اگه امکانشو داری حتما آزاد رو شرکت کن.
اگه امکانشو داری حتما آزاد رو شرکت کن.
امروز روزه آخره واسه کاردانی به کارشناسی آزاد دفترچه بگیریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11![]()
ههه ههه ههه!×!@#%#$^
بدبخت شدم!×!
بابا 12 واحد آخه مگه میشه 186 و اندی هزار تومن آب بخوره!×!
پول نداریم!!!
الحق که دزد هم هستن!×!
میثمی!×! اینا رو گرفتم!
اونیکی ها رو نتونستم بگیرم چون دقیق با امتحان های آزادم که دو تا هر روز دارم همینطوریش رو هم میافتادن!×!
فنون یادگیری (به زور کردن تو پاچم! 190 درصد بالای 14 بودم!) 4 واحد
دستور و نگارش 1 4 واحد
گفت و شنود!×! 6 واحد
همینا فعلا
راستی..تو راهنمای ثبت نام نوشته بعد از اتمام ثبت نام نباید گزینه پایان ثبت نام رو بزنیم و این رو کارشناس آموزش بعد از تایید انتخاب میکنه ...همینطوریه ؟
اره فک کنم همینطوره.اونجا چک میکنه و یه پرینت از لیست واحدها و فیش شهریه بهمون میده.
من امروز رفتم به ساختمان اصلي پيام نور مشهد و درباره مشكلم كه خدمت سربازي بود پرسيدم و متوجه شدم كه مي تونم از معافيت تحصيلي فراگير استفاده بكنم.
حالا يكي ممكنه از اول به من بگه كه بايد چكاري رو براي ثبت نام انجام بدم و كي امتحانش برگزار مي شه؟
اقا من که پولو ریختم و اونا هم هیچی بهم نگفتم فیش رو از بانک گرفتم ریختم اشکالی پیش نمیاد
چه گندی دوباره بالا اوردم
یعنی الان پولی نباید واریز کنیم ؟ الان پرینت میدن ؟
امروز هم از ساعت 9 صبح تا 4 بعد از ظهر از این ساختمان به اون ساختامن،از نظام وظیفه به پیام نور رفتم.نشد که نشد.
به خدا اگه من یه کاره ای بودم می رفتم یه نفتکش بنزین خالی می کردم دودمانشونو به آتیش می کشیدم.
امروز صبح دوباره رفتم نظام وظیفه اونجا هم بهم گفتن الا بلا ما نامه بهت نمی دیم تا از دانشگاهت یه مدرک بیاری مبنی بر اینکه اونجا قبول شدی!!!
اومدم دوباره پیام نور،این طرف هم ...ها (حیف که نمیشه فحش داد) گفتن ما کسانی رو که غیبت دارن ثبت نام نمی کنیم.بهشون گفتم زبون نفهم ها،سازمان نظام وظیفه که متولی این کاره میگه من برای ثبت نام مشکل ندارم،شما ها می گین غیبت داری؟
خلاصه نامه بهم ندادن رفتم ساختمان اصلی،اونجا هم گفتن اسم تو چون ثبت نام نکردی هنوز تو کامپیوتر ما نیست،بنابر این به ما مربوط نیست.
دوباره رفتم یه ساختمان دیگه.اونجا هم بهم گفتن برو جایی که قراره ثبت نامت کنن.دوباره برگشتم اونجا اما دریغ از یک نامه.
بعد به ذهنم رسید برم اونیکی واحد که قبول شدم.زنگ زدم گفتم می خوام بیام ثبت نام،گفتن وقتش گذشته ولی عیب نداره بیا.گفتم نظام وظیفه هم نامه باید ببرم،گفتن عیب نداره بهت نامه می دیم برو کارت رو حل کن.
خلاصه رفتم شهرری.اونجا کارهام داشت به خوبی پیش می رفت و داشت نامه اشتغال به تحصیل برای نظام وظیفه هم بهم می داد که یه دفعه گفت اسمت تو قبولی های ما نیست!!
اینجا بود که دنیا رو سرم خراب شد.یه بار دیگه دفترچه رو نگاه کردم دید ای داد بیداد!به جای واحد پرند اشتباهی اومدم شهرری!!
خلاصه اونجا هم نشد که نشد.حالا فردا آخرین مهلت هست.برم ببینم چی کار می تونم کنم.آقا دعا کنید کارم حل شه.
گورررررررررررر بابای دانشگاه،فقط معافیت تحصیلیشو می خوام،وگرنه یک لحظه هم وقتمو واسه آدمهای آشغالی مثل اینا تلف نمی کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)