بابا این چه بازیی هست.همه جاش باید یه کار فکری انجام بدی.من الان از اون اختاپوس رد شدم.قسمت فکری بعدی چیه؟
من دوباره میگم کسی راهنمای کاملشو نداره؟
بابا این چه بازیی هست.همه جاش باید یه کار فکری انجام بدی.من الان از اون اختاپوس رد شدم.قسمت فکری بعدی چیه؟
من دوباره میگم کسی راهنمای کاملشو نداره؟
داشت که الان تموم کرده بودم.
کلا این بازی باید توی تابستون انجام شه !
مرحله بعدی شما دستکش هستش و فرار از محل و مرحله بعدی که سختره مرحله کشتی !!
حالا نداره دیگه من باید همینجا همش سوال کنم.مگه مرحله کشتی چجوریه؟
یه کشتی منفجر میشه , بعد باید ازش خارج شید , پدر آدم در میادش ! بعد آتشیم میگیره . به نظرم یه ضعفی توی اون مرحله وجود داشت که میشد سخت ترش کرد . اگه میتونستن....
احیانا تو سایلنت هیل بازی کنی چی میگی ؟بابا این چه بازیی هست.همه جاش باید یه کار فکری انجام بدی.من الان از اون اختاپوس رد شدم.قسمت فکری بعدی چیه؟
کی حوصله داره برا تام رایدر راهنمای قدم به قدم بنویسه نمیدونممن دوباره میگم کسی راهنمای کاملشو نداره؟
نمیگم بازی ساده ای بود ولی اینقدرا هم که میگین سخت نبود تام رایدر داشتیم تو پلی استیشن یک یه سنگ تو مرحله دوم ور میداشتی مرحله پنجم به دردت میخورد اینا چیزی نیست که یه ماه طول میکشید تمومش کنی این کار 12 ساعت بکوب بازی کردنه
چه جالبکلا این بازی باید توی تابستون انجام شه !![]()
اصلا از سایلنت هیل خوشم نمیاد.یه نسخش گرفتم اصلا خوشم نیومد.بازی اکشن ترسناک فقط اویل.بهترین بازیه عمرم.رزیدنت اویل.
خب من بازم گیر کردم دیگه.اینجا:
ببخشید که به مخم زیاد فشار نمیارم.فقط این یکیو جواب بدید دیگه کمتر سوال میکنم.
دقيقا سمت راست شما يك سوراخ بالاي ديوار هست ، از اون بريد بالا و اون طرف 2 تا سنگ هست كه بايد اونها رو بلند كنيد و پرتاب كنيد توي اين اتاق![]()
شما چرا گرافیکتون اینقدر ضعیفه !
من روی 16 تا AA و کیفیت HIGH و رزولیشن بالا بازی میکردم .
بازی نورش یکم زیادی نیست به نظر خودتون؟ نورشو کم کنید
--------------------------------------------
باید اون بغل یه ستونه , برید بالا , اونور دو تا سنگ , برید روی اون سنگ متحرک دایره ای دو تا سنگ کوچکو پرت کنید اونور و خودتوم سریع برید تا زیر اون سنگ بزرگه که میاد پایین له نشدید :d
بعدش دو تا سنگ روی یک صفحه متحرک دایره ای بذارید
با Q درو بگیرید و برید روی اون یکی صفحه و E بزنید , در میفته
آقا چجوری میشه کیفیت بازی رو عوض کرد؟منظورم high یا low بودن بازیه.
حالا اینجا گیر کردم:
اینجا نمیدونم چیکار کنم.لطفا راهنمایی کنید.
اون ستون سمت چپ رو میبینید , چسبیده به دیوار(چند قسمت جداشده) توشم یه چیزایی مثل X .
برید اونجا هی Space با دکمه up بزنید (پشت سر هم و تند تند) بتا به یه جایی برسید و آویزون شید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)