سلام
ممنون از راهنمائیت من منظورم همون وقتی رو 30 میزنم به دنده 2 شتاب خیلی کمه تا به 60 برسه بزنم 3
سلام
ممنون از راهنمائیت من منظورم همون وقتی رو 30 میزنم به دنده 2 شتاب خیلی کمه تا به 60 برسه بزنم 3
اتفاقا به نظر من دنده 2 206 خیلی جون داره !
دلیل این مشکل شما در درجه اول بنزنین س.و.پر بزن فیلتر بنزین و شمع ها رو هم چک کن که اولین موارد توی شتاب کم هست بعد میره سراغ سنسورها که ماشالا 206 از سنسور کم نزاشته!!!
شما کاکرد ماشین رو نگفتی؟ اگر 0 هست باید چند هراز تا راه بری تا ماشین روان بشه
ماشینم 5000 رفته و مدل 89 هستش
بنزینم اکثر مواقع سوپر ریختم
حالا این نمایندگی ها برا گارانتی شمع و این ها رو که فرمودین رو چک میکنن یا ببرم بیرون
شنیدم شمعش رو عوض کنم هم مصرف سوخت کم میشه به خاطر احتراق کامل هم قدرت ماشین بالا میره برا شمع چه مارکی و برندی بهترترینه
ببر بیرون بهتره
ما به خیاله گارانتی و کارت طلایی رفتیم موتورها رو تنظیم کرد و ... ازمون پول گرفت
.......................
سوال ماشین اس دی وی8 هست . 5200 تا کارکرده در این کیلومتر باید چه چیزایی را چک کنم یا چه کیلومتری باید این چیزایی که میفرمایید را چک کنم البته روغن موتور تاحالا عوض کردم ممنون
[QUOTE=
سوال ماشین اس دی وی8 هست . 5200 تا کارکرده در این کیلومتر باید چه چیزایی را چک کنم یا چه کیلومتری باید این چیزایی که میفرمایید را چک کنم البته روغن موتور تاحالا عوض کردم ممنون[/QUOTE]
سلام
من هم همین سوال رو دارم
ممنون میشم دوستان راهنمائی کنن
سلام
206 تیپ 2 مدل 88
10.500.000می ارزه؟
جلوش یه تصادف کرده که کاملا هم عوض کرده قطعات رو.
سلام
از ماشین بنزین میریزه کمی
چه قطعه ای باید عوض بشه ؟
از کجاش میریزه؟؟نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید نیاز به تعویض نباشه و بست ها شل شده باشن یا شلنگ دچار پوسیدگی شده باشه
[QUOTE=آ
سوال ماشین اس دی وی8 هست . 5200 تا کارکرده در این کیلومتر باید چه چیزایی را چک کنم یا چه کیلومتری باید این چیزایی که میفرمایید را چک کنم البته روغن موتور تاحالا عوض کردم ممنون[/QUOTE]
سلام
کسی جوا ب مارو نمیده
!!!!!!!جل الخالق!!!!!!!!نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشین منم اینجوریه تو دنده 2 میمیره اما تا 70 پر باید بکنم تا بره 3 اخرش خوبه اولش افتضاحه. یکی دو جا هم بردم گفتن همینه درست نمیشه. اگه حوصله داری تا تابستون صبر کن می خوام شمع سوزنی و فیلتر ریس بزارم روش ببینم درست میشه یا نه. در ضمن مصرفش هم خیلی بالاست. قبل از این سمند داشتم و به امید مصرف پایین با این عوضش کردم. اما کم از هم ندارن. 1.4 el زده کنارش. چه کاری باید بکنم تا درست بشه؟ پیر شدم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)