تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 141 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه fujin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید ...
    من یه مشکلی دارم با این آنتی ویروس ممنون میشم کمکم کنید ...
    من هر فایلی رو میخوام با IDM دانلود کنم بعد از دانلود شدن حدودا نصف بیشتر فایل bitdefender مانع از دانلود بقیه فایل میشه و سرعت دانلود رو به صفر میرسونه که فکر کنم چون میخواد فایل رو اسکن کنه اینجوری میشه و هم IDM و هم TEMP برنامه IDM رو تو قسمت Exlusions گذاشتم ولی باز مشکل حل نشد ....

پروفشنال bahal20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

آقا مجید خیلی نکته جالب و کاربردی رو بیان کردید
    ممنون
    من مشکلم حل شد و از روی کی جن کلی سریال ذخیره کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید ...
    من یه مشکلی دارم با این آنتی ویروس ممنون میشم کمکم کنید ...
    من هر فایلی رو میخوام با IDM دانلود کنم بعد از دانلود شدن حدودا نصف بیشتر فایل bitdefender مانع از دانلود بقیه فایل میشه و سرعت دانلود رو به صفر میرسونه که فکر کنم چون میخواد فایل رو اسکن کنه اینجوری میشه و هم IDM و هم TEMP برنامه IDM رو تو قسمت Exlusions گذاشتم ولی باز مشکل حل نشد ....
    دو مورد هست.یا کلا باعث ارور و بسته شدن idm می شه و یا اینکه فقط سرعت رو می کشونه پایین.
    آیا در موقع دانلود آیا هشدار ویروس چیزی می دهد؟اگر نه فکر کنم بهتر باشه که یه آنتی ویروس دیگه نصب کنید.
    ولی معمولا موقعی آنتی ویروس ها این مورد رو به وجود می آورند که مشکلی در فایل در حال دانلود وجود داشته باشه.

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقای hamilton من bit defender total security 2009 12.0.10.13 رو نصب دارم هنوزم از تریالش مونده .

من قبلا 2008 رو داشتم و چنتا کی رو ریجستر کرده بودم در اکانتم , اما الان کی معتبر برای این چون جدید اومده یه سرچی زدم پیدا نکردم , آیا شما کی معتبر داری ؟ اگه هم ندداری بازم سپاس گزارم برای اینکه بچه های انجمن رو راهنمایی می کنید .

در ضمن این روشی که در پست اول توضیح دادید که همراه آپدیت انلاین نیست درسته ؟

توصیه ی من اینه دوستان کی اگه گیرشون اومد ( منظورم این کی میکر ها نیست ) تو اکانتی که ساختین امتحان کنید , اینطوری اگه معتبر بود . سالم می مونه و باطل نمی شه

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقای hamilton من bit defender total security 2009 12.0.10.13 رو نصب دارم هنوزم از تریالش مونده .

من قبلا 2008 رو داشتم و چنتا کی رو ریجستر کرده بودم در اکانتم , اما الان کی معتبر برای این چون جدید اومده یه سرچی زدم پیدا نکردم , آیا شما کی معتبر داری ؟ اگه هم ندداری بازم سپاس گزارم برای اینکه بچه های انجمن رو راهنمایی می کنید .

در ضمن این روشی که در پست اول توضیح دادید که همراه آپدیت انلاین نیست درسته ؟

توصیه ی من اینه دوستان کی اگه گیرشون اومد ( منظورم این کی میکر ها نیست ) تو اکانتی که ساختین امتحان کنید , اینطوری اگه معتبر بود . سالم می مونه و باطل نمی شه
    با سلام خدمت شما.
    Key معتبر و خريداري شده متاسفانه وجود نداره كه بخوام جهت استفاده دوستان قرار بدم چون عموما افراد اقدام به Share كردن اكانتهاي خريداري شده خود نميكنند.
    اما در مورد كليه محصولات 2009 Bitdefender همانطور كه در پست اول ملاحظه ميكنيد چندين روش براي رجيستر كردن محصولات 2009 حتي بصورت جداگانه براي ويندوزهاي XP و Vista قرار داده ام كه شما با استفاده از اين آموزشها براحتي قادر به رجيستر كردن محصول موردنظر خود براي مدت زمان طولاني خواهيد بود.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام من دنبال bitdefender internet security v.10 هستم . لطفا لينك كرك ان را قرار بدهيد. چيز هايي كه از جاهاي ديگه گرفتم بعد از update غير فعال مي شوند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اينجا كسي نيست جواب منو بده برادرم كلي تبليغ اين سايت كرده بود، تو ذوق يك نفر تازه وارد نزنين

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ورژن 10 بیت دیفندر مشکل کرک داشت ... شاید کرک های زیر بتونند مشکل شما رو حل کنند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته چون بیت دیفندر بعد از یک مدت ، کرک ها و سریالهای تقلبی رو از کار میندازه ، ممکنه غیرفعال شده باشند

کرکر ها هم بیشتر تمرکز خود رو برای کرک محصولات 11 و 12 گذاشتند و کرک های خوبی برای این ورژن ها موجود است

البته نسخه 11 که به 2008 معروف است بسیار سیستم رو کند میکنه ولی نسخه 2009 نسبت به نسخه 2008 بهتر است

بهر حال چون من کلا از این محصول استفاده نمی کنم ، بیشتر از این نمیتونم کمکتون کنم (چون نسخه 10 یک نسخه نسبتا قدیمیه)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من بیت دیفندر ورژن 10 داشتم و الان توتال سکیوریتی رو نصب میخوام بکنم

الان هر کار میکنم نمیتونم ورژن 10 رو پاک کنم
    کسی بلد هست چطوری میشه از شرش خلاص شم

ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام من دنبال bitdefender internet security v.10 هستم . لطفا لينك كرك ان را قرار بدهيد. چيز هايي كه از جاهاي ديگه گرفتم بعد از update غير فعال مي شوند.

تو هم مشکل منو داری
    دیگه نگرد دنبالش
    چون کرک ها دیگه ساپورتش نمیکنه

الان مشکل من اینه که پاک هم نمیشه این ورژن 10

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •