تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 607 اولاول ... 155561626364656667686975115165565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

و اما آموزش (قسمت پنجم)

خوب هنوز از سیستم برق رسانی چیزهائی مونده که باید مرور کنیم.
    این پنل "پنل کنترل گذرگاه و نیروی زمینی" هست (اون نیروی زمینی نه این نیروی زمینی!!! برای گذرگاه هم گذرگاه موجود در مادربورد کامپوترتون رو که در پل شمالی ساخته شده درنظر بگیرید. چندان تفاوتی نداره!)
    پنل نیروی خارجی . زمینی و یا هر اسمی که دوست دارید

شماره 1 این چراغ زمانی روشن میشه که نیروی الیکتریکی کافی از منبع خارجی که همون نیروی زمینی هست موجود باشه. (در شبیه ساز هنگام فعال بودن ترمز های پارکینگ نیروی خارجی هم خود به خود وصل میشه.
    شماره 2 کلید نیروی خارجی (زمینی)
    این کلید سه زمانه هست و هر بار که on و یا off میکنید به حالت اولیه برمیگرده
    *زمانی که کلید رو خاموش میکنید . تمامی منابع نیروی خارجی که در پارکینگ ها برق هواپیما رو تامین میکنند و یا باطری ها رو شارژ میکنند از گذرگاه برق متناوب قطع میشند(من به ساده سازی علاقه دارم و برای یاد گیری زیاد ازش استفاده میکنم. میتونیم بگیم شارژر هماپیما جدا میشه )
    * و زمانی که یک بار روشنش میکنید. (در صورتی که نیروی خارجی موجود باشه) مجددا نیروی خارجی رو به گذرگاه های برق هواپیما وصل میکنه.
    شماره 3 کلید اصلی گذرگاه (محافظت شده با روکش پلاستیکی )
    * در حالت اتوماتیک (قبل از اینکه بهش دست بزنیم) نیروی مورد نیاز گذرگاه ها رو از هر منبع موجود (نیروی خارجی یا ژنراتور) تامین میکنه.
    * و در حالت خاموش و در صورتی که IDG نیروی یکی از گذرگاه ها رو تامین کنه گذرگاه دوم رو تفکیک و جدا سازی میکنه.
    شماره 4 این چراغ و چراغ مشابه که درست در سمت دیگه قرار داره هشدار میده که اون گذرگاه فعال نیست و فاقد نیرو هست.
    شماره 5 این چراغ و چراغ مشابه در سمت دیگر هشدار میده که شما هیچ منبعی برای نیرو دهی به اون گذرگاه انتخاب نکردید و یا اگر انتخاب کردید اون منبع متصل نیست.
    شماره 6 این چراغ و چراغ مشابه در سمت دیگر زمانی روشن میشه که IDG نیروی لازم برای اون گذرگاه رو فراهم نمیکنه.
    شماره 7 چرغ گذرگاه ژنراتور برق اضطراری .
    * روشن شدن این چراغ بدین معناست که برق اضطراری فعال شده اما به هیچ یک از گذرگاه ها برق رسانی نمیکنه.
    شماره 8 و 9 کلید های سه زمانه و مشابه.
    *زمانی که هر کدوم از این کلید ها خاموش باشه. ژنراتو برق اضطراری رو از مدار خارج میکنه میکنه و برق اضطراری رو از گذرگاه (AC) جدا میکنه.
    * و زمانی که روشن باشه ؟ .............
    شماره 10 و 11 (در مورد این کلید و کلید های 8 و 9 دچار سردر گمی بدی شده بودم و خیلی هم جست و جو کردم چون فکر میکردم چند تا ژنراتور باید باشه؟! . اما یکی از اسناد pmdg رو پیدا کردم و بعد از ترجمه این دو کلید رو اضافه و کلید های 8 و 9 رو هم ویرایش میکنم.)
    شماره 12 چراغ APU (منبع برق اضطراری) (نباید اسمش رو APU HOLD گذاشت)
    این چراغ زمانی روشن میشه که (APU) یا برق اضطراری فعال باشه.
    شماره 13 هشدار فشار روغن در برق اضطراری.
    *این چراغ زمانی روشن میشه که فشار روغن ژنراتور برق اضطراری کم باشه.
    البته در هنگام شروع به کار (APU) فشار کم روغن طبیعی هست. (مثل وقتی که قصد دارید موتور ماشین رو روشن کنید و تا قبل از روشن شدن کامل موتور چراغ روغن و یا دینام روشن میمونه)
    شماره 14 این چراغ زمانی روشن میشه که (APU) به هر علتی به صورت اتوماتیک خاموش شده باشه.
    شماره 15 این چراغ زمانی روشن میشه که میزان گردش ژنراتور (APU) از حد مجاز فرا تر رفته باشه. این اتفاق میتونه به دلیل خاموشی خودکار (AOU) هم باشه.
    شماره 16 این نشانگر دمای گاز خروجی از (APU Generator) یا ژنراتور برق اضطراری رو نشون میده.
    * این نشان گر تا مدتی پس از خاموشی کامل ژنراتور هم کار خواهد کرد.
    شماره 17 سوئیچ اصلی APU (منبع برق ذخیره)
    این کلید در حالت طبیعی خاموش هست (همیشه که از برق اضطراری استفاده نمیشه ؟ میشه ؟)
    این کلید هم سه زمانه هست و وقتی خاموش میشه اگر ژنراتور روشن باشه ورودی هوای ژنراتور رو مسدود میکنه و ژنراتور رو هم از مدار خارج میکنه.
    * ژنراتور تا مدتی بعد از خاموشی سرد کار میکنه. و بعد بی حرکت میشه.
    * و زمانی هم که FsPassenger حال گیری میکنه و نمایشگر ها خاموش میشند ؟ معلومه روشنش میکنیم!

بسیار خوب حالا قصد دارم این پست رو کمی طولانی تر کنم تا زودتر به پروازمون برسیم. تاخیر تو اولین پرواز شرکت هواپیمائی شما اصلا خوب نیست. و در پسنجر هم پوینت منفی داره.
    اول یک مورد تفریحی جالب.
    تا حالا شده هنگام مسافرت تیغه برف پاک کن ماشین خراب بشه یا موتورش و زیر بارون گیر کنید ؟ خیلی ها اینجور مواقع پیشنهاد میکنند پیازرنده شده به شیشه ها بمالید تا قطرات آب رو شیشه نمونه.
    ولی در این مورد خاص اگر شما پیاز و رنده رو هم پیدا کنید و بتونید مهماندار رو راضی کنید پیاز رنده کنه و آرایشش خراب بشه ! چطور میتونید تو سرعت 250 نات برید بیرون و پیاز رنده شده بمالید رو شیشه های هواپیما ؟؟؟
    به همین دلیل PMDG برای این هواپیما برف پاک کن یا Wiper هم طراحی کرده که کلیدش روی پنل بالائی قرار داره و اینه...

توضیح نیاز نداره دوتا هستند و در سرعت های متفاوت کار میکنند.

خوب وقتی که باران یا برف بیاد طبیعی هست که هوا سرد بشه و چون ما بزودی یاد میگیریم که چطور از سیستم تهویه مطبوع هواپیما استفاده کنیم بنابر این ممکنه دمای داخل بیشتر از دمای بیرون بشه واین باعث میشه که ؟ ..... بله شیشه ها بخار کنند. پس به این هم احتیاج داریم.

این پنل گرم کن های شیشه رو کنترل میکنه یه این شکل :
    شماره 1 روشن شدن هر کدام از این چراغ ها به شما میگه که شیشه مربوط به اون چراغ بیش از حد گرم شده.
    شماره 2 نشانگر روشن بودن گرم کن برای اون شیشه هستند. اگر گرم کن رو روشن کرده باشید اما اینها روشن نشند به این معنی هست که شیشه ها به قدر کافی گرم هست و نیاز به گرمایش ندارند.
    شماره 3 کلید گرم کن شیشه کناری (یکی چپ و دیگری راست)
    شماره 4 کلید گرم کن شیشه جلو (یکی چپ و دیگری راست)
    شماره 5 تست گرمایش شیشه ها
    * در حالت OVHT میزان گرما رو چک میکنه
    * و در حالت PWR TEST یک بار نیروی گرم کن ها رو جهت اطمینان از سالم بودنشون چک میکنه.

اما این فقط شیشه ها نیستند که دچار سرما و گرمای بیش از حد میشند. خیلی از قسمت های دیگر هواپیما ممکنه در اثر سرما یا گرما در عملکرد طبیعی پرنده مشکل ایجاد کنند مثل سوخت یا بالها که مهمترین ها هستند. بار ها اتفاق افتاده که در هوای سرد نمایشگر سرعتم از کار افتاده که این میتونه به خاطر یخ زدگی و در نتیجه مسدود شدن لوله سنجش سرعت باشه. پس پنل ضد یخ زدگی رو هم ببینیم..

شماره 1 این چراغ سه حالته هست
    * خاموشی این چراغ به این معناست که (نمیدونم!!!!)باید بیشتر تحقیق کنم.
    * آبی تیره یا لاجوردی به معنی آماده به کار اما خاموش بودن سیستم ضد یخ زدگی .
    * آبی روشن به معنی آماده به کار و روشن بودن سیستم ضد یخ زدگی.
    شماره 2 سوئیچ سیستم ضد یخ زدگی بالها.
    * در صورتی که روی زمین سیستم ضد یخ زدگی بالها رو فعال کنید بعد از تیک آف (در واقع بعد از اینکه نیرو رو به اندازه تیک آف زیاد کردید) مجددا خاموش میشه.
    * یک نوع سیستم ضد یخ زدگی هست که با گرم کردن اطراف بالها باعث آب شدن یخ میشه. اما این سیستم همیشگی استفاده نمیشه و بعد از آب شدن یخ ها دوباره خاموش میشه تا مجددا یخ زدگی اتفاق بیفته. حالا این سیستم ضد یخ که ما داریم همون هست یا نه اطمینان ندارم.
    شماره 3 سوئیچ سیستم ضد یخ زدگی اجزاء موتور.
    شماره 4 (در مورد تعریف صحیح این چهار چراغ باید اطمینان بیشتری حاصل کنم. حتی تو اسناد PMDG هم نبود!!

بسیار خوب دیگه خیلی طولانی شد. مابقی باشه برای پست بعدی. اگر به موقع نرسم و قرار دادم رو تمدید نکنم از نعمت اینترنت محروم خواهم شد!

پاینده باشید.

2. 4 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

[کسی اگر کرک FSX SP2 رو داره بزاره.
    ممنون.[/quote]
    بفرمائید اینم کرک سرویس پک دو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما با آرشیو چندان موافق نیستم چرا که از صفحه 20-21 به بعد بار آموزشی خیلی کم شده و کسی همکاری نکرده اگر لینک ها هم به ابتدا برند(با توجه به اینکه الان تایپیک صفحه اول هست و خیلی ها از اول شروع میکنند) هر چیزی رو که لازم هست میگیرن و در صفحه های بعد فقط لینک تکراری میبینند و وقتی هم که چند صفحه بیهوده ببینند از خواندن ادامه مطالب منصرف میشند . از طرفی از از خصوصیت های فروم هست که همه چیز پله پله پبش میره و این از تفاوت های فروم با بلاگ یا وبسایت هست. اگر دقت کنید سیر صعودی اطلاعات از ابتدای تایپیک رو خواهید دید. اگر همه لینک ها با توضیحات به صفحه اول منتقل بشند حدود 50 صفحه بیهوده خواهیم داشت.
    البته این نظر شخصی بنده هست.

پ=ن
    دوستان اگر مایلید هر کدام از پرنده های اورجینال fs 2004 و fsx رو به علاوه :
    PMDG 737-600 تا pmdg 737-900
    Pmdg 747-400 و pmdg 747 400f
    Pmdg md-11 (مک دانل داگلاس)
    md-11f
    vilco airbus a380
    cls airbus a340-400 و cls airbus a340-500
    vilco boeing 777
    C-130 هرکولس (captain sim)
    بقیه رو یادم نمیاد!!!
    با نام و لوگوی شرکت های هوائی ایرانی داشته باشید. بفرمائید براتون تهیه کنم.(لطفا پست ندید , فقط پیام ).
    البته اگر لوگوی شرکت مورد نظر رو بهم بدید بهتره. من چندا دارم اما کیفیتشون رو قبول ندارم.
    اگرم مایلید میتونید یک لوگو به نام خودتون طراحی کنید تا براتون ترتیبش رو بدم.
    Last edited by bahram-choubine; 30-07-2009 at 08:11.

4. 3 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من می خواستم دوباره شبیه ساز رو نصب کنم(چون قاط زده بود کار نمیکرد)موقع نصب این ارور رو میده:

بعدش هم این ارور:

مشکل چیه؟؟چکار کنم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

آقای gran theft auto بوئین 727 خواسته بودند .
    این پرنده بهینه سازی شده از نسخه قدیمی هست.(البته لینکی که من گذاشتم نسخه pro نگارش 2.1 هست)
    الان که دارم تایپ میکنم خودم دارم دانلودش میکنم.
    میتوند عجله نکنید تا دانلود کنم و نتیجه رو ببینم. قبلا 727 داشتم اما از caotain sim نبود.
    تصاویر که خوب به نظر میان. حالا اینی که دارم دانلود میکنم دقیقا همین باشه یا نه نمیدون.
    ضمنا این پرنده فقط مخصوص microsoft flight simulator x هست. برای 2004 هم پیدا میکنم.
    این لینک (تورنت) boeing 727-100

پسوورد رو میدونید.
    اینم چند تا تصویر

Last edited by bahram-choubine; 30-07-2009 at 10:59.

7. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

براتون پیام دادم ظاهرا نخوندیدش . این فایل مشکل داره . یعنی فایل فشرده شده مشکل داره.
    اين لينك جديد دوباره آپلودش كردم. البته بقيه رو هم دارم آپ ميكنم اما حجمشون زياده...

9. 2 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

این هم پرنده افسانه ای
    ! C-130 HERCULES

از محصولات فوق العاده captain sim که با دیدن این طراحی واقعا به این موسسه ایمان آوردم(PMDG هنوز سر جاش هست. رتبه اول). شنیده بودم که مدئی شدند دارن پرنده هاشون رو بهینه میکنند و استانداردی جدید (البته واسه خودشون) میسازند اما گذاشته بودم رو حساب تبلیغات.
    و نکته کنکوری اینکه کرکر (cracker) این محصول گروه toth and devil تقریبا از مریخ ظاهر شدند !! چون تا به حال هیچ کدوم از کرک هاشون رو ندیده بودم! البته خودشون هم گفتند که تازه شروع کردند.نوع کرکشون هم جالبه تاحالا ندیده بودم.
    طراحی عالی چه از نظر بدنه و جزئیات. و چه از نظر دینامیک (البته روی باند زمان تیک آف کمی انحراف داره گاهی هم زمان پرواز باقی میمونه! در حالی که اطمینان دارم به باد مربوط نمیشه. چون همه چیز رو روی عادی گذاشته بودم. امید وارم همیشگی نباشه) و چه طراحی کاکپیت (تنها پرنده ای هست که میشه در حالت کابین سه بعدی راحت باهاش پرواز کرد. (حداقل راحت تر از A380 ) تمام جزئیات کار میکنند به اون حد که حتی اگر نیروی موتور رو ناگهانی کم و زیاد کنید صدای عکس العمل موتور رو خواهید شنید! و دود ناشی از این شیرین کاری رو مشاهده خواهید کرد! البته زمانی هم که از حد اکثر نیروی موتور ها استفاده میکنید دود رو میبینید اما اینبار دائمی و بدون صدا.
    این نسخه expansions هست و تقریبا تمام به روز رسانی های مدل رو داره که شامل :
    C-130E
    C-130T
    C-130J
    CL-130
    KC-130
    حمل صلاح. تانکر و ...
    میشه با حجم 230 مگ
    متاسفانه فرم نظامی و طراحی سنتی که از ابزار دیجیتالی کمی بهره میبره ممکنه برای کسانی که به پرواز با هواپیماهای مدرن مسافری علاقه و عادت دارند خوشایند نباشه. وشاید هم مدت ها در پی اسپید اندیکاتور (نمایشگر سرعت) یا FMC و یا لوکالیزر بگردید که از چندتائی اصلا خبری نیست.(جالبه بدونید C-130 جعبه سیاه نداره! البته مدل های قبلی اینطور بودن نمیدونم جدیدا مجهز شدند یا نه) پس تصور نکنید دارید A380 یا 777 که از سمبل های تکنولوژی کامپیوتر در صنعت پرواز هستند رو دانلود میکنید.اما خالی از لطف هم نیست. در آینده آموزشش رو هم خواهم داد.
    این لینک فقط مخصوص Microsoft Flight Simulator 2004 هست و نسخه X رو هنوز کرکش رو پیدا نکردم.
    بعد از دانلود (البته لینک تورنت هست) فایل خود پرنده رو اجرا نکنید و rady_c-130 رو اجرا کنید . بعد از اجرا v1.1 رو تیک بزنید و بعد کرک رو . کرکر خودش برنامه رو باز میکنه و میتونید نصبش کنید. لگر هم نتونه بازش کنه ارور میده و میگه خودتون به صورت دستی instaler رو باز کنید اونوقت فایل نصب رو اجرا میکنید و تمام. البته امکان داره که اگر کرکر نتونه برنامه رو باز کنه مجبور باشید چند بار کرک کنید و بنامه رو اجرا کنید تا نصب بشه. برای بسته های به روز رسانی هم همینطور عمل کنید.

کسی نظرش رو در مورد اینها به من نمیگه جز چند مورد تشکر یک نفره ندیدم کسی تمایل نشون بده یا چیزی بگه ! واقعا به دید کسی نمیخورن ؟

اینهم تصاویری از پرنده که چون عکس های نسخه 2004 رو پیدا نکردم از سیستم خودم شات گرفتم. تمام تصاویر در حریم هوائی مهرآباد هست از لحظه تیک آف و چند تای آخری هم لحظاتی قبل از فرود در شرایط بد جوی روی باند 11L .

پاینده باشید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by bahram-choubine; 30-07-2009 at 12:46.

11. 5 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا بهرام ممنون
    ولی برای من دانلود این حجم زیاد خیلی مشکله،(نرم افزار تورنت هم ندارم!!)اگه من پول به حصابتون بریزم شما میتونید هواپیماهای مختلف مثل 707-767-727-c-130-رو برام روی CD یا DVD بزنید و بفرستید؟؟؟ خیلی لطف میکنید اگه این کارو برای من انجام بدید،قیمت هم هرچی شما بگین.
    اما اگر براتون مقدور نیست،لطفا یه مجموعه کامل از لینک دانلود این هواپیماها در یک پست بدید(تورنت نباشه)تا من بتونم از کافی نت دانلود کنم.
    اگر می خواهید این کارو انجام بدید لطفا این هواپیماها رو حتما بزارید:

707-767-727-c-130
    البته 727 و 707 اولویت دارن.
    به هر حال ممنون
    راستی آقا بهرام این 727 که گزاشتی کرک نمی خواد؟؟
    Last edited by grand theft auto; 30-07-2009 at 14:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

دستت درد نکنه. نوشته هات مفیدن به خصوص قسمت آموزشیش. شما نوشته هات حرف نداره . این چند روز اصلا وقت نداشتم فقط می تونستم یه نگاهی بندازم اما ازت تشکر می کنم. ازت می خوام که زود تر ادامه آموزشت رو بذاری ولی منتظرم که زود تر تیک آف کنی. آخه مسافرای فروم معطلن.
    موفق باشی.

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان صفحه اول رو خوب درست كردي دستت درد نكنه. منم سعي ميكنم اين
    MyTraffic X v5.1 و FS2Crew For Airbus A320 رو هرچه سري تر آپ كنم

داره خودمونی میشه x ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض كمك

با سلام خدمت دوستان عزيز ، والا يك خواهش و سئوال از آقا بهرام گل داشتم :
    1- مي تونينين فقط براي من فايل حاوي Panel و Model هوا پيماي بوئينگ 727- 86 برام بذارين اگه فايل تكسچر داخل كابن هم بذارين ديگه عالي مي شه.
    2- فايل حاوي Panel و Model هوا پيماي تو پولف tu-154m و اگر بازم هم تكسچر داخل كابين هم بذارين عالي مي شه.
    3- من يك هواپيما از اينترنت دانلود كرم مرتبط با خطوط هواپيمايي ايران (ايران-اير) كه متاسفانه پنل كابين اين هواپيما مثل fs4 هست و اصلا شباهت به هوا پيما هاي fsx ندارد . ( سه بعدي نيست ) در اين مورد بايد چه كار بكنم؟
    4- و سئوال آخرم هم چگونه مي توانيم هوا پيما را تاكسي كنيم چون من هر وقت مي روم درون بازي هوا پيما قبلا تا كسي شده و روي باند است؟
    با تشكر....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •