اين كه مشكلي نيست از اونجايي كه پست شما خيلي كوتاه اين مشكل پيش مياد دقت كن به اوتارت تا آخر اون آيكون گزارش بايد به پستت وصل باشه ... نميشه كه اون فضاي خالي رو كم كرد ... بايد پستت رو بيشتر كني يا امضات رو ..نوشته شده توسط Balrog
اين كه مشكلي نيست از اونجايي كه پست شما خيلي كوتاه اين مشكل پيش مياد دقت كن به اوتارت تا آخر اون آيكون گزارش بايد به پستت وصل باشه ... نميشه كه اون فضاي خالي رو كم كرد ... بايد پستت رو بيشتر كني يا امضات رو ..نوشته شده توسط Balrog
آقا چرا اين عكساتون رو به صورت لينك نميذاريد صفحه رو ريخته بهم !
کسی لطفا به من میگه که چجوری و با چه کدی میشه یه عکس توی امضای خودمون ( منظورم امضاست و نه توی یه پست) وارد کنیم.
چون موقع نوشتن امضا گزینه insert برای عکس وجود نداره.
اين قابليت خيلي وقته كه برداشته شده و فكر كنم به خاطر لود شدن زودتر صفحاته شما فقط مي تونيد از 15 صورتك در قسمت شكلك ها استفاده كنيد ... با تشكر ..نوشته شده توسط cully_4u
موقعی که در قسمت "تنظیم های کابر " می خواهم وارد قسمت "لیست اشتراک ها" شوم پیغام زیر را دریافت می کنم :
--------------------------------------------------------------------------------
inforfang, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.
خروج از تالار صفحه اصلي تالار
--------------------------------------------------------------------------------
لطفا راهنمایی کنید ...
عزيز شما هنوز كاربر جديد هستيد يه مدت كه بگذره شما فعاليت كنيد امكانات كمكم براتون فعال ميشه از جمله اشتراك در تاپيك ها و پيام خصوصي و موارد ديگه ..نوشته شده توسط inforfang
موفق باشي عزيز در ضمن خوش اومدي..
چرا تعداد پستهاى من روى 322 قفل شده؟!![]()
Last edited by Balrog; 04-11-2006 at 03:51.
آیا شما در انجمن متفرقه پست میدهید؟
عزيزدل اگه اضاف نميشه خب احتمالا بقول دوستمون تو انجمن متفرقه فعاليت ميكني !نوشته شده توسط Balrog
اما اگه توي انجمن هاي ديگه پست ميزني بازم اضاف نميشه ! بايد منتظر جواب مديريت باشي ...
سلام به همه دوستان
امیدوارم همگی خوب باشید
چرا تایپیک اس ام اس های عاشقانه بسته شد؟
کسی میدونه چرا؟
من یه مدتی نبودم وقتی اومدم دیدیم تایپیکی با این عنوان وجود نداره,خیلی تعجب کردم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)