سلام
عزیز من تعدادی عکس را به صورت فایل با ashampoo رایت کردم حالا که میخام عکس ها رو ببینم .اصلا عکسها باز نمیشه
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
سلام
عزیز من تعدادی عکس را به صورت فایل با ashampoo رایت کردم حالا که میخام عکس ها رو ببینم .اصلا عکسها باز نمیشه
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
سلام علیکم و خسته نباشید؛من برای استفاده از برنامه های رایت بین سه تا از آنها شک دارم،لطفا راهنمایی کنید:
1.cd burner xp
2.BurnAware Professional
3.CyberLink Power2Go
البته من بنا به سفارش بقیه سایتها و فرومها برای سی دی های خش دار و سی دی به سی دی از clone cd و برای ایمیج از ImgBurn استفاده میکنم منتها برای بقیه کارها بین سه برنامه فوق شک دارم.
یا علی
Last edited by vazirdaftar; 24-11-2010 at 21:05.
برای ایمیج گیری clone و alcohol
برای رایت کردن nero
برای سی دی های خش دار هم Clone گزینه خوبیه
تشکر،منتها نرو خیلی سنگینه(البته به نظر من)از بین آنهایی که گفتم گزینه مناسبی نمیشناسید؟
سلام
Power2Go
برای اطلاعات بیشتر :
http://cd-burning-software-review.toptenreviews.com
nero ورژن 8 رو بصورت فول نصب کنی حجمی نداره و سنگین هم نیست ولی اگه ورژن 9 و10 رو بخوای بصورت فول نصب کنی سنگین میشه و باید از نسخه های لایت استفاده کنید
سلام
آقا می شه برای پخش ماشین یک سی دی پلیر ساخت؟ البته با یک دی وی دی؟!!!!
بعد بهترین نرم افزار کرک شده که فقط ابزار رایت رو داشته باشه برا سخت دی وئی دی و سی دی آیدیو چی پیشنهاد می کنید؟
سلام
چند تا فیلم مستند دارم با فرمتهای (avi )(mkv) حالا میخوام روی دی وی دی رایت کنم با به چه فرمتی باید رایت کنم تا با دستگاههای دی وی دی خانگی بتونم ببینم
لطفا راهنمایی کنید
با نرو گزینه MAKE cd VIDEO را که بزنی خودش برای دستگاه رایت مینمه....
AVI هم دستگاه نشون میده
Last edited by Mohammad King; 04-12-2010 at 15:02.
سلام نمی دونم تا حالا DVD های MRT را دیده اید یا نه؟ مثل لرد و کینگ هست
همانطور که می دانید حجم یک DVD چهار و نیم گیگ هست ولی شرکت MRT روی یک DVD معمولی 8 گیگ اطلاعات رایت می کند و یا حتی بیشتر
البته به صورت واقعی نیست نمی دونم چطور بگم
فرض کنید یک فایل دارید که حجمش 100 مگابایت هست و توی سی دی تون مجبورید در 10 پوشه مختلف این فایل رو بزارید
شرکت MRT اومده کاری کرده که به نظر می رسد این فایل در هر 10 جا هست و 1 گیگ جا را اشغال کرده است
ولی در حقیقت یک بار فقط روی سی دی ذخیره شده
منظورم اینه که مثلا MRT مجبور بوده این فایل رو در پوشه A و B و C در سی دی کپی کنه
اومده یک فایل در پوشه A رایت کرده و در پوشه های B و C یک چیزی شبیه به ShortCut گذاشته
البته شورت کات نیست و دقیقا مثل یک فایله
حتی کامپیوتر هم گول می خوره و وقتی حجم DVD های MRT رو در ویندوز میگیری بهت میگه 8 گیگه
در صورتی که اگر از همین DVD ایمیج بگیری 4.5 گیگ بیشتر نیست
----------------------------------
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
من به شدت و فوق العاده به شدت نیاز به همچین چیزی دارم
یعنی یک CD دارم که دو تا نرم افزار توش هست که تمام فایل های این دو نرم افزار یکی است به جز چند فایلش
این دو نرم افزار رو اگر بخوام رایت کنم روی یک CD جا نمیشه و مجبورم از این روش MRT استفاده کنم
حالا اگر کسی بلده به این روش رایت کنه خواهش می کنم کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)