ايول. همينجوري با سيمشم ما قبول داريم چه برسه به DC220
من موندم اگه دوربينشم 5 بود اون دوستان ديگه! چي ميگفتن!!!!
ايول. همينجوري با سيمشم ما قبول داريم چه برسه به DC220
من موندم اگه دوربينشم 5 بود اون دوستان ديگه! چي ميگفتن!!!!
این گوشی از هرجهت که بهش نگاه کنید یا در دست لمس کنید یک احساس لطیف به شما میده
نمیدونم انی سوئدی ها که مرکز طراحی سونی اریکسون در اونجا هست چجوری این رو طراحی کردند چون اینطور که من شنیدم فقط 3 تیم داشتند روی این گوشی کار میکردند وقتیکه برای اولین بار معرفی شد 6 ماه طول کشید تا روانه بازار بشه
سلام. من میخوام این گوشی رو بخرم اما از اون جایی که جدیدا هر کدوم از آشنایان سونی اریکسون خریدن تقلبی در اومده و زود مشکل پیدا کرده میترسم سونی اریکسون بخرم. الان هم w900 دارم که واقعا عاشقشم. گوشی ژاپنی توی 2 سال تا حالا یک بار هم هنگ نکرده و هنوز مثل روز اولشه. اما جدیدا انگار تاریخ مصرف گوشیها اومده پایین!
نه دوست عزیز دبل900 واقعا برای موزیک عالیه و حیفه که گوشیه به این توپی بفروشی
W900 i هم یه گوشی مثل W810 i هست صداشون از نظر کیفیت و بلندی فرقی ندارن چون واکمن ورژن یک هستند
W960 i سونی اریکسون را عشق است
آدم وقتیکه میبینش نعشه میشه
این هدسفری ds220 که شما میگین فقط توی یه گوش میره یا توی هر دو گوش میره میشه یه عکس ازش بذارید و اینکه چطوری میشه ازش استفاده کرد تا ما هم روشن بشیم.
قیمت الانش چنده؟
چند تا سوال توی پست 634 داشتم کسی چیز کاملی نگفت
عکسها کاملا واضحه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای zimka عزیز :
شکل این هندزفری مشکی است و دارای صفحه نمایش و فیش 3.5 میلی متری استاندارد است در سایت زیر
شکلشو قرار داده
در مورد خود هندزفری باید بگم جز باکیفیت ترین هندزفری های بلوتوث استریو واکمن هست و برای 2 گوش است و سر HPM_70 رو میتونید از جک جدا کنید و به DS220 وصل کنید خیلی کیفیتش عالی میشه
چون من خودم عملی تست کردم
یعنی ان81 هشت گیگ که سهله ان95 هشت گیگ هم توی کیفیت مکالمه و کیفیت پخش موزیک بپای این گوشی و DS220 نمیرسند
حالا این هندسفری بلوتوث که میگین بلندی و کیفیتش فقط با دبلیو960 انقدر خوبه یا با سایر گوشیها مثل جی900 هم خوبه؟
من خودم یا دبلیو960 یا جی700 /900 میخوام بخرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)