ویروس هایدن گرفته سیستم دوستم چکار کنم که از بین ببرمش
ویروس هایدن گرفته سیستم دوستم چکار کنم که از بین ببرمش
سلام دوستان
كامپيوترن ويروسي گرفته با يك نوار زرد رنگ بالاي صفحه كه جملات مختلفي دربازه نظام و حكومت و دين و 000 مي ده
چطور بايد پاكش بكنم
چند تا از دوستانم هم همينطوري شده
ممنون از لطف شما
سلام
سیستم شما الوده به ویروس saldost هست که توی صفحه اول همین تاپیک در موردش توضیح داده شده است .
به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید .
موفق باشید .
بالاخره برا از بین بردن این ویروس اوتوران که به 1000شکل عمل میکنه چیکار باید کرد ؟
آنتی ویروس ها از عاجز موندن .
یه برنامه بخصوص برا اربین بردن توران و کظم و غیظ وجود نداره؟
بابا این لامصب دیونمون کرد ؟
چه کرمی داره سازنده این کرم !!!
با تشکر
سلام
اگه شما به صفحه اول همين تاپيک نگاه کنيد چند تا برنامه براي از بين بردن ويروي اتوران معرفي کردم که با اونها مي تونيد ويروس اتوران را از بين ببريد .
توي همين صفحه اول اگه نگاه کنيد توي پست 2 در مورد ويروس کاظم غيظ هم برنامه معرفي کردم .
تاپيک اپديت شده است يه نگاه به صفحه اول بکنيد .
موفق باشيد.
این دوتا فایل که عکشون اینجاست باعث مشکل من شدن
- روی هر درایو که دبل کلیک می کنی در یه پنجره جدید باز می کنه
2. Show Hidden Files را غیر فعال می کند .
هر بار که حذفشون می کنم باز می یان
چه کنم؟
در ضمن همه راه های شما را رفتم جواب نگرفتم
سلام
بهتره ابتدا انتی ویروس نود 32 ورژن 3 را روی سیستمتون نصب کنید و سپس اونا کامل اپدیت کنید و سپس اقدام به ویروس یابی اون هم در حالت safe mode کنید .
چون ورژن 3 اگه اپدیت بشه .ی تونه ویروس اتوران را پیدا کنه .
بعد به صفحه اول رجوع کنید و با دقت کارهای گفته شده را انجام بدید .
یه چند تا برنامه هم برای ویروس اتوران توی صفحه اول گذاشتم که از اونها هم استفاده کنید .
یه خورده از بین بردن این ویروس سخته ولی اگه کارهای گفته شده را دقیق انجام بدید مشکل حل می شه
البته برای حل مشکل Show Hidden Files باید از انتی ویروس بیدیفندر استفاده کنید . به شرطی که اپدیت شده باشه و توی حالت safe mode این کار را بکنید .
موفق باشید .
سلام
چند روز پيش سيستمم دچار ويروسي به نام trojan.win32.delf.yh شده بود ( البته فكر كنم اسمش اين بود نود32 كه اينو شناسايي ميكرد)فولدر آپشن غير فعال شده بود و توي هر فولدري كه ميرفتم بعدش هيدن سيستمي ميشد و فولدر آپشن رو به كمك شما برگردوندم هيدن سيستمي رو كه فعال ميكردم و ميخواستم برم داخل فولدر يك فولدر ديگه با همون نام و با پسوند exe ايجاد ميشد و قسمت هيدن فولدر هم غير فعال بود..!! در حالت safe mode اسكن كردم با نود 32 و كلي ويروس با نام بالا پيدا و پاك كرد و با نرم افزار unhidden هيدن ها رو برگردوندم و مهم اينكه
وقتي رفتم توي فولدر عكسام ديدم همه عكسام پاك شده همه عكساي مسافرتمون كه قرار بود بزنم رو سي دي
خواهشا كمك كنيد
سلام
مطمئن هستید که عکسها پاک شدن ؟
ممکنه عکسها مخفی شده باشند .
توی صفحه اول همین تاپیک چند روش برای فهمیدن این که فایلها مخفی شدن یا پاک شدن گذاشتم می تونید با استفاده از اون روش متوجه بشید که فایلهای شما پاک شدن یا مخفی شدن .
من احتمال می دم مخفی شده باشند .
موفق باشید .
دوست عزيز از جوابت ممنونم ولي اون عمل رو انجام دادم ولي هيچ فايلي نبودو اگه هيدن شده باشه حجم اون فولدر تغيير نميكنه .. درسته ؟ ولي حجم اين فولدر كه حدود 20 مگ بوده الان شده 1.5 مگ. ازت خواهش ميكنم يه نگاه به تسك منجر من بنداز اين عكسو وقتي سيستم تازه بالا اومده گرفتم. ببين فايل اضافي داره به نظر خودم داره . لطفا منو راهنمايي كنيد. خيلي ممنونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mojtaba_sa; 25-08-2008 at 14:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)