قیمت همشون رو که کسی بلد نیست.
اگه خودروی/خودروهای خاصی مد نظرتون هست بگید تا دوستان کمکتون کنن.
![]()
قیمت همشون رو که کسی بلد نیست.
اگه خودروی/خودروهای خاصی مد نظرتون هست بگید تا دوستان کمکتون کنن.
![]()
خب یه قیمت مد نظر همون پژو پارس و 405 جی ال ایکس اگه لطف کنی .
قیمت بازار خودرو پژو پارس بنزینی 16.900 تا 17.100 متغیر در بازار هست(بهترین رنگ)
پارس گازسوز هم هست 17.700
پژو 405رو نمی دونم اما فک کنم یک مایشگاه نقرهای شو 13.200 زده بود بنزینی
دارم از شدت حرص میمیرم
الان تو یه سایت قیمت اصلی پارس که جناب ایران به بیرون صادر میکنن رو دیدم خیلی ناراحت شدم
فقط 10000 $
یعنی 10 میلیون تمن
درحالی که ما ده میلیون تر هم گرون تر میخریم تو داخل ایران
این چه بدبختیه؟!!!!
فکر نکن فقط قیمته که داره تو پاچمون میره! کیفیت ماشینها هم زمین تا آسمون با هم فرق میکنه!
صب کن یکم گریه کنم دلم آروم بشه.فکر نکن فقط قیمته که داره تو پاچمون میره! کیفیت ماشینها هم زمین تا آسمون با هم فرق میکنه!
آخه چرا ایطوریه؟
داییم میگه اگه قیمت واقعی ماشینهای خارجی مثل مورانو و.. رو داد ستد کنن تو داخل ایران دیگه کسی دور بر ماشینهای داخلی نمیپلکه(از بس که بی کیفیتن
![]()
وقتي ياريس فول آپشن 12000 دلاري رو 29 ميليون تو پاچه ملت ميكنن چه توقعي داري كه بنجل توليد داخل رو با هر سيستمي به خورد ملن ندن؟
تازه مديرعامل ايران خودرو ميگه ما تو اين 10 سال فقط 17 درصد افزايش قيمت داشتيم و تازه ضرر هم كرديم!!!!
واقعا فقط ميشه نشست گريه كرد!
اقا این ماشینای جدید هیوندا فک کنم اسمشونه قیمتش چنده؟![]()
ایران خودرو
قطع فروش ويژه دهه فجر
شروع فروش ویژه نوروزی
فروش فوری نقد و اقساط ویژه نوروز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفروش فوری نقد ویژه نوروز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپيش فروش ليزينگي بانرخ 9 درصد اسفند ماه87کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيش فروش با وام بدون بهره اسفندماه 87کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيش فروش يك وديعه اي اسفند ماه 87کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيش فروش دو وديعه اي اسفند ماه 87کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيش فروش ويژه سري دوم طرح 10 در 10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هيونداي آزرا (3.3) 2009 : 49.800.000 تومان
هيونداي سوناتا 2009 اتومات : 41.900.00 تومان
هيونداي سوناتا 2009 دنده ای : 38.900.000 تومان
هیوندای کوپه 2008 : 41.000.000 تومان
هیوندای سانتافه 2009 : 52.900.000 تومان
هیوندای توسان 2009 : 39.900.00 تومان
نکته : اینها قیمت فروش نقدی نمایندگی و منتاژر رسمی هیوندای در ایران ( آسان موتور ) هست و ممکنه در نمایشگاه ها چند صد هزار تومنی گرونتر باشه.
منبع: سایت آسان موتور
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)