از نرم افزارهاي Bootable استفاده كنيد
مشكلات اينطوري رو نخواهيد داشت
از نرم افزارهاي Bootable استفاده كنيد
مشكلات اينطوري رو نخواهيد داشت
دوستان میشه راهنمایی کنید من با paragon partition manager پارتیشن بندی کردم ولی فقط 3 تا درایو دارم با یه دونه درایو مخفی (لبتاب سونی) الان میخوام تعداد درایوام را بیشتر کنم میشه بگین از کجای نرم افزار paragon partition manager استفاده کنم؟ اگه تصویری بگین ممنون میشم
میشه یه دونه معرفی کنید؟ کم حجم باشه که بشه دانلود کرد
سلام ... کیفیت صدای دل 1320 چطوره ؟
از 1310 بهتره ... آخه 1310 در حد موبایل بود !!
به نام او
کمک فوررررررررررررررررررررررر ررررررررری!
من یه نوت بوک DELL با سیستم عامل Windows Vista Basic خریدم. اومدم پارتیشن بندی کنم که دیدم درایو C رو کمتر از 150 گیگ نمیبنده! پس پاراگون پارتیشن 9 رو اومدم دانلود کردم و 180 گیگ از درایو منبع جدا کردم . حالا رفتم سراغ خود منیجر ویندوز و به روشی که در پست اول گفته شده بود از درایوی که به وسیله پاراگون ساخته بودم 50 گیگ رو Shink کردم. ولی وقتی اومدم که از فضای جدا شده پارتیشن بسازم بترتیب ارور های شگل زیر رو از بالا به پایین داد:
با پاراگون هم دیگه نمیشه از اون فضای دست نخورده استفاده کرد! و اصلا دیگه کار نمیکنه! حالا من سر دو راهی موندم که با 50 گیگ جدا شده چیکار کنم؟ و اینکه بازم با منیجر ویندوز فضا جدا بکنم یا نه؟
لطفا کمممممممممممممممک کنید.
تکراری شد.
Last edited by superior; 13-08-2009 at 05:48.
با اجازه ی آقا محمد:
برای حل این مشکل میشه از برنامه Letter Assinger استفاده کرد ، برنامه ساده ای هست :http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Letter-Assigner.shtml
کد:
بزاریدیه توضیح بدم حالا که قراره بگم کامل بگم :
* یک پارتیشن در حالت کلی ممکناست از نوع primary (اصلی و دارای محدودیت از نظر تعداد که خود آن یک logical Drive محسوب میشه) و یا یک پارتیشن از نوع گسترش یافته باشه (Extended). پس پارتیشن کهفعاله و دارای اطلاعات یکی از این دو نوع هست
* یک پارتیشن Extended حاویچندین پارتیشن منطقی یا (Logical Drive) هست.برای همین توی برنامه ها ناحیه مشخصشده و رنگ ها با هم متمایزند و توی لیست پارتیشن ها در نرم افزارهای مدیریت یکپارچههارد دیسک ، دسته بندی شده اند.
* هارد شما می تونه 4 پارتیشن primary و یاماکزیمم 3 پارتیشن primary و یک پارتیشن Extended داشته باشه. پس محدودیت اینه ! ودر ویندوز XP نهایت شما می تونید 24 درایو شامل درایو C داشته باشید. پس بهترههمیشه یک پارتیشن primary داشته باشید و یک یا چند Extended که خود شامل چندیندرایو logical هست .
* هارد لپ تاپ ها اغلب یک یا چندین پارتیشن primary داره (اغلب سه پارتیشن که یکی سیستم عامله ، دومی و سومی پارتیشن های مخفی). برایهمین در ابتدای کار با محدودیت مواجه می شوید
* اگر پارتیشن خالی هست بهتره پاکش کنید و از ابتدا توسط ابزارهایسیستم و نرم افزارهای Disk manage پارتیشن بندی صحیح شامل یک پارتین primary وچندین extended انجام بدید
در اصل تبدیل Extended به primary سخته ولیبالعکس ساده است و توی اغلب نرم افزارها منو و گزینه ای وجود داره
برای کارکردن حرفه ای با سایر ابزارها و Acronis Disk Director هست .... روش کار اینه
- برنامه را اجرا کنید
- حالت Manual mode را انتخاب کنید
- روی پارتیشن انتخابی تون راست کلیککنید
- روی گزینه advanced از منوی انتخابی کلیک کنید
- روی گزینه convert کلیک کنید
- در آنجا از نوار ابزار کشویی (drop-down) نوع Primary partition ا انتخاب و OK کنید
- تغییرات را apply کنید
به همینراحتی
اغلب شما در ADD (مخفف برنامه) حالت manual mode را انتخاب نمی کردید برای همین هست که موفق نمیشدید. این یک ترفند بود که عده بسیار کمی می دانند و یک نکته سری به حساب می آمد. ولی خوب ، هم اکنون در اختیار شماست
دست شما درد نکنه . ولی برنامه اولی که معرفی کردید فقط مال ویندوز 98 و 95 و .... هست و روی ویستا و اکس پی نصب نمیشه و این آموزش آخری مال برنامه دوم هست؟
به نام او
برادران من فکر میکنم شما اصلا متوجه مشکل من نشدید! به اون ارور عجیب یه نگاه بندازید! و به رنگ نوار بالای فضای خام که بجای سبز . مشکی هست! کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممک.![]()
دوست عزیز مشکل شما رو تقریباً بیشتر کسایی که می خوان پارتیشن بندی کنن دارن و اگه وقت بذارید و کل پستها را تا اینجا بخونین خیلی بیشتر چیز دستگیرتون میشه . البته جا داشت دوستمون رجیستر یوزر هم اون متن اولی در سایت رو یه ویرایشی می کرد یا یه سری نکات مهم و حل یه سری مشکلات رو بهش اضافه می کرد .
من تجربه خورم رو در این پست نوشتم می تونید به اون هم یه سری بزنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)