یعنی چی ؟؟
یعنی چی ؟؟
سلام ببخشید که اینجا این سوالو میپرسم ولی تاپیک مربوط به این سوال خیلی قدیمی بود ترسیدم جواب نگیرم. میخام بدونم برنامه ای هست که باش بتونم به هارد طرف مقابلم تو چت با یاهو مسنجر دسترسی پیدا کنم یا اینکه پسورد آیدیشو پیدا کنم. دنبال برنامه های sniper spy و magic ps خیلی گشتم ولی رایگانشونو پیدا نکردم. درضمن امکان فرستادن فایلم برام وجود داره چون طرفم حرفه ای نیس . ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه
سلام
ببخشید اگر جای سوال من اینجا نیست
راستش یه مقاله ساده و قابل فهم و همچنین به روز در باره ی -- یاهو یا کارهای مختلف دیگه ای که میشه انجام داد و مقاله ای که کارایی های -- رو به زبان ساده آموزش بده
با تشکر
[QUOTE="jojo";5349267][CENTER]سلام
ببخشید اگر جای سوال من اینجا نیست
راستش یه مقاله ساده و قابل فهم و همچنین به روز در باره ی -- یاهو یا کارهای مختلف دیگه ای که میشه انجام داد و مقاله ای که کارایی های -- رو به زبان ساده آموزش بده
با تشکر[/CENTER][/QUOTE]
و خداوند سرچ را آفريد!!![COLOR="Silver"]
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
[/COLOR]
دوست خوبم اين راهها از ساده ترينها هستند
با يه كم جستجو چيزاي زيادي گيرت مياد
آقا چه جور میشه یه وب رو -- کرد؟
چه جور وبي؟
واضح ببيانيد
سلام
من ميخوام با اين آموزش پيش برم
روي سيستمي كه ايزي كافه روش نسبه(كافي نت) ميشه اين راهها رو رفت
يعني مشكلي پيش نمياد؟
ولي فكر كنم بياد
آخرش مياد يا نه![]()
سلام. من اینجا عضو جدیدم و نمی تونم تاپیک رسال کنم واسه همینم این آموزش رو این جا نوشتم. اول از همه -- وبلاگ یعنی اینکه به وبلاگ طرف مقابل بدون اجازه وارد بشی و اونجا تغییراتی انجام بدیم. اولین و راحت ترین راه -- کردن بدست آوردن یوزرنیم و پسورد طرف می باشد. در بعضی سرویس های وبلاگی یوزرنیم آدرس وبلاگ طرف است. البته در اکثر وبلاگ ها یوزرنیم رو براحتی می شه حدس زد. برای بدست آوردن پسورد چند راه هست. یکی -- ایمیل طرفه. دومی حدس پسورده، سومی ارسالصفحه تقلبی به ایمیل یاروئه که اگه یک کمی خلاقیت داشته باشید درست می شه و آخرین هم دسترسی ه روبات یا فایی که یوزرنیم و پسورد کاربرها در اون ذخیره می شود.
اما دومین راه -- وبلاگ، -- سرویس دهنده وبلاگی هست که خیلی باید ماهر باشیدتا تونید این کار رو انجام بدید. اما اگه بتونید انجام بدید (حتی روی کوچکترین سرویس وبلاگی، 1000 تا وبلاگ رو -- کردید. اگه بلاگفا رو -- کنید، 1 میلیون وبلاگ رو -- کردید.
خوب برای این که بخوایم یک وبلاگ رو -- کنیم باید امنیت سرویس دهندش رو آنالیز کنیم. ناامن ترین سرویس های وبلاگی سرویس هایی هستند که تازه ساخته شدند. اما از سرویس های قدیمی تر من پارسی بلاگ رو انتخاب کردم. برای بدست آوردن ایرادات این وبلاگ باید تو پارسی بلاگ یه وبلاگ بزنیم تا حساب کار دستمون بیاد.
خوب این جا یه سوتی هست. سوتی اینه که اینیل اصلی یارو با ایمیل نمایشیش یکی هست و این یعنی اینکه اگه ما اگه ایمیل طرف رو -- کنیم یوزر نیم و پسورد میاد تو دستمون. ولی ما این کار رو نمی کنیم.
خوب میریم سراغ حدس زدن پسورد. در پارسی بلاگ این کار یک کمی سخته. من می خوام وبلاگ این بنده خدارو ک کنم:
می ریم اول سراغ حدس. اول می ریم تو پروفایل مدیر. چون تو این قسمتمی شه سرنخ های زیادی پیدا کرد. این هم از سوتی بعدی پارسی بلاگ. خوب جلسه بعد بقیه راه را رو میگم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی دیگر از راه های بدست آوردن یوزرنیم و پسورد استفاده از اسنیفر هاست که بهترین اسنیفر در حال حاضر cain است. اگه کسی آموزشش رو بلده، بذاره. دستش رو می بوسم.با این نرم افزار می شه وبلاگ ها رو 50 تا 50 تا -- کنیم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)