آره بابام یه چیزهایی می گفت دیگه بابام که به من دروغ نمی گه
تو سنجش گشتم هیچ چی نبود![]()
آره بابام یه چیزهایی می گفت دیگه بابام که به من دروغ نمی گه
تو سنجش گشتم هیچ چی نبود![]()
شما این پست رو بخونی مشکلت حل می شه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزمان ثبت نام رشته های ریاضی و تجربی 24 و 25 هستش. احتمالا پدرتون زمان ثبت نام رو شنیدن ولی اینکه قبلش اخبار گفته واسه رشته های ریاضی و . . . نشنیدن. این هم واسه اطمینان:
تاحالا کی شده اخبار یه خبری راجع به فنی و حرفه ای ها اعلام کنه. تو این 2 سال که پشت کنکور بودم یه بار نشد تو تلویزیون یه خبری از فنی و حرفه ای بشنوم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
شما این پست رو بخونی مشکلت حل می شه:کامل توضیح دادی ولی......من از دانشگاه نپرسیدم. ولی رفتم پست دیدم یه باجه داره واسه تاییدیه تحصیلی. رفتم اونجا یه فرم و دو تا پاکت پر کردم. یه کپی هم از گواهی دیپلمم ضمیمه کرد و تمام.
تو فرم هم مشخصات خودم رو وارد کردم و از آموزش پرورش خواستم که یه تاییدیه تحصیلی بفرسته دانشگاهی که قبول شدم.بعد هم یه فیش به من داد که نشون می ده من این فرم رو پر کردم.
موفق باشی![]()
میری پست مرکز شهرتون بعد یه باجه هست مخصوص همونطور که گفتن یه فرم هست اون رو پر میکنی یه نمونه بود که ما از رو اون پر کردیم بعد دو تا پاکت میگیری روشون رو پر میکنی بعد یه 100 تومنی میگیرن ضمیمه پاکت میکنن!اون پاکت دیگه رو فقط همراه با فرم میزارن تو پاکت بعدش فکر کنم 3900 تومن پول میدی یه فیش میدن تمام دیگه هیچ کاری لازم نیست.
چرا 15 همین ماه اعلام کرد شبکه خبر منم تصادفی شنیدم!ولی در کل هیچی!تاحالا کی شده اخبار یه خبری راجع به فنی و حرفه ای ها اعلام کنه. تو این 2 سال که پشت کنکور بودم یه بار نشد تو تلویزیون یه خبری از فنی و حرفه ای بشنوم.![]()
سلام
میگم آزاد کی میاد ؟؟؟
30 و 31 نوشته برای ثبت نام میگم
من بهمن قبول شدم میشه یک کاری کرد بیفتم مهر![]()
سلام دوستان اصل مدرک دیپلم رو چجوری بگیرم ؟
مدرسه فقط گواهی موقت داده
والله اینی که میگم از یکی شنیدم نمیدونم چقدر درست باشه یا کارت پایان خدومتو هم خانوادش یا قبولی دانشگاه شما با همون موقت کارت راه میفته
فکر کنم منظور از اصل مدرک اینه که کپی شدش نباشه
چون الان که مدرسه دیپلم اصلی رو نمیده موقت رو داده![]()
والا من که تو اخبار داشت زیر نویس میکرد زده بود ثبت نام دانشگاه آزاد کاردانی 1-2 مهر هست آخر نفهمیدیم کیه هرکی یه چیز میگه![]()
توی سنجش که گفته بود اصل مدرک دیپلم یا گواهی ...
ولی بهتره یه سری به سایت دانشگاهت بزنی چون تو سنجش کلی گفته بود ×××
حتما بخونید
دوستان اون تاریخی که اعلام شد ماله بچه های نظری بودش
ما همون 30 و 31 هستیم
لطفا اشتباه نکنید
اداره پست!فيش پستي درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي .
در خود سایت سازمان سنجش هم نوشتهسلام دوستان اصل مدرک دیپلم رو چجوری بگیرم ؟
مدرسه فقط گواهی موقت داده
یا اصل مدرک
یا گواهی
فعلا اصل مدرک رو نمیدن
باید گواهی رو بگیریم(واسه اونایی که سال اوله شرکت میکنن) بعد باید اصل مدرک رو بدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)