یک بار دیگه نصب کنید ، موقع نصب تیک نصب شدن آنتی اسپایور رو بردارید تا نصب نشه.
وب گارد هم بعد از نصب خودکار غیرفعال می مونه و هیچ اخطاری هم نمیدهد.
موفق باشید.
یک بار دیگه نصب کنید ، موقع نصب تیک نصب شدن آنتی اسپایور رو بردارید تا نصب نشه.
وب گارد هم بعد از نصب خودکار غیرفعال می مونه و هیچ اخطاری هم نمیدهد.
موفق باشید.
DRHANNIBAL کارت خیلی درسته. ممنونم از راهنماییهات.![]()
ممنون.
خوشحال میشیم مشکلات کاربران رفع میشه.
موفق باشید.
سلام دوستان
ایا نصب outpost 7 با kis2011 کار درستیه؟موقع نصب این فایروال یک نوشته اومد و یک تیک کنار اسم کسپرسکای گذاشت اون چی بود ؟ باید اون تیک باشه یا نباشه؟
خیر شما فقط باید یک فایروال داشته باشید.
اون تیک احتمالا خاموش کردن فایروال کسپرسکی بوده.
فایروال kis کافیه اما اگر علاقه دارید outpost داشته باشید kav رو باهاش ست کنید.
موفق باشید
اگه منظورتون از نوشته همونیست که ابتدای نصب میاد و تیک داره اون مربوط به برنامه های مشابه امنیتی(آنتی ویروس،آنتی اسپایور و...) میشه که بر روی سیستم شما پیدا کرده که اگه تیک داشته باشه یعنی اوتپست اون رو مدنظر قرار میده.
لطفا به این سوال هم جواب بدین.بار سوم هستش که می پرسم:
لطفا حالتهای مختلف آیکون فایروال اوتپست رو در قسمت notifications area (کنارساعت) توضیح بدید.مرسی...
قبلا جواب داده شده. اين دوتا پست رو بخونيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقایون یه سوال ، این فایروال outpost چقدر سیستم رو کند می کنه ؟؟
ممنون اونهارو قبلا دیده بودم.منظور من منوها نبود،منظورم آیکون برنامه بود.گاهی آبی میشه،گاهی خاکستری،گاهی نارنجی.این رنگها نشان دهنده کدوم وضعیت هستند؟برای من بیشتر اوقات آبی رنگ هستش و یه علامت سوال هم داره.
به هيچ وجه سرعت سيستم رو پايين نمياره.
حتي تاثيري روي سرعت شبكه هم نداره.
در ضمن در نسخه 7 ميتونه به كانكشنهاي P2P ارجحيت بيشتري بده تا سرعت دانلود P2P هم پايين نياد.
روي اين سيستمي كه هستم Outpost ندارم. ولي اون رنگايي كه يادمه بهت ميگم.
مشكي : Block All
سبز : Block Most
آبي : Rule wizard
قرمز : Allow All
توضيحات مربوطه
Block All : تمام دسترسی به شبکه بسته میشه
Block Most : فقط نرم افزارهایی میتونن با اینترنت ارتباط برقرار کنن که قبل دسترسی براشون تعریف شده باشه
Rule Wizard : حالت سوال کردن - اگر نرم افزاری بخواد با اینترنت تماس بگیره ، Outpost از شما سوال میکنه .(البته Outpost بسیاری از نرم افزارها رو میشناسه و خودش تنظیمات رو انجام میده و سوالات رو به حداقل میرسونه )
Allow Most : تمام ارتباط ها با شبکه اجازه داده میشه ، مگر اونهایی که قبل شما تعریف کرده بودید که بلاک بشن.
Allow All : شبکه کلا باز میشه و هیچ گونه نظارتی برای ارتباط نرم افزارها با اینیترنت صورت صورت نمیگیره.
در حالت عادی شما باید از Rule Wizard استفاده کنید..( رنگ آبي )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)