تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 104 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1037

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 4800 Series ا

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان امروز یه دفعه به فکرم زد از auto tune که توی ati overdrive هست استفاده کنم.
    می دونین که این قسمت خودش به طور اتوماتیک با توجه به دمای کارت و سیستم کارت رو اور کلاک می کنه.
    چن دقیقه وایستادم بعد از اینکه تموم شد یه سر رفتم توی gpu-z و نتایج واقعا باور نکردنی بود!

این کارت واقعا قابلیت اور کلاک بسیار بالایی داره!میبینین که از نظر memory width کارت 9800gx2 انویدیا که دو هسته ای هست رو رد کرده!مال 9800 مقدارش 128gb هست.به نظر من اگر یه فن توپ روی کارت گذاشته بشه به طوری که کارت رو خوب خنک کنه میشه به تنایج بالاتری هم دست پیدا کرد!در این حالت دمای کارت 52 درجه هست البته وقتی که هیچ کاری با سیستم انجام نمیدم.این رو هم بگم که یه فن درست رو در روی فن کارت گذاشتم که هوا رو مستقیم به فن کارت انتقال میده.
    سلام. با این فرکانس ، نیم ساعت کرایسس بازی کن ببین که پایدار هست یا نه و بهدش هم بی زحمت بگو که افزایش کارایی چه قدر بود.

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

دوست من توی کریسیس افزایش کارایی فقط 3 درصد یعنی 3 فریم بود.
    ببینید با 4870x2 هم نمی تونید از کریسیس با تنظیمات بالا فریم خوبی بگیرین چون که موتور کریسیس درست و حسابی بهینه سازی نشده که روی سخت افزارهای امروزی به خوبی جواب بده.حتی اگر دو تا 4870x2 رو هم کرس فایر کنید باز هم امکان نداره با تنظیمات بالا از این بازی فریم خوبی بگیرید.در مورد پایدار بودن هم بله کاملا پایدار هست.اگر می خواین افزایش کارایی رو ببینی توی صفحه ی قبل دو تا عکس در این مورد گذاشتم البته از بازی lost planet.
    Last edited by davoodf; 21-09-2008 at 00:28.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

سلام

بله 8.8 بود . از نظر نرم افزارهای دیگر هم ویندوز قبلی کامل کامل بود.

این ارور معنی اش چیست ؟ چرا می گوید با Ati تماس بگیرم؟

با سپاس
    دوست من نوع پاورت چیه؟بیشتر این جور مشکلات کرش بازی و پرفورمانس ضعیف بر می گرده به ضعف پاور سیستم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

بهراد جان الان مموری رو گذاشتم روی 1000 و هسته رو روی 840 به نظر تو ممکنه در اینده مشکلی پیش بیاد؟یا عمر کارت کم بشه؟

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهراد جان الان مموری رو گذاشتم روی 1000 و هسته رو روی 840 به نظر تو ممکنه در اینده مشکلی پیش بیاد؟یا عمر کارت کم بشه؟

نه ، مشکلی پیش نمیاد

فقط دور فنته از 37 بکن 40 برای محکم کاری

حالا بگذار من سیستمم تا آخر هفته جمع بشه خودمم اور میکنم نتیجه رو میگم ، برای همینه که ساکتم فعلاً

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

اون موقع صدای فن خیلی زیاد میشه.
    الان دما در حالتی که هیچ کاری انجام نمی دم از 51 بالاتر نمیره که به نظرم خیلی خوبه.البته در حالت اور کلاک.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون موقع صدای فن خیلی زیاد میشه.
    الان دما در حالتی که هیچ کاری انجام نمی دم از 51 بالاتر نمیره که به نظرم خیلی خوبه.البته در حالت اور کلاک.

شما با ATI Tools در همون حالت اور شده نیم ساعت تست بگیر ، هم دما رو تست کن هم پایداری رو

اینطوری خیالت راحته که هر گیمی بازی کنی نه هنگ میکنه نه دما بالا میره

8. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست من توی کریسیس افزایش کارایی فقط 3 درصد یعنی 3 فریم بود.
    ببینید با 4870x2 هم نمی تونید از کریسیس با تنظیمات بالا فریم خوبی بگیرین چون که موتور کریسیس درست و حسابی بهینه سازی نشده که روی سخت افزارهای امروزی به خوبی جواب بده.حتی اگر دو تا 4870x2 رو هم کرس فایر کنید باز هم امکان نداره با تنظیمات بالا از این بازی فریم خوبی بگیرید.در مورد پایدار بودن هم بله کاملا پایدار هست.اگر می خواین افزایش کارایی رو ببینی توی صفحه ی قبل دو تا عکس در این مورد گذاشتم البته از بازی lost planet.
    سلام. من هم یک کارت 4850 دارم و اون رو تا 735 و 2300 اورکلاک کردم ، اما افزایش کارایی در بازی ها این قدر کم بود که به تحمل صدای فنش هم نمی ارزید. دوباره به حالت اول برگندوندمش.
    تا حالا با نرم افزار ati tray tools کار کردی؟ فوق العادست. امکاناتش از ریواتونر هم برای کارت های رادون بیشتره. در ضمن با این نرم افزار می تونی دور فن رو نسبت به دما تنظیم کنی و همیشه صدای زیادش رو تحمل نکنی.[IMG]file:///d:/c[/IMG]
    Last edited by alborz_k; 21-09-2008 at 13:44.

10. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من هم یک کارت 4850 دارم و اون رو تا 735 و 2300 اورکلاک کردم ، اما افزایش کارایی در بازی ها این قدر کم بود که به تحمل صدای فنش هم نمی ارزید. دوباره به حالت اول برگندوندمش.
    تا حالا با نرم افزار ati tray tools کار کردی؟ فوق العادست. امکاناتش از ریواتونر هم برای کارت های رادون بیشتره. در ضمن با این نرم افزار می تونی دور فن رو نسبت به دما تنظیم کنی و همیشه صدای زیادش رو تحمل نکنی.[IMG]file:///d:/c[/IMG]

فکر میکنم اونهایی که 4850 دارن ati tray tools به دردشون خورده که دارن تعریفشو میکنن

من که نصب کردم دیدم دور فن رو پایین تر از 50 درصد نمیشه آورد خیلی ضد حال بود برام

چون کارت 4870 با دور فن بین 35 تا 38 درصد بازدهی خیلی خوبی داره (درمورد دور فن 4850 اطلاعی ندارم)

شاید برای همینه که به درد 4870 نمیخوره ، البته اگر این برنامه در ورژن جدیدترش که نمیدونم داده بیرون یا نه این مشکلو برطرف کرده باشه خوبه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

شما با ATI Tools در همون حالت اور شده نیم ساعت تست بگیر ، هم دما رو تست کن هم پایداری رو

اینطوری خیالت راحته که هر گیمی بازی کنی نه هنگ میکنه نه دما بالا میره
    با Ati tool چهل دقیقه در حالت اور شده تست کردم دما از 82 درجه بالاتر نرفت و کاملا هم پایدار بود.
    در ضمن در حالت اور شده حدود دو ساعت کریسیس رو بدون هیچ مشکلی بازی کردم دما از 64 درجه بالاتر نرفت.
    خوب حالا با این دما امکان داره عمر کارتم پایین تر بیاد؟
    یا توی اینده مشکلی پیش میاد؟

تا حالا با نرم افزار ati tray tools کار کردی؟ فوق العادست. امکاناتش از ریواتونر هم برای کارت های رادون بیشتره. در ضمن با این نرم افزار می تونی دور فن رو نسبت به دما تنظیم کنی و همیشه صدای زیادش رو تحمل نکنی.
    میشه لینک دانلود این نرم افزار رو بزاری؟
    Last edited by davoodf; 21-09-2008 at 14:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •