تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 737 اولاول ... 155561626364656667686975115165565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیزی که میخوای ماشین ریو بخری ، من اگه به جای تو بودم اصلا" به گفته های این تاپیک دل نمیبستم . چون هیچ کدوم کارشناسی نیست و حتی حاضرم شرط ببندم کسایی که میگن ریو بده تا حالا یک بار هم پشتش نشستن .
    اولا" که ریو دارای تکنولوژی بسیاری جدیدی است که در مقابل حتی 206 تیپ 5 ، به روز تره . و 4 ستاره ایمنی گرفته و 10 کیلوگرم هم از جی ال ایکس سنگین تره . توی درهاش همه لوله فولادی به کار رفته . و دارای لیبل یورو 4 میباشد . و همین الان هم دارن توی آمریکا سوارش میشن . میتونی بری خودت تحقیق کنی
    .دوما" امروزه در دنیا مبنای ساخت خودرو ها برا این منواله که از حجم موتور به علت بالا بردن مصرف سوخت ، کم و به تعدد سوپاپ اضافه کنند . ریو با موتور 1500 سی سی و 16 سوپاپ قدرتی معادل 97 اسب بخار در دور 5500 به شما بازده کاری میده ولی 206 تیپ 2 و 3 با موتور 1400 ، 75اسب قدرت میده و این در حالیه که سمند و 405 با موتور 1800 سی سی 100 اسب در 6000 دور به شما بازده میده .
    شما توجه کن اگه ریو را بخواهیم به صورت فنی بررسی کنیم و مبنای 6000 دور را محاسبه کنیم قدرت واقعی ریو 105 اسب میشه .یعنی از سمند و جی ال ایکس هم بیشتر ه . این خیلی جالبه که 206 تیپ 5 با همه زارت وزورتش 110 اسب قدرت داره یعنی از قدرت واقعی ریو تنها 5 اسب بیشتر .
    حالا به قیمتها یه نگاه کن هر کدو از این ماشینها کمه کم بالایک میلیون از ریو گرونترند . 206 تیپ 5 هم صفرش ~18 میلیون شده .

تازه ریو دارای تکنولوژی جدیدی است که تو سر بالایی به دادت میرسه یعنی پس از تعویض دنده ،کم شدن دور موتور را به حداقل میرسونه فکر کنم اسمش ecu باشه. روغنی هم که توش میریزن یا بهران ریو است یا همون روغنی به توی آزرا میریزن (اسمش یادم نیست ) مصرف سوختش هم از پراید کمتره و توی جاده با 206 برابره من توی عید 4000 کیلومتر راه رفتم و فقط 250 لیتر سوزوندم . اکسل عقب ریو باعث میشه شما با 100 کیلومتر سرعت بدون ترس بپیچی که تنها در خودرو هایی مثل پورشه به کار برده میشه . هندلینگش معرکه است . باطری ریو اتمی است و سیستم خنک کننده موتور از نوع خاصی میباشد که حتی بدون کار کردن فن بزرگ در رادیاتور 120 کیلومتر راه میره و ماشین داغ نمیکنه . سیستم پیش کشنده کمربند ریو را فقط خودروهای ایر بگ دار ، استفاده میشه. موتورش و حتی شیشه هاش کلا" همه کره ای است (به غیر از لاستیک ) . بازم بگم ....

من به علت نیاز شغلی ، هم جی ال ایکس داشتم ، هم سمند و هم 206 و الان هم ریو دارم .
    ریو از همه اینها بهتره . من الان 88000 کیلومتر باهاش راه رفتم و فقط روغن عوض کردم و بس . داخلی سمند بعد از مدتی برات لیلبک میزنه اما خدا وکیلی ریو مثل روز اولش بی صداست . با 13 تومن دنبال چه ماشینی میگردی ؟؟؟!!!!

این چیزایی که ملت بهت میگن ، از روی تعصبه . اگه خواستی بهم پی ام بده تا باهات بیشتر صحبت کنم . اینجا ممکنه که شر درست شه .

ایرادات ریو فقط اینه که اگه نمد کاپوت نزاری صدای موتور را توی دور موتر بالا میکشه توی ماشین . که اونم با 25 تومن میتونی اصل کره ایش رو تهیه کنی . خود نمایندگی ها دارن . ضمنا" اگه کسی ادعا کرد که 206 از لحاظ قدرت و شتاب و سرعت از ریو سره ، بگو تا من بهش یه ذره بخندم . چون همین دیروز بر سر کل کل با یه هیوندا کوپه توی بزرگراه همت 20 تومن جریمه شدم . و کوپه رو هم سوسک میکنه چه برسه به 206 تیپ 2 و 3
    .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تندر و ریو هر دوشون خوبن . لا اقل از جی ال ایکس بهترن

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من که از هوا حرف نمیزنم .نسل جدید ریو رو نمیدونم ولی این نسلی که تو ایران تولید میشه زیاد امنیت نداره .اینم حرف من نیست حرف کارشناسی هستش منم اولش ریو رو دوس داشتم ولی بعدا دیدم زیاد هم چنگی به دل نمیزنه .

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیزی که میخوای ماشین ریو بخری ، من اگه به جای تو بودم اصلا" به گفته های این تاپیک دل نمیبستم . چون هیچ کدوم کارشناسی نیست و حتی حاضرم شرط ببندم کسایی که میگن ریو بده تا حالا یک بار هم پشتش نشستن .
    اولا" که ریو دارای تکنولوژی بسیاری جدیدی است که در مقابل حتی 206 تیپ 5 ، به روز تره . و 4 ستاره ایمنی گرفته و 10 کیلوگرم هم از جی ال ایکس سنگین تره . توی درهاش همه لوله فولادی به کار رفته . و دارای لیبل یورو 4 میباشد . و همین الان هم دارن توی آمریکا سوارش میشن . میتونی بری خودت تحقیق کنی
    .دوما" امروزه در دنیا مبنای ساخت خودرو ها برا این منواله که از حجم موتور به علت بالا بردن مصرف سوخت ، کم و به تعدد سوپاپ اضافه کنند . ریو با موتور 1500 سی سی و 16 سوپاپ قدرتی معادل 97 اسب بخار در دور 5500 به شما بازده کاری میده ولی 206 تیپ 2 و 3 با موتور 1400 ، 75اسب قدرت میده و این در حالیه که سمند و 405 با موتور 1800 سی سی 100 اسب در 6000 دور به شما بازده میده .
    شما توجه کن اگه ریو را بخواهیم به صورت فنی بررسی کنیم و مبنای 6000 دور را محاسبه کنیم قدرت واقعی ریو 105 اسب میشه .یعنی از سمند و جی ال ایکس هم بیشتر ه . این خیلی جالبه که 206 تیپ 5 با همه زارت وزورتش 110 اسب قدرت داره یعنی از قدرت واقعی ریو تنها 5 اسب بیشتر .
    حالا به قیمتها یه نگاه کن هر کدو از این ماشینها کمه کم بالایک میلیون از ریو گرونترند . 206 تیپ 5 هم صفرش ~18 میلیون شده .

تازه ریو دارای تکنولوژی جدیدی است که تو سر بالایی به دادت میرسه یعنی پس از تعویض دنده ،کم شدن دور موتور را به حداقل میرسونه فکر کنم اسمش ecu باشه. روغنی هم که توش میریزن یا بهران ریو است یا همون روغنی به توی آزرا میریزن (اسمش یادم نیست ) مصرف سوختش هم از پراید کمتره و توی جاده با 206 برابره من توی عید 4000 کیلومتر راه رفتم و فقط 250 لیتر سوزوندم . اکسل عقب ریو باعث میشهشما با 100 کیلومتر سرعت بدون ترس بپیچی که تنها در خودرو هایی مثل پورشه به کار برده میشه . هندلینگش معرکه است . باطری ریو اتمی است و سیستم خنک کننده موتور از نوع خاصی میباشد که حتی بدون کار کردن فن بزرگ در رادیاتور 120 کیلومتر راه میره و ماشین داغ نمیکنه . سیستم پیش کشنده کمربند ریو را فقط خودروهای ایر بگ دار ، استفاده میشه. موتورش و حتی شیشه هاش کلا" همه کره ای است (به غیر از لاستیک ) . بازم بگم ....

من به علت نیاز شغلی ، هم جی ال ایکس داشتم ، هم سمند و هم 206 و الان هم ریو دارم .
    ریو از همه اینها بهتره . من الان 88000 کیلومتر باهاش راه رفتم و فقط روغن عوض کردم و بس . داخلی سمند بعد از مدتی برات لیلبک میزنه اما خدا وکیلی ریو مثل روز اولش بی صداست . با 13 تومن دنبال چه ماشینی میگردی ؟؟؟!!!!

این چیزایی که ملت بهت میگن ، از روی تعصبه . اگه خواستی بهم پی ام بده تا باهات بیشتر صحبت کنم . اینجا ممکنه که شر درست شه .

ایرادات ریو فقط اینه که اگه نمد کاپوت نزاری صدای موتور را توی دور موتر بالا میکشه توی ماشین . که اونم با 25 تومن میتونی اصل کره ایش رو تهیه کنی . خود نمایندگی ها دارن . ضمنا" اگه کسی ادعا کرد که 206 از لحاظ قدرت و شتاب و سرعت از ریو سره ، بگو تا من بهش یه ذره بخندم . چون همین دیروز بر سر کل کل با یه هیوندا کوپه توی بزرگراه همت 20 تومن جریمه شدم . و کوپه رو هم سوسک میکنه چه برسه به 206 تیپ 2 و 3
    .
    واقعا چقدر با تخصص شما مسئله رو تشریح کردی (شوخی میکنی در مبنای 6000 قدرت موتور 105 اسب اون حداکثر قدرت موتوره 97 اسب که تو دور موتور 5500 هست . پورشه با پروشه مقایسه میکنی اخه چه ربطی داره , پورشه با ریو , ECU تکنولوژِیه اخه !!! ) واقعا شما جزو مهندسین سایپا نیستین ؟
    میدونی که ریو تا چند وقت پیشم تو امریکا جزو 5 ارزونترین ماشین موجود در امریکا بود البته نه این ریو , کلا ریویی که تو امریکا بوده از نظر تجهیزات خیلی با این ریو فرق میکرده موتورشم 110 اسبی بوده (البته الان که اصلا با نسل جدیدش جایگزین شده و این ریو دیگه اصلا تولید نمیشه ) کلا Kia ماشیناش جزو ماشینهای رده 3 یا 4 تو دنیا حساب میشه حتی از هیوندایی هم که ماشیناش مخصوصا تو امریکا جزو ماشینهای چیپ به حساب میاد میشه گفت یه رده پایینتره اون قضیه پورشه هم که شوخی جالبی بود چون پورشه یه ماشین موتور عقبه و اصلا هیچیش ربطی به ماشینهای عادی نداره , شما هم هرچی بهت میگن یا میشنوی باور نکن بیشتر حرف هایی که میزنی خیلی غیر تخضضی و در حده شوخیه .
    اتفاقا من یکی از دوستام ریو داشت من خودم چند بار باهاش کورس گذاشتم تو دنده 1 و 2 خوب میره و از حق نگذریم تقریبا با تیپ 5 با اختلاف نسبتا کمی یکسان شناب و سرعت میگیره ولی به دنده 3 که برسه و سرعت از 70-80 رد بشه هیچ حرفی دیگه برای گفتن نداره قشنگ سوسک میشه (البته کلا تیپ 5 تو دنده 1-2 خیلی جالب شتاب نمیگیره و تازه از 70-80 کیلومتر به بعد انگار ماشین جون تازه ای میگیره و از 70 تا 150-160 کیلومتر رو عین باقلبا پر میکنه اینم به خاطر گیربکسش هست که همون گیربکس تیپ 2-3 رو روش گذاشتن و به نظر من اصلا با قدرت موتور ماشین همخونی نداره حتی تو 1-2 با تیپ 6 هم یکیه کلا تو 1-2 خیلی افاقه نمیکنه شتابش ولی شتاب ثانویه خیلی عالی داره ) کلا ریو ماشین جالبی نیست چون ماشین که فقط سرعت و شتاب نیست من همین الان خوب حداقل میتونه 3-4 ایراد اساسی به تیپ 5 بگیرم , ریو هم همینطوره ولی تجهیزات تیپ 5 کجا , تجهیزات ریو کجا اختلافشون زمین تا زیر زمینه (ترمزهای فوق العاده قوی و پیشرفته 4 چرخ دیسکی که فقط تو ماشینهای بالای 20 میلیون میتونی پیدا کنی,ABS,EBD-من واقعا نمیدونم 206 بدون ABS رو چجوری سوار میشن -,سیستم ایرکاندیشن تمام اتومات,ایربگ ,ECU خیلی پیشرفته که واقعا ماشین رو هوشمند کرده , آیینه های برقی , 4 شیشه برقی , ضبط CD ,سیستم کلاچ الکترونیکی و خیلی امکانات دیگه که اگه جزئیات رو بخوام بگم لیست بلندی میشه ) ریو هم ایراداتی داره واقعا سواری جالبی نداره به جرات 206 سواری بهتری داره (مخصوصا سری های جدیدش و تیپ 2-3 ) صدا موتور واقعا زیاد تو اتاق میاد و اکثر ماشینهای ارزون قیمت همینطوری هستن (در ضمن نمد زیر در کاپوت اصلا کارش گرفتن صدایه موتور نیست البته ممکنه یکوچولو باعث این کار بشه ولی اصلا کارش این نیست) تو سرعت های بالا اصلا ماشین استیبیلتی لازم رو نداره و فرمان پذیریش خیلی کم میشه (سرعت بالا منظورم بالای 120) و خیلی مشکلات دیگه که باعث شد دوستم ماشینش رو بفروشه .
    در مورد کوپه هم دوست عزیز هیچ وقت یه ماشین 6 سیلدر رو با 170 اسب بخار قدرت با ماشین زیر 100 اسب مقایسه نکن واقعا در حد شوخیه .

(در مرود L90 هم با اینکه ربطی به این بحث نداشت بگم ولی اصلا تو هیچ حالتی شتاب و چابکیش به تیپ 5 که هیچی به SD هم نمیرسه )
    Last edited by Bracket; 24-04-2008 at 14:41.

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تازه ریو دارای تکنولوژی جدیدی است که تو سر بالایی به دادت میرسه یعنی پس از تعویض دنده ،کم شدن دور موتور را به حداقل میرسونه فکر کنم اسمش ecu باشه. روغنی هم که توش میریزن یا بهران ریو است یا همون روغنی به توی آزرا میریزن (اسمش یادم نیست ) مصرف سوختش هم از پراید کمتره و توی جاده با 206 برابره من توی عید 4000 کیلومتر راه رفتم و فقط 250 لیتر سوزوندم . اکسل عقب ریو باعث میشه شما با 100 کیلومتر سرعت بدون ترس بپیچی که تنها در خودرو هایی مثل پورشه به کار برده میشه . هندلینگش معرکه است . باطری ریو اتمی است و سیستم خنک کننده موتور از نوع خاصی میباشد که حتی بدون کار کردن فن بزرگ در رادیاتور 120 کیلومتر راه میره و ماشین داغ نمیکنه . سیستم پیش کشنده کمربند ریو را فقط خودروهای ایر بگ دار ، استفاده میشه. موتورش و حتی شیشه هاش کلا" همه کره ای است (به غیر از لاستیک ) . بازم بگم ....

.
    به به
    چه کارشناسانه
    اون قسمت اول رو که میگی همش در مورد تندر 90 صدق میکنه
    حجم موتور تندر 90 هم 1600 است با 16 سوپاپ
    قدرتش هم 105 اسب بخار تو دور 5500 هست
    ECU هم مخفف واژه های Electronical Control Unit هست که همه ماشینهای انژکتوری دارن و برای کنترل انژکتور و کلا کنترل سیستم های سوخترسانی و عیب یابی و تنظیم موتور هست
    از کجا آوردی که فقط پورشه این سیستم رو داره؟
    این که هندلینگش معرکه است سند داری؟ یا نه فقط نظر خودته که اصلا کارشناسی نیست
    سیستم خنک کننده از چه نوعیه؟
    شما اصلا از روی تعصب حرف نزدی!
    ملاک شما در مورد کارشناسی ماشین سوسک کردن بقیه ماشین هاست که به نظر بنده این ملاک یه چیز کاملا مضحکه
    اگه شما میگی با ریو هیوندا کوژه رو سوسک کردی من هم خدمتت عرض کنم که با PK که همه میدونن ماشین خوبی نیست 160 تا میرم
    خوب تو یه اتوبان که بنز الگانس 120 تا میره من 160 تا میذرم یعنی ماشینی که من سوارم خیلی بهتره؟
    نه داداش
    شما اگه سه تا ماشین داشتی شاید با دوتاش نتونستی درست کار کنی و این طوری قضاوت میکنی
    برو تو رنکینگ جهانی مقایسه کن و ببین ریو کجا قرار داره
    بعد با پروتون و L90 و 206 مقایسه کن
    بعد بیا اینجا دوباره جملاتت رو تصحیح کن
    اگر هم خواستی PM بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه داداش شما اگه توهم داری که 206 تیپ 2 و 3 بهتر از ریو است ، قرار بزار یه حالی بهت بدم . برو بکس هم خبر میکنم فیلم بگیرن . من سرم درد میکنه برای کل کل .... گفتم که کارم ایجاب میکنه که ماشین عوض کنم .

ضمنا" از همون نظرات افلاطونیت که مشخصات ریو را میبندی به لنگ تندر معلومه که سر از ؟؟؟؟؟ خ ر که حیوان نجیبی هم هست در نمی آری .

در آخر هم به جای اینکه لنگ دمپایی از پشت دیوار پرت کنی بهتر ه که یه مرحمتی کنی و اون رنکینگ جهانیت رو بزاری تا ببینیم تولید 2004 با تولید دهه های 90 فرقشون چیه .

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چرا قیمتش غیر واقعی است
    14 تومن با این همه امکانات
    ولی ریو با امکانات کمتر 14
    و 405 هم 14 تومن
    اصلا 14 تومن نمی ارزه وقتی میشینی تو ماشین حتی جنس پلاستیکشم کاملا داد میزنه که ماشین ماشینه چیپه . صندلی های راحتی نداره , صدای موتور راحت میاد داخل کابین و این خاصیت ماشین های ارزون قیمته و خیلی چیزهای دیگه بنظر من جایگزین خیلی خوبی برای پرایده .

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ما زانتیا 82 داریم .منم همین مشکل فروش و تعویض رو دارم.بدنه اش یکمی خوردگی داره.
    به نظرتون چند میخرن؟ و بجاش چیزی هست که بخرم با همون قیمت ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ما زانتیا 82 داریم .منم همین مشکل فروش و تعویض رو دارم.بدنه اش یکمی خوردگی داره.
    به نظرتون چند میخرن؟ و بجاش چیزی هست که بخرم با همون قیمت ؟
    الان اگه بخوای بفروشیش فکر نکنم دیگه هیچ وقت مثل الان بخرنش ولی برای خرید ماشین الان همچی گرون شده .

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

espero خوبه ولی کمی خرجش زیاده .متور خوبی داره فضای خوبی داره ولی توصیه نمیکنم .نگهداریش سخته .
    ممنون از همه بچه هاي فرم
    از طرفي مي خوام پرايد هاجبك بگيرم از طرفي دوستان از امنيت و خرج ماشين هاي ايراني
    واسه همين ميخوام يه سيلو تميز بگيرم البته نمي دونم خرج و مخارج سيلو و قيمت خوب البته بودجه رو براي خريد ماشنين 800000 كردم كه يه سيلو تميز اگه البته پيدا بشه بگيرم
    خوشحال ميشم نظرتون رو بگيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •