اون دیور که میگید چوبیه . جزو میز هستا !بزار فردا میزارم
اون دیور که میگید چوبیه . جزو میز هستا !بزار فردا میزارم
Last edited by vahid_civil; 28-02-2009 at 22:05.
بیش از حد سفید بودن آسمون رو می شه به عنوان مشهودترین نقطه ضعفش گفت و دیگه اینکه کنتراست کمه .این یکی از عکسای اینجانبه.از موضوعش خوشم میاد ولی نمیدونم عکس خوبی از آب در اومده یا نه.
منتظر نظراتون هستم.
و اما در مورد کادر بندی اگر درختی که بدون شکوفه سمت راست عکس هست رو تو کادر نمی ذاشتی یعنی می رفتی جلوتر , بهتر بود و شکوفه درختها بهتر خودشو نشون می داد اما العان با یک نگاه شکوفه ها به چشم نمیاد و برای دیدنشون باید دقت کرد.
با کسب اجازه از دوستان البته مطلبم مستقیما به عکسی که دوست خوبم سناتور عزیز گذاشتان مربوط نمی شه, باید بگم عکسهایی که می زاریم همونطور که همگی خوب می دونید از نظر تکنیکهای عکاسی ایرادهای زیادی دارن تا بخوان به یه عکس حرفه ای تبدیل بشن و اینجا ایرادهایی رو دوستانه به هم گوش زد می کنیم که عکسمون از یه عکس کاملا غیر حرفه ای به یه عکس آماتور تبدیل بشه
نمی دونم چرا ولی احساس کردم گفتن این این حرفها لازمه
موفق باشید
Last edited by 950w; 01-03-2009 at 22:27.
Sasuke-7 عزیز اگر اشتباه نکره باشم منظور شما روشنی بالای مانیتور (چوب ویترین)هستش که به نظر من رفلکس نور پنجرست که به پرینتر خورده و به ویترین تابیدهببخشید از همگی که من فضولی می کنم و من جواب می دم ولی وحید جان توی عکس دومت که با فلاش انداختی دقت کن پشت مانیتورتو و پایین یه جوری شده یه سفیدی بدی داره دوستان کسی می دونه این مشکل از چیه از تنظیمات
بعد اگر میشه بگید چرا 100 % این عکس ها چرا کیفیتش اینطوریه!
سلام به همه
من عکسای چند صفحه رو دیدم و واقعا کسای همتون ترکونده بود
منم مثل شما ها بعضی از عکس ها ی خوبم رو میزارم تویه همچین تاپیکی البته مربوط به تاپیک سونی اریکسون میشه
وقتی من عکسی رو میزارم اون عکس از بین 10-20 عکس بد که خوب افتاده میزارم حالا شماها هم همین طوریه ؟ این عکسایی که گذاشتید همه ی عکساشون کیفیتش همین طوریه یا نه؟
من بین این همه عکس که گذاشتید دوربین Canon SX10 IS بنظرم دوربین خوبی اومد
دوربین Canon SX10 IS چطور دوربینی هست اگه شد قیمتش هم بگید؟ اخه یه دوربین می خوام خرم
اینم یه عکس از K850 خواهشا دعوام نکنید که چرا عکسو اینجا گذاشتم می خوام بدونم دوربین دیجیتالی که این طوری بندازه حدودا چقدر قیمتشه
اینم بگم عکسای K850 همس همین طوریه
![]()
بله,این یه مسئله طیعی تو عکاسی دیجیتاله و به نوعی یه حسن چون شما در دیجیتال مثل دوربینهای نگاتیو محدودیت فیلم ندارید و شما می تونید همه حالتها رو روی سوژهتون امتحان کنید و نتیجه رو در همون لحظه ببینیدوقتی من عکسی رو میزارم اون عکس از بین 10-20 عکس بد که خوب افتاده میزارم حالا شماها هم همین طوریه
شما باید قلق دوربیبت رو به دست بیاری و ازش به نحو احسن کار بکشی در غیر این صورت حتی ممکنه شما با یه "کنون مارک تری"هم نتونی عکسی بهتر از عکسهای K850 بگیریاین عکسایی که گذاشتید همه ی عکساشون کیفیتش همین طوریه یا نه؟
SX10 دوربین خیلی خوبیه مخصوصا که پردازش تصویر توش بهینه شده(نصبت به S3,S5,SX100,SX110)و از پردازنده DIGIC IV استفاده شده ارتغاع زوم به 20X , استفاده از عدسی UV نصبت به SX100 و SX110 , کفیت فیلم برداری بهتر ساپورت فرمت RAW , قابلیت نصب هود و ----- , نصب فلش خارجی در کل SX10 یه SLRLike خوب و کارآمدیه اما تا چند وقت دیگه مدل جدیدتری به نام SX1 میاد تو بازار که علاوه بر امکانات SX10 در اون به جای CCD از CMOS استفاده شده که تا اونجا که من اطلاع دارم بعد از R1 سونی این دومین دفعه هستش که تو SLRLike ها از CMOS استفاده میشه.من بین این همه عکس که گذاشتید دوربین Canon SX10 IS بنظرم دوربین خوبی اومد
دوربین Canon SX10 IS چطور دوربینی هست اگه شد قیمتش هم بگید؟ اخه یه دوربین می خوام خرم
در حدود 470,000 تومان
شما با یه دوربین 100,000تومانی متونی چنین عکسهایی بگیری حتی تو بعضی شرایط که دوربینهای موبایل خوب جواب نمی دن چنین دوربینی به خوبی جواب میدهمی خوام بدونم دوربین دیجیتالی که این طوری بندازه حدودا چقدر قیمتشه
در آخر هم از آقا وحید و بقیه دوستان می خوام تا دیگه با این جور سوالها تاپیک رو منحرف نکنند![]()
Last edited by 950w; 04-03-2009 at 00:35.
اول دستت درد نکنه
چشم حتمادر آخر هم از آقا وحید و بقیه دوستان می خوام تا دیگه با این جور سوالها تاپیک رو منحرف نکنند
ولی همه جای این فرون سوال کردم کسی جواب ندادن گفتم اینجاهم بپرسم
عكس قشنگيه لذت بردم![]()
این هم ادیت شده عکس دوست عزیزمون آقا محمد. البته چون دیر وقته یه مقدار با عجله کار کردم و امکان داشته بشه بهتر از اینها درش آورد.دیگه اینکه تو ساختار عکس یه مقدار دستکاری شده که خوب برای تصحیح سوژه نیاز بود
![]()
Last edited by 950w; 08-03-2009 at 13:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)