود.![]()
دوست من توی کریسیس افزایش کارایی فقط 3 درصد یعنی 3 فریم بود.
ببینید با 4870x2 هم نمی تونید از کریسیس با تنظیمات بالا فریم خوبی بگیرین چون که موتور کریسیس درست و حسابی بهینه سازی نشده که روی سخت افزارهای امروزی به خوبی جواب بده.حتی اگر دو تا 4870x2 رو هم کرس فایر کنید باز هم امکان نداره با تنظیمات بالا از این بازی فریم خوبی بگیرید.در مورد پایدار بودن هم بله کاملا پایدار هست.اگر می خواین افزایش کارایی رو ببینی توی صفحه ی قبل دو تا عکس در این مورد گذاشتم البته از بازی lost planet.
Last edited by davoodf; 21-09-2008 at 00:28.
دوست من نوع پاورت چیه؟بیشتر این جور مشکلات کرش بازی و پرفورمانس ضعیف بر می گرده به ضعف پاور سیستم.سلام
بله 8.8 بود . از نظر نرم افزارهای دیگر هم ویندوز قبلی کامل کامل بود.
این ارور معنی اش چیست ؟ چرا می گوید با Ati تماس بگیرم؟
با سپاس
بهراد جان الان مموری رو گذاشتم روی 1000 و هسته رو روی 840 به نظر تو ممکنه در اینده مشکلی پیش بیاد؟یا عمر کارت کم بشه؟
نه ، مشکلی پیش نمیاد
فقط دور فنته از 37 بکن 40 برای محکم کاری
حالا بگذار من سیستمم تا آخر هفته جمع بشه خودمم اور میکنم نتیجه رو میگم ، برای همینه که ساکتم فعلاً![]()
اون موقع صدای فن خیلی زیاد میشه.
الان دما در حالتی که هیچ کاری انجام نمی دم از 51 بالاتر نمیره که به نظرم خیلی خوبه.البته در حالت اور کلاک.
شما با ATI Tools در همون حالت اور شده نیم ساعت تست بگیر ، هم دما رو تست کن هم پایداری رو
اینطوری خیالت راحته که هر گیمی بازی کنی نه هنگ میکنه نه دما بالا میره![]()
سلام. من هم یک کارت 4850 دارم و اون رو تا 735 و 2300 اورکلاک کردم ، اما افزایش کارایی در بازی ها این قدر کم بود که به تحمل صدای فنش هم نمی ارزید. دوباره به حالت اول برگندوندمش.
تا حالا با نرم افزار ati tray tools کار کردی؟ فوق العادست. امکاناتش از ریواتونر هم برای کارت های رادون بیشتره. در ضمن با این نرم افزار می تونی دور فن رو نسبت به دما تنظیم کنی و همیشه صدای زیادش رو تحمل نکنی.[IMG]file:///d:/c[/IMG]
Last edited by alborz_k; 21-09-2008 at 13:44.
فکر میکنم اونهایی که 4850 دارن ati tray tools به دردشون خورده که دارن تعریفشو میکنن
من که نصب کردم دیدم دور فن رو پایین تر از 50 درصد نمیشه آورد خیلی ضد حال بود برام
چون کارت 4870 با دور فن بین 35 تا 38 درصد بازدهی خیلی خوبی داره (درمورد دور فن 4850 اطلاعی ندارم)
شاید برای همینه که به درد 4870 نمیخوره ، البته اگر این برنامه در ورژن جدیدترش که نمیدونم داده بیرون یا نه این مشکلو برطرف کرده باشه خوبه
با Ati tool چهل دقیقه در حالت اور شده تست کردم دما از 82 درجه بالاتر نرفت و کاملا هم پایدار بود.
در ضمن در حالت اور شده حدود دو ساعت کریسیس رو بدون هیچ مشکلی بازی کردم دما از 64 درجه بالاتر نرفت.
خوب حالا با این دما امکان داره عمر کارتم پایین تر بیاد؟
یا توی اینده مشکلی پیش میاد؟
میشه لینک دانلود این نرم افزار رو بزاری؟![]()
Last edited by davoodf; 21-09-2008 at 14:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)