تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 97 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 961

نام تاپيک: تاپيك اختصاصی مقایسه فایروال ها

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

من موندم چطوریه که کمودو اینقدر تو تستها خوب جواب میگیره ؟ و چطوریه که شرکت با عظمت و با اسم و رسمی مثل سیمانتک رده اش وسطه ؟ یعنی اونهمه اسم و رسم حبابه ؟ یکی یه جواب قانع کننده بده لطفا!
    عزیز همه میدونن قویترین ضد ه.ک یا همون فایروال زون الارمه که همش دارن تو تست ها اونو میکوبونن من که خیلی وقته از اینترنت سیکیوریتی نورتون استفاده میکنم و روزی 3 تا 7 ساعت با سیستم اعضای خونه تو نت هستن تا حالا مشکل ه.ک شدن یا تعویض ویندوز بخاطر ویروس رو نداشتم اما احتمالا اینجا هم قدرت بزرگی دلار یا یورو حکم میکنه بخاطر همین چند مدت قبل سایمنتک و ترندمیکرو این تست هارو تحریم کردن چون کیلویی نمره میدن و کاربر هم که تست هارو میبینه شاخ در میاره من که تجربه کاربری خودمو به 100تا از این تستای ابکی عوض نمیکنم اما بعضی از سایتا واقعا تستهای خوبی رو انجام میدن که اون قابل قبوله

2. 6 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

این DefenseWall Personal Firewall قابل اطمینان هست ؟

با یک تست که نمیشه گفت یک فایروال نانشناخته خوبه یا بد. صبر کنید ببینید نتیجه تست های بعدی چی میشه.

4. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من موندم چطوریه که کمودو اینقدر تو تستها خوب جواب میگیره ؟ و چطوریه که شرکت با عظمت و با اسم و رسمی مثل سیمانتک رده اش وسطه ؟ یعنی اونهمه اسم و رسم حبابه ؟ یکی یه جواب قانع کننده بده لطفا!
    به نظر من شرکتهایی مثل سیمانتک یا ... که دارای شهرت زیادی تو زمینه سیستم های امنیتی هستن در جای خودش عملکرد و کارایی شون قابل اطمینان هست.ولی این مربوط میشه به سرمایه گزاری و سطح تکنولوژیهای نرم افزاری که شرکت مورد نظر در دست داره.
    همین شرکت سیمانتک ، در زمینه ویروسیابی عملکرد خوبی داره ولی از نظر hips شاید نه.علتش هم همین دنبال نکردن تکنولوژیهای مربوط به hips و موارد مشابه هست.
    برعکس شرکتهایی مثل کومودو و آگنیتوم که در زمینه فایروال پیش تاز هستن شاید در حد قابل قبولی تو زمینه های کار کردی شرکت سیمانتک وارد عمل نشدن.شاید از نظر اقتصادی برای اونها به صرفه نیست که آزمایشگاهای متعدد ویروسیابی تاسیس کنن.
    برای مثال شرکت آگنیتوم که بیشتر با فایروالش مشهور هست برای ویروسیابی از دیتا بیس شرکتهای دیگه استفاده میکنه و در عوض ماژول ها و تکنولوژیهای مربوط به فایروال و امنیت شبکه رو در اختیار اونها قرار میده.
    شما اگه تاریخچه شرکتهای امنیتی رو نگاه کنین متوجه میشین که با کارهای بسیار کوچک به اینجا رسیدن.معمولا تو هر زمینه ای که برای اولین بار شروع به کار میکنن تو اون زمینه هم بعد از مدتی به خاطر تحقیق و توسعه گسترده مشهور میشن و نرم افزارهای قابل تحسینی رو ارائه میدن.
    یعنی 2 یا 3 نفر دانشجوی رشته IT یا نرم افزار یا امنیت شبکه یه پروژه ی معمولی درست میکنن و بعد از مدتی به این نتیجه میرسن که نرم افزار رو توسعه بدن و بیشتر اوقات هم موفق میشن و در ادامه تاسیس شرکت و ...
    تا اینکه شما با نامهایی مثل کسپرسکی یا کومودو یا ... آشنا میشین.
    توی تستها هم معمولا از یک جنبه خاص نرم افزار رو تست میکنن.مثلا تو تست متیوسک من تا حالا تست نفوذ از بیرون یا کنترل ترافیک شبکه ندیدم.یا تست های مشابه دیگه...
    پس صد در صد نیست و بهتره خوتون هم آزمایش کنین.

6. 10 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

11

سلام.

فایروال شرکت Sygate خریداری و به Norton Internet Security اضافه شد.اما به نظر میرسه چند سالی هست تغییر پیدا نکرده.
    استادی تعریف میکرد که در محیط آزمایشگاهی یک ویروس خطرناک را برای دو ساعت زنده نگه داشتند.(محیط آزمایشگاهی)
    اما این ویروس در خارج از این محیط بالافاصله نابود میشه.(محیط واقعی)

فایروال ها هم در محیط ازمایشگاهی از جهات مختلف مورد آزمون قرار میگیرن.
    اما باید ببینیم آیا تمام این اتفاقات هم در دنیای واقعی و برای یک کاربر خانگی رخ میده یا نه؟
    اگر جواب مثبت باشه تحلیلگران باید به آمارها توجه کنن و ضعفهای احتمالی رو برطرف کنن.
    فرض کنیم سیمانتک با توجه به نتایج این تستها متوجه میشه که فایروالش نسبت به کومودو، کسپرسکی و اگنیتوم ضعفهایی داره.
    حالا میاد به کاربران خودش نگاه میکنه و به یک سری سوالات جواب میده:
    1-آیا کاربران من از ضعف فایروال خسارت دیدن؟
    2-خسارت جزئی بوده یا گسترده؟
    3-کدام کمبود(ها) در فایروال کاربران رو متضرّر کرده؟
    4- چه درصدی از کاربران آسیب دیدن؟
    5-آیا تعداد کاربران فایروال نورتون نسبت به گذشته کمتر شده؟
    .
    .
    .

پاسخ سوالات فوق، نیازها رو مشخص میکنه.

8. 15 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض Firewall Test

سلام به دوستان این هم آخرین نتایج سایت matousec.com
    بهتره یه آزمایشگاه تست فایروال هم راه بندازیم تا نتایج این تستها و تستهایی نظیر سایت matousec رو مقایسه کنیم.

10. 9 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام به دوستان این هم آخرین نتایج سایت matousec.com
    بهتره یه آزمایشگاه تست فایروال هم راه بندازیم تا نتایج این تستها و تستهایی نظیر سایت matousec رو مقایسه کنیم.

بازم نتیجه های عجیب حق با شماس خودمون یه تست فایر وال راه اندازی کنیم اینجور بهتره تا این نتایج عجیب سایمنتک همکه 40%

12. 2 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

باز نورتون خوبه که...
    پاندا رو نگاه کنید...

14. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

چیزی که به چشم میاد پیشرفت خیره کننده بیت دیفندر هست که بالای کسپر ایستاده(تازه نسخه 2011). دیشب نصبش کردم فعلا تو مرحله تستش هستم . اینکه بعضیها گفتند سیستم رو سنگین میکنه برای من که محسوس نبود(رم 4 و سی پی یو دوال کور ای 8400). فایروالش هم وقتی تو حالت اتوپایلوت هستی خودش بر اساس دیتابیس برنامه های شناخته شده و هیوریستیک ، allow یا deny میکنه.
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    خوب بعد از مطلب بالا و تست بیت دیفندر باید بگم سوئیت خوبی نیست و کاربر رو اذیت میکنه.
    Last edited by SuffEr; 24-10-2011 at 14:38.

16. 5 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هیچ راهی نداره من فایروال outpost و comodo رو با هم تو ویندوز داشته باشم؟

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

هیچ راهی نداره من فایروال outpost و comodo رو با هم تو ویندوز داشته باشم؟
    با سلام
    قاعدتا باید مشکل ایجاد بشه
    بعدش هر کدوم از اینها خودشون برای یک سیستم کفایت می کنن و نیازی نیست به نصب هر دو بر روی یک سیستم
    چون احتمالا تداخلی ایجاد میشه بین کار هر کدوم

19. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •