سلام.
باید User سیستمهای دیگه رو به جای Administrator از نوع Standard User بسازی. اون موقع دیگه دسترسیشون محدود میشه و نمیتونن تنظیمات کارت شبکه مثل IP , Default Gateway و ... رو تغییر بدن.
سلام.
باید User سیستمهای دیگه رو به جای Administrator از نوع Standard User بسازی. اون موقع دیگه دسترسیشون محدود میشه و نمیتونن تنظیمات کارت شبکه مثل IP , Default Gateway و ... رو تغییر بدن.
من چنین کاری نمیتونم انجام بدم حدود 100 تا کامپیوتر است و امکانش نیست
یک روش دیگه بگین که بتونم برای همین دوتا عملی باشه
محیط Domain هست یا Workgroup ؟
ﺁﻗﺎ ﻣﻦ ﻭ ﭼﻨﺘﺎ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﺍﺯ ﯾﮏisp
ﻭﺍﯾﺮﻟﺲ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ)ﻧﺎﻧﻮﺍﺳﺘﯿﺸﻦ( 5
ﺍﻻﻥ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺎﻟﻮﻑ ﺩﯾﻮﺗﯽ2ﺭﻭ
ﺷﺌﯿﺮ ﮐﻨﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﺧﻮﺩﻡ ﺳﺮﻭﺭ ﺑﺎﺷﻢ
ﮐﺴﯽ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﻪ
ﺍﮔﻪ ﺑﺎ ﻧﺎﻧﻮﺍﺳﺘﯿﺸﻦ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺭﺍﻫﯽ.
ﺭﻭﺷﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻩ)ﺑﺪﻭﻥ
ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ(
از مدیر محترم این خواهش را دارم که اندکی پست رو جمع وجورتر کنن...ممنون
بچه ها من ميخوام 5تا سيستم به هم ببندم و اينترتم از طريق وايمكس شير كنم
فقط يه سوال
الان من سوئيچ بايد بگيرم يا هاب سوئيچ ؟
سوییچ بگیر. هاب قدیمیه.
با سلام
من میخام تو خونه قابلیت اشتراک فایل و اینترنت رو به شکل بی سیم داشته باشم.مثلا اشتراک با یه لپ تاپ یا یک
smart tv
با در نظر گرفتن دیوار و موانع تو خونه باید چه دستگاهی بخرم یک مودم یا کارت شبکه یا هر دو در مورد تفاوت
اکسس پوینت و وای فای و وایرلس هم یه توضیح مختصر بدید
در ضمن من یه مودم adsl معمولی دارم (d-link 2520u) و تو بخش اشتراک اینترنت میخام دستگاهی باشه که نیازی به روشن بودن کامپیوتر نداشته باشه
با تشکر
دوستان اهل فن سلام
آقا من یک مودم (d-link wireless g adsl2 4-port router (dsl-2640u دارم
حالا می خوام که اینو برای 2 تا کیس استفاده کنم و وایرلسش هم برای لب تاپ یا گوشی موبایل در دسترس باشه
هر دو تا کیسم پورت لن دارن و پشت این مودم هم 4 تا لن وجود داره
یک راهنمایی می کنید ؟
آیا اگر ابتدا مودم را روی یک کیس که با لن وصل شده کانفینگ کنم و موقع کانفینگ هم بریدج رو انتخاب کنم و بعدش هم از یک پورت لن دیگه مودم یه سیم بزنم به اون یکی کیس و یک کانکشن هم در اون کیس ایجاد کنم همه چی حله (اینو گفتم که بگم عقلم در این حد یاری می کنه ولی مطمئنا به این سادگی نیست) و راستی اینکه وایرلسش هم در دسترس باشه ؟
وینوز هم xp است .
(سوالم رو یک جا دیگه مطرح کردم ،هر کاری کردم گزینه پاک کردن رو پیدا نکردم، با عرض معذرت)
Last edited by joopiter23; 03-01-2012 at 19:24.
سلام دوستان شاید سوالم تکراری باشه به بزرگی خودتون میبخشد
من میخوام از هر چهار پورت مودم tp-link استفاده کنم چطور میتونم این کارو بکنم ممنون میشک توضیح بدین و بعد DHCP چه کاری انجام میدi
من یه سوئیچ رو هم دارم که میخوام به اون اینترنت بدمو همچنین 21 تا سیستم از چه نرم افزاری هم برای پهنای باند استفاده کنم
با تشکر
Last edited by navid_nasim; 22-01-2012 at 22:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)