بهترین برند حد اقل bfg و evga می تو نه باشه ولی bfg اونم به خاطر گارانتیه نامحدود و خنک کنندگی بهتر (این طو می گن )هر چند استفاده نکردم انتخاب خوبیه قیمتش متو سط باشه برند خوبیه اگه تر کید کارتت
.gif)
10 سال دیگه !... به نمایندیگش می تو نی ببری و یه سالمشو بگیری شاید کمتر رخ بده از این اتفا قا البته طبق شرایط گارانتیا ! قیمت هم فکر کنم حدود 320 برای 8800oc1یا شایدم تو این روزا قیمتشو اورده باشن پایین مدل oc1 رو م یگم اگه 310 داد شک نکن تو انتخابش که البته بودجرو هم بالا ببری و مدل بعدی 8800oc2 گرونه پیشنهاد نمی شه صرف نداره ( که باین پول میشه یه 8800512mgبخری) قیمت 350 یا 380 بود فکر کنم.. یه دفعه ارزون می شه گرون میشه (مدلای bfg رو می گم )
قاطی پاتیه زنگ باید بزنی
اینایی که گفتی عالین . خوبن . ولی یه مشکلی هست گرون تر از این حر فاست !! گیراوردید ما رو خبر کنید جدا
از تصوره . نمی شه باور کرد ارزون شدن... بشه گفت 280 می دن به بازار.. باید یه خورده سر کیسه رو شل کنی
تو خرید این کارت گرافیک ..
یه برند دیگه ای هم هست inno3d که اگه مو جود باشه 290 یا 280 می تو نی بگیری اگه تا حالا گرون نشده
باشن
و قیمت
Gainward Bliss 8800 GT هم فکر کنم که یکی از دو ستان که گرفته بودن 270 زده بودن وقیمت برند Evga رو هم 340 فکر کنم برات اب بخورهقیمتش یه خورده بالاست برند خو بیه من کارت 8800512gts شو تعریفشو زیاد شنیدم الانم یکیشو سفارش دادم ..
برند xfx هم GF 8800 GT-512MB Normal میشه 290 یا کمتر و یکی
دیگش GF 8800GT-512MB XXX قیمتشم 330 در نظر داشته باش البته شایدم ارزونتر گیر بیاری
بازم به راهنمایهای بیشتر دوستان نیاز هست تا خوبتر اشنا شید که اخرش پشیمان نشید ..