تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 97 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به اسم M8 معروف هستش ...

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

به اسم M8 معروف هستش ...
    خوب سری M8 چندتا داریم
    M86
    M87
    M88
    اینی که شما معرفی کردید M87 بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باسلام
    دوستان من يك سوال دارم وآن اينكه فرق بين تلويزيونهايlcd وپلاسما چيه ومن تازه يك تلويزيون پاناسونيك مدل42pv7خريدم نظرتون درمورداين مدل چيه.
    متشكرم
    كسي نيست پاسخ منم رابدهد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوست عزیز تو این تاپیک تا دلت بخواد راجع به تفاوتهای lcd پلاسما بحث شده. بخون همین تاپیکو پیدا میکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز تو این تاپیک تا دلت بخواد راجع به تفاوتهای lcd پلاسما بحث شده. بخون همین تاپیکو پیدا میکنی
    باسلام
    دوست عزيزحداقل لينك صفحه اي كه درآن دراينموردبحث شده راميدادي اين تاپيك65صفحه است بااين اينترنت ذغالي يك ماه طول ميكشدتاتمام اين تاپيك رابخوانم يايك جواب مختصرومفيدبمن ميدادي لطفااگرممكن است چون من كليات راميخواهم نه جزييات.
    متشكرم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوست عزیز تا چند سال پیش بین پلاسما و lcd اختلاف وجود داشت ولی الان lcd خیلی پیشرفت کرده. ولی هنوز پلاسما یه مزیت داره اونم اینه که ارزونتره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

واقعا عالی بود
    دستت درد نکنه از این همه وقتی که گذاشتی
    حقیقتش من زیاد عجله ندارم و تا 2 یا 3 ماه هم میتونم صبر کنم(قراره محصول خاصی بیاد؟) .ذهنیت خودم اول توشیبا بود و بعد سونی
    البته امروز تو اتوبان دیدم که توشیبا اسم نمایندگیش پارس الرمس هست برام جالب بود چون نمیدونستم که نمایندگی داره یانه
    قیمت این سیستم هایی رو که معرفی کردی (سونی و توشیبا) رو از کجا میتونم بپرسم
    بازهم ممنون
    از فروشگاه های بزرگ این نمایندگی ها می تونی آمار این LCD ها رو بگیری
    اگر هم نمایندگی نداشته باشه که باید بری سراغ وارد کننده ها

آقا این 2 مدل با هم خوبن ؟
    1/300/000 DAV-DZ1000
    KLV-40X300A 3/300/000
    خیلی قیمتاشون بالا میره ؟؟؟؟ از نمایندگی رسمی سونی قیمت گرفتم
    اگه بخوام Full HD بگیرم بین 37 تا 40 اینچ چه قیمتی باید بدم ؟؟؟
    300A هم خوبه ولی اگه تونستی 350A رو بگیر
    سلام
    دوستان نظرتون راجع به این TV چیه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------
    این سری جدید سونی که قرار بهار 2008 بیاد چه طورن؟ آمارشونو دارید؟
    XBR6 series features: Full HD 1080p, BRAVIA Engine 2™ digital video processing, Advanced Contrast Enhancer circuit (ACE), 24p True Cinema capable, enhanced XMB™ user interface, BRAVIA Sync capable, piano black gloss black finish with onyx speaker grille
    اون مدل توشیبا جالب بود جز 60hz بودنش که البته قبلا هم گفتم که فعلا به نظر میاد توشیبا با سل حرف های زیادی واسه گفتن داشته باشه.
    از هم جالب تر از مدل های سونی او فول HD تو سایز 21 اینچه

نمی دونم بعد این همه تحقیقات تا حالا از سامسونگ FullHD تو سایز 37" ندیده بودم .این مدل تو سایت us سامسونگ اصلا نیست ! (من که احساسم می گه این 1080P هست اما HD Ready )
    بچه هایی که اطلاعات بیشتری نسبت به من بیسواد دارن خواهشا یه نگاه عمیق تر به این مدل معرفی شده از طرف این دوستمون بندازن ببینن چه جوریاست ؟ ّتا اونجا که من فهمیدم FullHD بودن لازمش اینه که 2 مگا پیکسل باشه اینطوری نیست ؟
    این مدل اینجا هست ؟ قیمت دارین؟
    اگه fullHD باشه و قیمتش خوب باشه به خدا قسم همین امروز می خرم
    معمولا تو سایز 37 فول HD نداریم که 1080P رو Down scale نکنه
    سامسونگ حتی تو HD Ready ها هم تنوع زیادی داره
    مخصوصا از لحاظ ساپورت رزولوشن
    دوستان وقتی زده 1080*1920 یعنی فول اچ دی و 2مگاپیکسل.
    اینجا تو مغازه ها باید بگید M87 گمون کنم
    مهم اینه که 1080p.24 رو downscaling نکنه
    1080i هم همین رزولوشن رو داره اما این کجا و اون کجا!!!

باسلام
    دوست عزيزحداقل لينك صفحه اي كه درآن دراينموردبحث شده راميدادي اين تاپيك65صفحه است بااين اينترنت ذغالي يك ماه طول ميكشدتاتمام اين تاپيك رابخوانم يايك جواب مختصرومفيدبمن ميدادي لطفااگرممكن است چون من كليات راميخواهم نه جزييات.
    متشكرم
    پلاسما رنگ مشکی رو کامل نشون میده
    LCD ها قبلا خوب این کار رو انجام نمی دادند اما الان دیگه این حرف خیلی قدیمی شده
    قیمت LCD دو برابره پلاسما هست و گاهی هم بیشتر
    اگه سایز LCD رو بیشتر کنیم قیمتش به صورت تصاعدی بالا میره
    پلاسما ها رو می تونن بزرکتر بسازند
    پلاسما نور محیط رو منعکس می کنه که یه نقطه ضعف به حساب میاد
    مهمترین مزیت LCD اینه که میتونه تو رزولوشن های بالا مثل HD بهتر از پلاسما عمل کنه
    این تفاوت های مشکل حادی ایجاد نمی کنه
    پلاسما رو به شما توصیه می کنم:
    اگر شما دستگاهی با خروجی 1080p ندارید مثل PS3 یا BD Player و یا ----- HD
    و همچنین کامپیو تر و یا لپ تاپ رو زیاد به پلاسما وصل نمی کنید
    و کلا تا چند سال آینده کاری به کار این قضایا ندارید
    Last edited by shenhaye_zaman; 26-04-2008 at 11:24.

8. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

14

سلام
    با تشکر از دوستانی که توی این تاپیک راهنمایی میکنن مخصوصا جناب شنهای زمان و AB ...
    خوشحالم که اینجا رو دیدم.تمام 65 صفحه رو به تدریج خوندم که با توجه به توضیحات دوستان نهایتا آپشن های زیر مد نظرمه:

پلاسما :

پاناسونیک -
    42- M/MR PV 700 - این ام و ام آر نمیدونم چیه- قیمت این هفته 2 و 200 و خورده ای

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    PV70 اش قیمت اش مناسب تره ( یک و هشتصد و پنجاه ) ولی مطمئن نیستم کاراییش تا چه حد به مدل بالاتر نزدیک باشه - از شکل اش هم خیلی خوشم نمیاد

هیتاچی:
    42- سری 9800 - R:1024*1080 قیمت و مشخصات بیشتر ندارم

........................................

LCD

Sony:
    40 D 300a - آخرین بار که قیمت گرفتم : 2 و 240

40 - V300a - دو و سی

Samsung:
    40 R81 - دو و چهل با اون سینمای خانگی کذایی! بدون اون نمیدونم گارانتی دار میفروشه جایی یا نه ؟

.................................................. .....

دوم : سینمای خانگی
    یا
    دیویدی رکوردر یا پلیر که تمام فرمت های موجود رو ساپورت کنه با سیستم صوتی جدا

چند جا دیدم که نظر دوستان به خرید مارک یکسانه تلویزیون و پلیر بود.
    از مدل های سینمای خانگی پاناسونیک و سامسونگ و بطور کل بلندگوهای بلند خوشم نمیاد. توی سونی یه مدل DAV-FXG9 قابل تحمل بود! با قیمت 600 و خورده ای. بخاطر همین به این فکر افتادم که چون سیستم صوتی و آلودگی صوتی! به نسبت برام مهم نیست شاید با این مبلغ یا مناسبتر بشه پلیر یا دیویدی رکوردر و بلندگو جدا گرفت که از نظر زیبایی و احیانا ساپورت فرمت ها کارایی یا امکانات بهتری بده

بیشترین استفاده از تلویزیون و پلیر یا سینمای خانگی :
    - ماهواه
    - دیویدی
    - فرمت های avi و ...مخصوصا دایو ایکس با ساپورت زیرنویس

سقف بودجه هم برای تیوی و سینماخانگی یا رکوردر با توجه به کیفیت اجناس مخصوص جهان سومی! سه تومن بیشتر فکر نکنم لازم باشه

میز؟ نه بدون میز

پیشاپیش از راهنمایی مبسوط! شما تشکر مینمایم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

Sony:

40 - V300a - دو و سی

فقط تجربه خرید این یکیرو دارم اونم میگم حتما بدردت میخوره:
    مناسب ترین تلویزیون 40 تو ایران از خانواده سونی همینه به خاطر قیمت مناسب (اختلاف 1 میلیونی با سری x)
    به خاطر همین تو ایران خیلی طرفدار پیدا کرد و تموم شد ما (من و خانواده) از 2 هفته آخر اسفند تا همین هفته پیش منتظر بودیم ولی نمایندگی شماره یک تهران نیاورد......و قولی هم نداد که بیاره!!!!اگه شما قیمت از سایر مغازه های به اصطلاح نمایندگی گرفتید بدونید که یا ندارند یا با اختلاف 100 T از مرکز میدهند اگه تا به حال نمایندگی مرکزی شماره 1 آورده بود که چه بهتر ولی اگه تصمیم گرفتید که این مدل و بگیرید از یک مغازه دیگه از اکبند بودن جنستون مطمئن بشید سریلا دستگاه با سریال روی جعبه و سریال خود تلویزیون یکی باشه و تا الحظه اخر از کنار جعبه جم نخورید که وقتی اومدید خونه دیدی دستگاه عوض شده شاخ در نیارید(این قسمت واقعی)
    در این مورد بخصوص شنیدم که دستگاه پشت ویترینو به طرف انداختند توضیح هم که چرا بعضی فروشگاه ها این مدلو دارند اینه که یا تو اون ایام فروش چند دستگاهو نگاه داشتند و یا بگفته بعضیاشون از شهرستان ها میارند
    اهان قبل از اینکه فاکتور بکنید اول دستگاهو ببینید

اینم یک تجربه شخصی : تو 4 فروردین یه سر رفتیم جمهوری نمایشگاه مرکزی تعطیل بود یه سر رفتیم تو بقیه فروشگاه ها همین سری رو پسند کردیم با اختلاف 200 T (از روی ناچاری بود بالاخره عید بودو فصل نو شدن)
    قبل از اینکه دستگاهو ببینیم فاکتور کردیم ییهو دیدم فاکتور کردند برامون 3/200/000 تومان اخه چرا؟دیدیم طرف یه میز با قیمت 480/000 و یه دونه سینما خانگی هم فاکتور کرده گفتیم چرا گفت ما فقط این مدلو با سینما خانگی و میزش می فروشیم و فروش تکی نداریم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! ما که هممون شاخ در اورده بودیم دائیمو که تنها به عنوان همراه اومده بود تکی فرستادیم تو مغازه که ببینیم چه خبره اونوقت فهمیدیم طرف تلویزیون نداشته به این بهانه مارو دک کرده!!!!!
    عجب داستانی شد شرمنده که سرتو درد آوردم ولی این تجربه شخصی بود
    و بین سریv& d فقط D

ما با قیمت 2/200/000 با هزار ترسو لرز گرفتیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

Sony:

40 - V300a - دو و سی

فقط تجربه خرید این یکیرو دارم اونم میگم حتما بدردت میخوره:
    مناسب ترین تلویزیون 40 تو ایران از خانواده سونی همینه به خاطر قیمت مناسب (اختلاف 1 میلیونی با سری x)
    به خاطر همین تو ایران خیلی طرفدار پیدا کرد و تموم شد ما (من و خانواده) از 2 هفته آخر اسفند تا همین هفته پیش منتظر بودیم ولی نمایندگی شماره یک تهران نیاورد......و قولی هم نداد که بیاره!!!!اگه شما قیمت از سایر مغازه های به اصطلاح نمایندگی گرفتید بدونید که یا ندارند یا با اختلاف 100 T از مرکز میدهند اگه تا به حال نمایندگی مرکزی شماره 1 آورده بود که چه بهتر ولی اگه تصمیم گرفتید که این مدل و بگیرید از یک مغازه دیگه از اکبند بودن جنستون مطمئن بشید سریلا دستگاه با سریال روی جعبه و سریال خود تلویزیون یکی باشه و تا الحظه اخر از کنار جعبه جم نخورید که وقتی اومدید خونه دیدی دستگاه عوض شده شاخ در نیارید(این قسمت واقعی)
    در این مورد بخصوص شنیدم که دستگاه پشت ویترینو به طرف انداختند توضیح هم که چرا بعضی فروشگاه ها این مدلو دارند اینه که یا تو اون ایام فروش چند دستگاهو نگاه داشتند و یا بگفته بعضیاشون از شهرستان ها میارند
    اهان قبل از اینکه فاکتور بکنید اول دستگاهو ببینید

اینم یک تجربه شخصی : تو 4 فروردین یه سر رفتیم جمهوری نمایشگاه مرکزی تعطیل بود یه سر رفتیم تو بقیه فروشگاه ها همین سری رو پسند کردیم با اختلاف 200 T (از روی ناچاری بود بالاخره عید بودو فصل نو شدن)
    قبل از اینکه دستگاهو ببینیم فاکتور کردیم ییهو دیدم فاکتور کردند برامون 3/200/000 تومان اخه چرا؟دیدیم طرف یه میز با قیمت 480/000 و یه دونه سینما خانگی هم فاکتور کرده گفتیم چرا گفت ما فقط این مدلو با سینما خانگی و میزش می فروشیم و فروش تکی نداریم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! ما که هممون شاخ در اورده بودیم دائیمو که تنها به عنوان همراه اومده بود تکی فرستادیم تو مغازه که ببینیم چه خبره اونوقت فهمیدیم طرف تلویزیون نداشته به این بهانه مارو دک کرده!!!!!
    عجب داستانی شد شرمنده که سرتو درد آوردم ولی این تجربه شخصی بود
    و بین سریv& d فقط D

ما با قیمت 2/200/000 با هزار ترسو لرز گرفتیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •