تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 123 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1225

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

آقا من تقریبن ۳ ماه می‌شه که آبگرمکن بدون شمعک و فن دار بوتان خریدم برای خونه. مدل B3315if. اولین مشکلی که البته از روز اول داشت اینه که تو حمام تا یکم آب سرد باز می‌شه، آبگرمکن خاموش می‌شه. باید شیر رو بست و از اول باز کرد که البته به این مشکل عادت کردم و با کم کردن شعله، دمای آب رو به حدی رسوندم که نیاز به آب سرد نباشه.
    دو هفته‌ای هم می‌شد که به خاطر پایین اومدن فشار آب خونه، آبگرمکن اصلن روشن نمی‌شد، بعد که درپوش آبگرمکن رو برداشتم، متوجه یک مکانیزم شدم که با باز شدن آب، یک سوییچ آزاد می‌شه که باعث جرقه زنی می‌شه. پیچ تنظیم اون رو شل کردم و مشکل روشن شدن حل شد.
    اما مشکل جدی‌ای که با آبگرمکن دارم، البته خیلی وقته که این مشکل هست، اینه که بعد از یه مدت کوتاه باز بودن آب گرم، در حد یک دقیقه ولی متغیر، شعلهٔ آبگرمکن خاموش می‌شه در حالی که فن کار می‌کنه و ال‌ای‌دی قرمز آروم چشمک می‌زنه (آروم‌تر از حالت جرقه زنی) و بعد از یک مدت فن هم خاموش می‌شه. باید آب رو بست، از اول باز کرد. این قضیه به شدت آزار دهنده‌شده برام. لطفن راهنماییم کنید.

در آغاز فعالیت مولانا1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    حدودا 4 سالی است که از آب گرمکن دیواری بوتان استفاده می کنیم جدیدن موقعی استفاده از حمام میزان آب داغ خروجی بسیار کم شده است در صورتی که وقتی آب سرد را باز می کنیم دارای فشار و شدت بسیار بالایی است و خیلی هم سرد است دلیل آن چیست؟ در ضمن بعد از تنظیم کردن آب برای ولرم شدن و دوش گرفتن اگر آب سرد را به میزان خیلی کم ( یک چهارم دور) باز کنیم آب به شدن سرد می شود و شعله آب گرم کن هم تقریبا خاموش می شود؟
    با تشکر

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    حدودا 4 سالی است که از آب گرمکن دیواری بوتان استفاده می کنیم جدیدن موقعی استفاده از حمام میزان آب داغ خروجی بسیار کم شده است در صورتی که وقتی آب سرد را باز می کنیم دارای فشار و شدت بسیار بالایی است و خیلی هم سرد است دلیل آن چیست؟
    در ضمن بعد از تنظیم کردن آب برای ولرم شدن و دوش گرفتن اگر آب سرد را به میزان خیلی کم ( یک چهارم دور) باز کنیم آب به شدن سرد می شود و شعله آب گرم کن هم تقریبا خاموش می شود؟
    با تشکر
    سلام
    اگه همه جای ساختمون فشار آب گرم کمه پس آبگرمکن رسوب گرفته. قبلاً توضیح داده شده چطوری باید رسوب زدائی بشه با رعایت نکات ایمنی
    مشکل دوم شاید به علت همون کثیفی کابیراتور آب و لوله های مسی آبگرمکن باشه و با رسوب زدائی حل بشه
    شاید دیافراگم هم نیمه خراب شده
    بهتره وقتی کاربراتور آب باز میشه برای شستشو , دیافراگم هم عوض بشه البته اگر سالهاست تعویض نشده

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا من تقریبن ۳ ماه می‌شه که آبگرمکن بدون شمعک و فن دار بوتان خریدم برای خونه. مدل B3315if. اولین مشکلی که البته از روز اول داشت اینه که تو حمام تا یکم آب سرد باز می‌شه، آبگرمکن خاموش می‌شه. باید شیر رو بست و از اول باز کرد که البته به این مشکل عادت کردم و با کم کردن شعله، دمای آب رو به حدی رسوندم که نیاز به آب سرد نباشه.
    دو هفته‌ای هم می‌شد که به خاطر پایین اومدن فشار آب خونه، آبگرمکن اصلن روشن نمی‌شد، بعد که درپوش آبگرمکن رو برداشتم، متوجه یک مکانیزم شدم که با باز شدن آب، یک سوییچ آزاد می‌شه که باعث جرقه زنی می‌شه.
    پیچ تنظیم اون رو شل کردم و مشکل روشن شدن حل شد.
    اما مشکل جدی‌ که با آبگرمکن دارم البته خیلی وقته که این مشکل هست، اینه که بعد از یه مدت کوتاه باز بودن آب گرم در حد یک دقیقه ولی متغیر، شعلهٔ آبگرمکن خاموش می‌شه در حالی که فن کار می‌کنه و ال‌ای‌دی قرمز آروم چشمک می‌زنه (آروم‌تر از حالت جرقه زنی) و بعد از یک مدت فن هم خاموش می‌شه. باید آب رو بست، از اول باز کرد.
    این قضیه به شدت آزار دهنده‌شده برام. لطفن راهنماییم کنید.
    سلام
    متاسفانه بنده اطلاعات به درد بخوری در مورد آبگرمکن بی شمعک ندارم
    اما اگر 3 ماهه که خریدین پس گارانتی داره و خود شرکت باید بیاد درستش کنه
    اگر امکان داره وقتی درست شد ,مختصر توضیحی بدین که مشکل از چی بود تا ما هم یاد بگیریم
    با تشکر

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان بازم میگم بنظمر پولتون را بابت آبگرمکنهای دیواری بوتان دور نریزین،یک آبگرمکن مخزنی دیواری معمولی بخرین، هم قیمتش کمتره هم سرویس سالانه و جرم گیری و خرابی نداره و نهایتا بعد7-8 سال مخزنش سوراخ میشه و خراب میشه و یک نو دیگر با همون پول باقیمانده میخرین؛اعصاب خردی فشارکم آب هم ندارین....من که با دیدن این تاپیک به کل از آبگرمکن دیواری نا امید شدم

8. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان بازم میگم بنظرم پولتون را بابت آبگرمکنهای دیواری بوتان دور نریزین،یک آبگرمکن مخزنی دیواری معمولی بخرین، هم قیمتش کمتره هم سرویس سالانه و جرم گیری و خرابی نداره و نهایتا بعد7-8 سال مخزنش سوراخ میشه و خراب میشه و یک نو دیگر با همون پول باقیمانده میخرین؛اعصاب خردی فشارکم آب هم ندارین....من که با دیدن این تاپیک به کل از آبگرمکن دیواری نا امید شدم
    سلام
    آبگرمکن مخزنی , اون هم نوع دیواریش برای خانواده های سه نفر به بالا مناسب نیست چون مخزنش بزرگ نیست و مشکلاتِ کمبود آب گرم پیش میاد
    حالا خانواده ی یکی دو نفره میتونند کارهاشون رو هماهنگ کنند که آب گرم کم نیاد
    نوع زمینیش آب بیشتری ذخیره میکنه اما باز هم مشکلِ اِتلاف انرژی مطرحه چون آب برای گرم شدن حرارتِ زیادی میگیره (ظرفیتِ گرمائی ویژه اش زیاده - 4200 ژول ).
    برای همینه که برای خنک کردن در موتورهای سوختی ازش استفاده میشه

حالا هر فردی باید با توجه به تعداد و بودجه و میزانِ سختیِ آب , نوع مناسب رو انتخاب کنه

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    آبگرمکن مخزنی , اون هم نوع دیواریش برای خانواده های سه نفر به بالا مناسب نیست چون مخزنش بزرگ نیست و مشکلاتِ کمبود آب گرم پیش میاد
    حالا خانواده ی یکی دو نفره میتونند کارهاشون رو هماهنگ کنند که آب گرم کم نیاد
    نوع زمینیش آب بیشتری ذخیره میکنه اما باز هم مشکلِ اِتلاف انرژی مطرحه چون آب برای گرم شدن حرارتِ زیادی میگیره (ظرفیتِ گرمائی ویژه اش زیاده - 4200 ژول ).
    برای همینه که برای خنک کردن در موتورهای سوختی ازش استفاده میشه

حالا هر فردی باید با توجه به تعداد و بودجه و میزانِ سختیِ آب , نوع مناسب رو انتخاب کنه
    سلام از ماست
    والا ما که برای خانوار بیشتر مصرف داشتیم راضی هم بودیم.....در مورد اتلاف انرژی هم که زیاد روی هزینه گاز بنظرم فرقی نداره،چون قبض ما زیاد نمیاد و اگر به انتخاب باشه که پکیج از همه اینها بهتره،چون اکثر مصرف گاز برای بخاری هست که با رادیاتورها مشکل مصرف زیاد فرقی نداره

12. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام ابگرمکن ما مدل B3118وقتی آب گرمو باز میکنیم بویی شبیه بوی سیر ازش بیرون میاد که باعث حالت تهوع و سر درد میشه لطفه جواب بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام ابگرمکن ما مدل B3118وقتی آب گرمو باز میکنیم بویی شبیه بوی سیر ازش بیرون میاد که باعث حالت تهوع و سر درد میشه لطفه جواب بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

لطفا جواب بدین خواهش میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •