چند تا سرباز داشت؟
من 9 تا گرزدار دارم!!
راستــــــی تا همین الان 2856 تا غارت کردم!!
چند تا سرباز داشت؟
من 9 تا گرزدار دارم!!
راستــــــی تا همین الان 2856 تا غارت کردم!!
براش به انگلیسی نوشتم
hi .no war please
برام این جواب رو داده
okay i will try.
but remember this is an account played by 3.
I will try to stop them.
But can not give guarantee.
یکی معنیش کنه لطفا...
ترجمش!!
((باشه سعی میکنم
اما یادت باشه این آکانت از طریق 3نفر اداره میشه!
من سعی میکنم به اون ها هم بگم بهت حمله نکنن
اما نمیتونم تضمین کنم))
اونم 9 تا گرز دار داره دوباره هم حمله کرد در مجموع د وحملش تونست دو تا سربازم ر وبکشه و 47 تا چوب و71 گندم بدزده![]()
حالا چی کار کنم؟
من مخفیگاهم رو الان کردم لول 2
سعی کن مخفیگاهتو ببری بالا اگر هم تونستی بازار بساز اگه بهت حمله شد برای یکی بفرستی
من نمیخام از بازی برم بیرون حاظرم همش رو اگه تونست ببره ولی به کسی نمیدهم بی خودکی این رسم کار گروهیه؟این قرار مون بود؟
من که نگفتم بدی به یکی دیگه!!من نمیخام از بازی برم بیرون حاظرم همش رو اگه تونست ببره ولی به کسی نمیدهم بی خودکی این رسم کار گروهیه؟این قرار مون بود؟
برای یه مدت میدی به یکی دیگه وقتی یارو خسته شد اون طرف منابعتو بهت بر میگردونه!!!
متوجه شدم فعلا که بی خیال حمله شده ولی بهم کمک کنید مطمئن باشید به موقش شماهام نیاز ب ه کمک پیدا میکنید مثلا ما یه تیم هستیم .....
Stop!!!!!!!!!no
چرا اينجوري ميكنين با من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نميخواستين با طرح پيش برين از اول ميگفتين تا ما هم بيخيال ميشديم و اينقدر فسفر مغزمون رو آب نمبكرديم
مگه نگفتم سرباز نسازين؟
حالا ميبينم يكي 9 تا گرزدار داره.....يكي 7 تا............معلوم نيست بقيه چندتا دارن
بابا اگه ميدونستم اينجوري ميكنين منم هر چي داشتم خرج سرباز ميكردم تا الان برم تو كار غارت
به خاطر طرح هر چي داشتم خرج لولاي مخفيگاه كردم و رسوندمش به 10
بروبچه هاي سرور فنلاند خيلي گل بودن حتي يكي سرباز هم نساختن
ميدونم حتما پيش خودتو فكر كردين كه غارت ميكنين و بيشتر در ميارين ولي اينطور نيست
شما دو نفر سكرت و اچ آر وي طرح رو بهم زدين
بروبچ خوش باشين و كاراي عاديتونو برين تا ببينيم به كجا ميرسين
حيف كه نميتونم بچه هاي فنلاند رو دوباره يكجا جعمشون كنم وگرنه اگه از اول شروع اين سرور با من بودن مطمئنن اين سرور دست ما بود
عجب گروه خوبي بوديم تو فنلاند ولي خدا خيرش نده اوني كه مارو صاف كرد
بيخيال!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)