nدوستان این مرحله رو چطور رد کنم میرم طبقه دوم ساختمون پشت مسلسل تا یکم تکونش میدم خفاشا تیکه تیکه میکنن منو
![]()
nدوستان این مرحله رو چطور رد کنم میرم طبقه دوم ساختمون پشت مسلسل تا یکم تکونش میدم خفاشا تیکه تیکه میکنن منو
![]()
بايد بري بالاي ساختمون و پيش اون نورافكن بعد اون پايين هر جا دوستت رفت نور رو بگيري روش تا خفاشها نخورنش!
شما باید برید توی ساختمون طبقه دوم(همون نزدیکی هاست)بعد یه پرژکتور هست اونرو روی هر کجا که رفیقت رفت بگیر تا
به کلید چراغ ها برسه و....
.................................................. .....................................
تو کدوم ساختمون مسلسل هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونجه فقط یه ساختمون در بازه داره که بالاش یه نور افکن هست !!!!!!! که باید بگیری روی یارت تا از خیابون رد بشه و خفاش ها بهش حمله نکن...بعد چراغ ها رو برات روشن می کنه و تو هم می تونی بری پلوش.......
آقا سلام...
کسی از شما بازی رو تموم کرده؟ها؟
من تو 3 روز بازی رو به غول آخرش رسوندم ولی همش یک طرف این غولش یک طرف.اسمش هستRAAM.هرچی تیر میزنم نمیمیره.آخرشم میاد میکشتم.دوستم هم که میده جلو میفته رو زمین.در ضمن همش کریل میفرسته(همون خفاش به قول شما)
بله دوست من.
غول مرحله آخر واقعا سخته.
اون دوستت رو که اصلا حساب نکن.
مثل گلابی میفته :دي
تو فقط خودت باید غول رو بزنی.
این صفحه رو بخون شاید بهت کمکی کرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا کشتمش.
ممنون از همه.
اول چند بار کریل فرستا منم با رگباری اره ای زدمش.بعد بازی سوتی داد و یارو وایستاد منم 2 بار نارنجک انداختم و با اسنایپره تقویتی زدم مرد.
ولی حیف شد چون با Win7 از بازیا عکس نمی گیره.
راستی GoW2 برای PC هم هست؟؟؟
نه دوست عزیز نیست !
...........
بازی رو تموم کردین؟
من وقتی وارد محیط بازی میشم خود به خود نشانگر موس به بالا میچسبه و وقتی که پایین می یاری دوباره می ره بالا
لطفا کمکم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)