من از مخابرات دارم ولی اصلا قطعی نداشتم نه افت سرعت! تنها مشکلی که داشتم با وی پی ان بود که تقریبا زود زود dc میشدم.
من از مخابرات دارم ولی اصلا قطعی نداشتم نه افت سرعت! تنها مشکلی که داشتم با وی پی ان بود که تقریبا زود زود dc میشدم.
نمیدونم خورشید از کدوم طرف دراومده ولی سرعت اینترنت از ظهر به این طرف خیلی خوب شده
![]()
ديروز عصر كه حدود 1 ساعت آنا اينترنت قطع بود ، نميدونم بقيه شركتها هم مشكل داشتن يا نه؟
من هم دقيقاً همين مشكل رو با آنا اينترنت دارم.
واسه چند ثانيه كل ديتا قطع ميشه ، چند بار هم با پشتيبانيش تماس گرفتم اما همچنان همين مشكل رو دارن و ميگن مشكل از مخابراته!!!!
معلوم نیست چه خبره! شبا سرعت دانلودم بزور میرسه به 20k با پینگ بالای 2000ms !
اینترنت من خیلی زیاد نوسان داره. مثلا پینگم میرسه با 250 چند دقیقه بعد میشه 800! دانلودم میرسه به 60 چند دقیقه بعد میشه 20 و همینطور مرتب بالا پایین میشه و اصلا ثبات نداره.
موقعی که از speedtest.net تست میگیرم خیلی طول میکشه تا سرعت دانلودم رو نشون بده اما سرعت آپلودم و پینگم رو خیلی سریعتر نشون میده.
کسی میدونه علتش چیه؟
256 مخابرات
سرور ارمنستان ساعت 16:55
Last edited by urumchi; 28-04-2011 at 16:09.
سلام به همه دوستان
دوستان کدومتون از مخابرات اکانت دارین؟
کسی 256 مخابرات داره؟
سلام به همه ی دوستان همشهری . حوصله نداشتم تاپیک رو زیر و رو کنم تا به جوابم برسم
ما دیگه از این پارس آفلاین خسته شدیم و میخوایم تغییر ISP بدیم . شبا سرعت دانلودم با پارس آفلاین به 10 kb هم نمیرسهمن پینگ برام خیلی مهمه چون بازی آنلاین زیاد انجام میدم اما پارس آفلاین با این پینگ افتضاحش نمیزاره آدم یه دقیقه با دل خوش بازی کنه
. از بین همه ی اینا شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنین که پینگ زیر 200 بده ؟ آنا ؟ ترکا ؟ مخابرات ؟ . . . .
شاتل رو اصلا بهش فکر نکن. در بهترین حالت پینگ 500-600 هست!!!
ترکانت بین 200 تا 300 هست. ماکس نت کمی بالاتر از اینه (فقط ماکس نت از بعد از ظهر تا نصفه شب سرعتا شدید کاهش پیدا میکنه و پینگم که اصلا time out میده ! )
مخابرات مراجعه بشه به دو پست بالاتر!
آنا اطلاع ندارم
و یه سوال کدوم منطقه هستین که پارس جواب نداده
شاتل و ماکس نت رو که میدونم شاهکارن
اما دیروز یکی از بچه ها که از ترکا خدمات میگیره قسم میخورد که بعد ظهر پینگش از 130-140 بالاتر نمیرفته ( راست و دروغشو نمیدونم)
من مرکز ایثار ( آشغال ترین مرکز ارومیه که هیچ ارتقایی قرار نیس بدن ) هستم . اما برادرم شیخ تپه هست و اونم راضی نیست . یعنی توی ارومیه نمیشه اینترنت باحال گیر آوورد ؟مخابرات هم آشناها میگن پینگ جالبی نداره . آنا هم که میگن زیاد قطعی داره . کاش پارس آنلاین مثل قبل میشد . 2 سال پیش موقعی که تازه رفتم سراغ پارس آنلاین سرعتش واقعا عالی بود و واقعا آدم کیف میکرد اما حیف !
![]()
نظرتون راجع به ول کردن این شرکتهای adsl و قطعی های همیشگیشون و رفتن سراغ وایمکس چیه؟ کسی تست زده ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)