سلام
من هيچي بلد نيستم و نميدانم چطوري براي شما بعضي از اين آهنگهايي را كه دارم بگذارم
چون زياد با اينترنت سرو كار ندارم ،نميدانم اگر اهنگي را بخواهم براي شما بگذارم بايد چه كار كنم
لطفا كامل راهنماييم كنيد
ممنون
سلام
من هيچي بلد نيستم و نميدانم چطوري براي شما بعضي از اين آهنگهايي را كه دارم بگذارم
چون زياد با اينترنت سرو كار ندارم ،نميدانم اگر اهنگي را بخواهم براي شما بگذارم بايد چه كار كنم
لطفا كامل راهنماييم كنيد
ممنون
سلام . .نوشته شده توسط p-derakhshani
دوست گرامي . .
مگه همه از اول يه چيزي رو بلد هستند . . فرستادن فايلي توي اينترنت يعني آپلود كردن اون فايل . . مثل آپلود آهنگ كه شما ميخواي اين كار رو بكني . . براي آپلود كردن فايل . . بايد از يك فضا در اينترنت استفاده كرد . . فضا در اينترنت هم پولي هستش . .هم رايگان . . مانند فضاي رايگان پرشين گيگ براي آپلود فايل . . شما ميتوني درخواستي مبني بر فرستادن دعوت نامه پرشين گيگ رو در تاپيك زير كنيد . . كه اگه يكي از دوستان دعوت نامه داشت براي شما بفرسته . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت هاي ديگري هم هستش براي آپلود فايل . . كه من يكي از بهترين هاشو به شما معرفي كردم . .
موفق باشي . .![]()
كاك حميد ممنوننوشته شده توسط Hamid110
![]()
سلام
بچه ها کسی اهنگ برنامه """ گزارش ورزشی """ رو داره؟؟
اگه هست...ممنون میشم...
سلام . .نوشته شده توسط titanium_zarin
دوست عزيز . . اين هم آهنگي كه شما ميخواستي . .![]()
موفق باشي . .![]()
نوشته شده توسط Hamid110
ممنونم ...
به جز اينا كه شما لطف كردين الان كه فوتبال باشگاههای اروپا( فکر کنم یکشنبه ها) رو پخش می کنه یه آهنگ جدید پخش میشه... اون رو کسی داره؟؟؟؟![]()
![]()
Last edited by titanium_zarin; 14-11-2006 at 14:56.
دوستاي عزيزي كه لطف مي كنند و آهنگهاي مختلف رو آپ ميكنند؛ديگه نمي خواد دنبال آهنگ گوشي رويا تو آخرين گناه بگرديد.من كه كلا آهنگش يادم رفت![]()
![]()
اين آهنگ نوكيا كه ريتم آهنگ هاي ايراني رو داره كسي ميتونه براي دانلود بزاره؟
سلام
ممنون میشم چند تا آهنگ ترکیهای زيبا (اگه غمگين باشه بهتره) برای موبایل (7610) معرفی کنید
لینک دانلودشون رو بگزارید
ممنون
سلام . .نوشته شده توسط نیتروس اسید
دوست گرامي . . اين هم آهنگي كه شما ميخواستي ..![]()
اين هم بصورت عربي . .![]()
موفق باشي . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)