اینجا رو نگاه کن شاید بدردت بخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا رو نگاه کن شاید بدردت بخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام امروز 5610 گرفتم سوالم اینه که ایا 5610 چینی یا تقلبی داره مال من که گفت اصل فنلانده ایا روشی هست که بتونم اصل بودنشو تشخیص بدم ممنون میشم
چینی معلومه چینی هست ولی تقلبی داره که خیلی شباهت داره
ببین گوشی هنگ نباید کنه
چک کن با حالت Detastorgi فکر کنم همینطور نوشته میشه
انتخواب کن نرم افزار جاوای بالای 1 مگابایت بریز باید اجرا کنه
کیفیت عکساش بالا باشه
ببین صداش بی کیفیت نباشه یا تیک تیک نکنه
سلام. من اگه بخوام اس ام اس های داخل گوشیمو 5610 به یک گوشیه دیگه یا از گوشیه دیگه به 5610 انتقال بدم باید چه کنم؟؟؟ ممنون
تا اونجا که یادمه 5610 ساخت مجارستان بود و نه فنلاند... و در ضمن چینی هم داره که قیمتش نصفه و تقلبی به حساب میاد!سلام امروز 5610 گرفتم سوالم اینه که ایا 5610 چینی یا تقلبی داره مال من که گفت اصل فنلانده ایا روشی هست که بتونم اصل بودنشو تشخیص بدم ممنون میشم
سلام من یه جایی خوندم که اگه ime گوشی از چپ رقم هفتم وهشتم 00 باشه ساخت فنلانده اگه 01 یا 10 باشه ساخت مجار ه و اگه 02 یا20 باشه ساخت اماراته.....ایا این موضوع صحت داره؟؟
آقا کسی میتونه ملودیهای اورجینال گوشی 5610 رو واسه من بذاره؟
دوستان من دیروز یکیشو خریدم همش فک کنم سره جمع باهاش 2 ساعت بازی و اهنگ گوش دادم اما سریع نوشت Battery Empty و خاموش شد البته لازم به ذکره از دیروز که خریدمش 1 ساعت تو شارز بود بعد نوشت باتری فول آن پلاگ....خلاصه بچه کمک کنید اینطور که میگید شارژ این گوشی باید خوب باشه ولی واسه من اینطور صدق نمیکنه!!! :-(
اولا که دوست عزیز :
گوشی ای که خریداری میکنید باید 8 ساعت تو شارژ باشه تا کاملا پر بشه و بعدا هم زود خالی نکنه .
دوما اینکه 5610 تمام غیرتش همینه ...
باتری 5m که مربوط به گوشی های 5610 و یکی دو تا گوشی دیگه ی نوکیا میشه 6 ساعت زمان مکالمه ی مداومشه که این برای این مدل باتری استاندارد قابل قبولی _ ئه
اما این صرفا به این معنا نیست که شما بتونید همون اندازه هم باهاش ور برید ...بستگی به صدایی که ازش میکشید و کاری میکنید بین 1.5 تا 3 ساعت متغیره ....
ورژن 9.40 فارسی هم اومد من همین الان آپدیت کردم
Last edited by cotgnx; 15-01-2009 at 20:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)