هر بازیه اسپورتی میاد ایرانی ها بعد از یه مدت دوبلش میکننراستی فیفا نسخه گزارش فارسیش هم هست یا نه؟
صبر کنی میاد.
هر بازیه اسپورتی میاد ایرانی ها بعد از یه مدت دوبلش میکننراستی فیفا نسخه گزارش فارسیش هم هست یا نه؟
صبر کنی میاد.
مسعود جون دست درد نکنه هزارتا بوس واست خیلی دوست دارم چون با خبر نکست جن بودم این بازی خیلی خوشحالم کردی.![]()
وظيفه بود عزيزمسعود جون دست درد نکنه هزارتا بوس واست خیلی دوست دارم چون با خبر نکست جن بودم این بازی خیلی خوشحالم کردی.![]()
کسی میدونه(همون player style) این رو چطوری عوض کنم واسه بازیکنی که ساختم همش دروازه بانه
با کریشن مستر هم نمیشه
لباس تيم آرسنال
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزيز من اينكه لينكشو پوشونده
عزيز دلم مگه قوانين رو نمي دوني
عكس هاي بزرگ رو بايد بصورت لينك بذاري بهتره پستتو اصلاح كني
آقا سلام
این حرکت یه پا دوپا که میکنن رو چجوری میزنن این بازیکنا من با گیم پد هر کاری میکنم نمیدونم چجوریه
بعد یه چیز دیگه اینکه من قیمته بیلیطها رو آوردم پایین اما بازم استادیوم خالیه چرا
بعد یه جا دیگه اینکه وقتی میخوای بری تو بازی دوتا گزینه هست بنام ویژوال سیم همیچین چیزی این گزینه ها چین؟
1. نمی دونمآقا سلام
این حرکت یه پا دوپا که میکنن رو چجوری میزنن این بازیکنا من با گیم پد هر کاری میکنم نمیدونم چجوریه
بعد یه چیز دیگه اینکه من قیمته بیلیطها رو آوردم پایین اما بازم استادیوم خالیه چرا
بعد یه جا دیگه اینکه وقتی میخوای بری تو بازی دوتا گزینه هست بنام ویژوال سیم همیچین چیزی این گزینه ها چین؟
2. استادیومها یا همونتماشاگرها مشکل دارن کاملا ایتادیوم پرنمیشه در ضم استادیومت رو تا لول اخر اپگرید کن
3.نمیدونم عکس بزار
استادیوم ها رو چجوری ژاپگرید کنم با برنامه کریستن مستر؟؟
استادیوم ها پچ دارن؟
عکس الان خونه نیستم که بزارم ولی هونجا که میخوای وارد بازی بشی و میتونی بیلیط رو low کنی یا مدیوم کنی یا هایگ کنی و بهدش که نکست میزنی میره برای انتخاب گیم پد یا کیبورد و بعد وارد بازی میش رو میگم دوتا گزینه هست که من یکیش رو امتحان کردم وقتی میزنم بازی از جایی شروع میشه که یه گل عقبی یا جلویی جریانش چیه؟
ببخشید. من فیفا 08 رو از بس علاقه داشتم سال 2007 خریدم ولی گرافیکم نمیخوندش.(صفحه سیاه میشه)
حداقل گرافیکی که واسه این لازمه چقدره و شما چقدر دارید؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)