دوست عزیز این روش هم کار نکرد.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز این روش هم کار نکرد.
سیاوش جان . من هم یه مدت مشکل داشتم هیچ رقمه نمیرفت.
زنگ زدم گفت یوزر پسورد رو غلط میزنی. گفتم پس چیه؟ گفت مثلا ایمیلتون reza ...
گفتم اینا رو از کجا آوردین؟ من نه اسمم رضاست نه رضا میشناسم!
کلا یه سری اطلاعات غلط ثبت شده بود. یعنی کلا هر سه تاش عوض شده بود! یا یه نفر عوض کرده بود که قطعا من نبودم!
خلاصه همش رو تلفنی عوض کردم و اون نکته بالا هم رعایت کردم و درست شد.
البته چیز خاصی هم ندارن. شارژ الکترونیک و خرید حجم میشه گفت تنها استفاده های سایتشونه.
بقیش هنوز کار نمیکنه!
حالا کلیک رو من مشکلی ندارم ، اما وقتی از اسم و پس و ایمیل سیو شده ( یعنی از توی هیستوری ) وارد می کنم ، مشکل دارم ، اما دستی که وارد می کنم مشکلی نیست ....
اما راستش با کلیک مشکلی ندارم
مرسی![]()
بچه ها قضیه دو ماه اینترنت رایگان آسیاتک به مناسبت بازی پرسپولیس استقلال(!!!) چیه؟؟امروز بالای روزنامه ورشی دیدم
دوستان امروز شارژ کردم با همون نرخ قدیم...گفتن سایت 1844 قاطی کرده...راست دروغ با خودشون دیگه.........
شما به چیزایی که توی سایت می نویسه نباید خیلی توجه کنی. باید آخرین قیمت ها رو از خودشون بپرسی.
سلام دوستان من 6ماه پیش تو سایت اسیاتک رفته بودم اونموقع محله مارو سرویس نمیداد و قیمتا فرق میکرد اما حالاکه 3روز عضو صبا شدم و امروز اسیاتک رو تازه دیدم و فهمیدم همچی تغییر کرده و خوب شده قیمت و سرویسا اینجارو هم ساپورت میکنه میخواستم ببینم 512 چند kسرعت میده موقع دانلود تو صبا که 60kهست بیشتر میخواستم ببینم اسیاتک مشکله خاصی نداره؟ اذیت نمیکنه؟ اگه خوبه اسیاتک بگیرم راسیتش یه بابایی اشنامونه یه کاره ای هست!! و اون میتونه با نرخ محدودیت دار واسم نامحدود ردیف کنه
Last edited by hamid7stick; 05-10-2008 at 01:42.
خوش به حالت !
خوبه. مشکلی نداره.من سرعت 128 ام تا 60 هم میره بالا. دیگه 512 رو نمیدونم!
کسی نمیدونه این 3000 تومن افزایش قیمتا دیگه چیه؟؟
128 نامحدود که 28 تومن بود شده 31 تومن
256 نامحدود که 38 تومن بود شده 41 تومن
اینجا که همون قبلیه :
کجا دیدی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)