میدونی آیفون بلوتوس نداره ؟یعنی داره ولی باهاش نمیتونی انتقال اطلاعات بدی !!!!
خیلی ها از این عیب بزرگ آیفون خبر ندارن
در ضمن آیفون به شدت گوشی کندی هستش به طوری که بعد از یک مدت کار کردن اعصابت و میریزه به هم !!!
میدونی آیفون بلوتوس نداره ؟یعنی داره ولی باهاش نمیتونی انتقال اطلاعات بدی !!!!
خیلی ها از این عیب بزرگ آیفون خبر ندارن
در ضمن آیفون به شدت گوشی کندی هستش به طوری که بعد از یک مدت کار کردن اعصابت و میریزه به هم !!!
ممنون
بلوتوس احتمال زیاد هک میشه یا از طرف خود اپل فعال میشه
کند بودن رو هم تا حالا نشنیده بودم
از موضوع دور شدیم
باشه اگه میخوای بدونی که n70 ازت چند بر میدارن باید بگم که بستگی به سالم بودن گوشیت داره
150 تا 190 میشه گفت که n70 هارو بر میدارن ,ولی اگه میتونی گوشیت و خارج از علائدین بفروش
چون علائدینی ها بز خرن ,گوشیت و با هزار منت مفت ازت بر میدارن ,اگه بتونی بیرون آبش کنی و گوشیت ظاهر تر و
تمیزی داشته باشه شاید بتونی تا 200 تومن هم پولش کنی
( یه بحث خارج از موضوع در مورد آیفون :
در مورد بلوتوث باید بگم که احتمالا حک شدنش زیاد نیست ,چون بلوتوث این گوشی از اول فقط برای هندس فیری
بولوتوث طراحی شده ,دلیلشم اینه که مردم آمریکا احتیاجی به بلوتوث ندارن ,اونا وقتی میخوان یه فایلی رو
جابجا کنن از gprs گوشیشون استفاده میکنم و اون و برای هم میل میکنن ,اونم با سرعت خیلی بالا تر از بولوتوس )
اینجا علائدین نداره
اما من 5 ماه پیش یادم بود 200 بود آکبند!
در مورد بلوتوس هم من زیاد بهش احتیاج ندارم
ممنون بازم
اولا اینجا ایرانه و یه بازاره بدونه حساب و کتاب داره !!!!
دوما خواهش میشه ..........
منم یه چیزی خارج از بحث میخواستم بگم.
تو این صفحه یکی از دوستان فرمودند که آیفون گوشی کندیه.
به شدت این موضوع رو رد میکنم.من خودم آیفون دارم به جرات میتونم بگم یکی از سریع ترین اسمارت فونهای
حال حاضر جهانه.
به هیچ وجه هنگ نمیکنه و در تعویض منوها کوچکترین مکثی نداره.فکر میکنم دلیلش هم سیستم عاملش باشه که مکه.
من از این جریان با خبر هستم ولی واقعا یه گوشی اصل گیر نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
لطف کنید بگید W910اومده یا نه و اگه اومده قیمتش چنده؟
با تشکر از همه دوستان![]()
دوست عزیز اگه شما دارید و میگید سرعت خوبی داره ,حتما درست میگید ولی من هم از روی هوا حرف نزدم
من فقط نقل قول از جی اس ام آرنا کردم ,اونجا نوشته این گوشی کندی هستش ,در ضمن چند ضعف بزرگ دیگه هم داره
مثل نداشتن قابلیت فیلم برداری یا نداشتن قابلیت گذاشتن آهنگ بجای زنگ گوشی !!!!
من نمیدونم آخه گوشی با این قیمت نباید یک همچین ایراداتی داشته باشه ,الان اکثر کسایی که آیفون میخرن فقط بخاطر
تریپش هستش ,تازه به دلیل سیستم آمل مکی که داره هیچ برنامه ای در حال حاظر براش وجود نداره !!!
منظورت چیه که گوشی اصل گیر نمیاد ؟ n73me اصل و میگی یا n73 معمولی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)