مشکل حل شد
از System Restore استفاده کردم ....
مشکل حل شد
از System Restore استفاده کردم ....
در نرو وقتی می خوایم ویدئو سی دی رایت کنیم که پنجره menu settings نیاد همون که میگه یه عکس باید انتخاب کنیم برای منو و همینطور پنجره preview
من بازی فرار از زندان رو دانلود کردم که بصورت EMAGE است خواستم ببینم چطور میشه اونو با ثقخ ایت کنم وچطور ازش استفاده کنم؟
سلام ، من برنامه Nero Start smart دارم ، اما وقتي مي خوام از بخش nero express اون استفاده کنم، مرتب Not Responding مي زنه و بيشتر اوقات مجبور مي شم براي اين که از دست خوندن هاي بي نتيجه اش رها بشم ، با Task manager اونو ببندم .
برنامه رو از دي وي دي کينگ گرفتم و نصب کردم ، فکر مي کنيد مشکل از کجاست و چه جوري بايد اونو حل کرد؟
در ضمن از ويندوز 7 استفاده مي کنم .
ممنون
ورژن رو تغییر بدید به ورژن بالاتر ترجیحا 8 نسخه فول
کدوم نسخه با 7 32 بیتی سازگاره...
هر کدوم را نصب کردم جواب نداد؟؟؟؟؟
ورژن 8 رو من دارم و مشکلی نداره و خیلی هم عالی عمل میکنه
سلام دوستان
چند تا فایل بی فورمت dat تو کامپیوتر دارم میخواستم رو cd رایتشون کنم طوری که هم تو کامپیوتر نشون بده و هم تو دستگاه های vcd-dvd
از برنامه nero 6 هم استفاده میکنم.میخواستم کمکم کنید از کدوم قسمت(منو)باید این کارو انجام بدم
سلام
بگرد دنبال make video cd
سلام.میخواستم اولویت قرارگیری آهنگ ها رو قبل از رایت خودم تعیین کنم آیا ممکنه؟اگه آره ممنون میشم توضیح بدید
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
برای مثال لیستی که خودم دوست دارم رو درست کنم و گوش بدم و از nero 7 استفاده میکنم.پیشاپیش ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)