تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 949 اولاول ... 155561626364656667686975115165565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من 1 مگ دارم سرعتش خوب . دانلود 100 تا 130 و آپلود 35 تا 50 .

راستی 256 و 512 نامحدود داره . اگه داره چند ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    خیلی وقته جلوی خودم رو گرفتم تا چیزی در مورد این شرکت و این مرکز نگم ولی نشد
    متاسفانه مرکز چمران با مدیریت نادرست خودش امکان اومدن شرکتهای ارائه دهنده اینترنت دیگر رو در اون مرکز عملا از بین برده
    تنها شرکتی که در اون مرکز فعالیت میکنه شرکت فن آوا هست که قیمتهاشون در مقایسه با شرکتهایی نظیر پارس انلاین یا شاتل و یا صبانت تفاوت فاحشی داره به طوریکه یک سرویس 512 که از طرف صبانت 18900 ارائه میشه و هزینه اضافی دیگری ندارد در فن آوا این گونه ارائه میشه:
    22000 تومان هزینه آبونمان که استفاده ای هم اگر نداشته باشین باید پرداخت بشه
    6500 تومان برای هرگیگ دانلود
    10300 تومان هزینه ای که معلوم نیست برایچه به حساب داده پردازی فن اوا واریز میشود
    در پاسخ به این سوال که چرا این سرویسها ابم گونه قیمت گذاری شده اند این نکته مطرح میشود که تجهیزات را گران خریده ایم پس باید گران بفروشیم تا هزینه سر به سر شود
    آیا به نظر شما این درست است که یک منطقه خاص را انحصاری کرده و هرگونه انخاب عملی را از دیگران سلب کنیم؟
    در زمانی که تماس گرفته میشود و تقاضای پورت داریم گفته میشود پورتی وجود ندارد در حالی که چندین پورت خالی در مرکز وجود دارد و فقط برای تشنه نگه داشتن مشتری و یا بستن قرارداد با شرکت های بزرگ از ارائه آن خودداری میشود
    این شرکت معنای واقعی زورگویی در این مرکز میباشد و زیر بار هیچ گونه انتقادی نمیرود و بر مطلوب بودن سرویس های خود اصرار دارد این در حالی است که بسیاری از کاربران این شرکت از دزدی در میزان مصرف خود شکایت دارند و آمار ارائه شده از سوی شرکت را با میزان مصرف واقعی خود در تضاد کامل میبینند
    حال این سوال پیش میاد به راستی چگونه است که این شرکت در این مرکز رخنه کرده و با ارائه سرویسهای گران خود هیچ سازمانی کوچکتیرن بازخواستی از آنها نکرده؟
    از مسئولین بخش شبکه واینترنت تقاضا دارم این تاپیک را با عنایت خود بالا نگاه دارند شاید که باشد با این لطف خود چاره ای و امیدی برای این مرکز ایجاد گردد
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    خیلی وقته جلوی خودم رو گرفتم تا چیزی در مورد این شرکت و این مرکز نگم ولی نشد
    متاسفانه مرکز چمران با مدیریت نادرست خودش امکان اومدن شرکتهای ارائه دهنده اینترنت دیگر رو در اون مرکز عملا از بین برده
    تنها شرکتی که در اون مرکز فعالیت میکنه شرکت فن آوا هست که قیمتهاشون در مقایسه با شرکتهایی نظیر پارس انلاین یا شاتل و یا صبانت تفاوت فاحشی داره به طوریکه یک سرویس 512 که از طرف صبانت 18900 ارائه میشه و هزینه اضافی دیگری ندارد در فن آوا این گونه ارائه میشه:
    22000 تومان هزینه آبونمان که استفاده ای هم اگر نداشته باشین باید پرداخت بشه
    6500 تومان برای هرگیگ دانلود
    10300 تومان هزینه ای که معلوم نیست برایچه به حساب داده پردازی فن اوا واریز میشود
    در پاسخ به این سوال که چرا این سرویسها ابم گونه قیمت گذاری شده اند این نکته مطرح میشود که تجهیزات را گران خریده ایم پس باید گران بفروشیم تا هزینه سر به سر شود
    آیا به نظر شما این درست است که یک منطقه خاص را انحصاری کرده و هرگونه انخاب عملی را از دیگران سلب کنیم؟
    در زمانی که تماس گرفته میشود و تقاضای پورت داریم گفته میشود پورتی وجود ندارد در حالی که چندین پورت خالی در مرکز وجود دارد و فقط برای تشنه نگه داشتن مشتری و یا بستن قرارداد با شرکت های بزرگ از ارائه آن خودداری میشود
    این شرکت معنای واقعی زورگویی در این مرکز میباشد و زیر بار هیچ گونه انتقادی نمیرود و بر مطلوب بودن سرویس های خود اصرار دارد این در حالی است که بسیاری از کاربران این شرکت از دزدی در میزان مصرف خود شکایت دارند و آمار ارائه شده از سوی شرکت را با میزان مصرف واقعی خود در تضاد کامل میبینند
    حال این سوال پیش میاد به راستی چگونه است که این شرکت در این مرکز رخنه کرده و با ارائه سرویسهای گران خود هیچ سازمانی کوچکتیرن بازخواستی از آنها نکرده؟
    از مسئولین بخش شبکه واینترنت تقاضا دارم این تاپیک را با عنایت خود بالا نگاه دارند شاید که باشد با این لطف خود چاره ای و امیدی برای این مرکز ایجاد گردد
    با تشکر
    اين گزارش بود يا خبر؟!!
    اينو بفرست به تابناك يا به ستون خوانندگان روزنامه ها ، سريع برات چاپ ميكنن!
    فكر نميكنم مسئولي از فن آوا ، به اينجا سر بزنه

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من هم در همين مركز از همين شركت سرويس 512 دارم.

البته كه بي انصاف ها سر گردنش كردند.
    از طرفي هم پاسخ همه چراهايي كه پرسيديد بر ميگرده به آشنا هايي كه در مخابرات دارند و ...........

البته سرويس 512 هر گيگ رو 6000 تومن ميدن.
    اما من كه خودم گزارش گيري ميكنم و ثبت ميكنم، يك بار ميفته 6400 بار ديگه 6800 بار ديگه ...... جالبه كه هيچ وقت هم كمتر نميشه....
    به خودشون هم كه ديگه خسته شدم از بس كه گفتم و اونا هم يا گفتن پي گيري ميكنيم يا گفتن درسته ، يا گفتن باشه 1000 تومن به شما بر ميگردونيم !!!
    من هر هفته زنگ بزنم بگم كه داريد گرون ميگيريد ؟!!!!؟!؟؟!؟!؟

پس دلمون هم چنان خوشه‌!
    البته باز هم كه اصلا adsl اي در اينجا وجود داره جاي شكرش باقيه !

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

سلام

من 1 مگ دارم سرعتش خوب . دانلود 100 تا 130 و آپلود 35 تا 50 .

راستی 256 و 512 نامحدود داره . اگه داره چند ؟
    شما چند گرفتی 1 مگ رو؟ با چه حجمی؟
    آخه من یه بار زنگ زدم گفتن تا 512 میدیم

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما چند گرفتی 1 مگ رو؟ با چه حجمی؟
    آخه من یه بار زنگ زدم گفتن تا 512 میدیم
    من شرکتی گرفتم و 30 هزار تومان ثابت و هر گیگ 7800 پرداخت میکنم .

7. این کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ديگه دزد بازار .
    يك پول خوب دادن به مخابرات چمران فعلا شركت ديگه اي رو راه نده متاسفانه كيفيت پايين هم داره.

آسياتك هر گيگ 3000 در گرونترين حالت حساب ميكنه و 1800 در ارزونترين حالت.
    از اون اول آسياتك منصف تر از همه اينها بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستانی که در حال حاضر از این شرکت استفاده می کنند وضعیت دانلود برای سرعت 256 و 512 چطور هست
    آیا سرویس رایگان شبانه اصلا قابل استفاده هست و با چه سرعتی دانلود می کنید

10. این کاربر از mr.slim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين گزارش بود يا خبر؟!!
    اينو بفرست به تابناك يا به ستون خوانندگان روزنامه ها ، سريع برات چاپ ميكنن!
    فكر نميكنم مسئولي از فن آوا ، به اينجا سر بزنه

منم موافقم،
    باید دزدی روشن این شرکت مزخرف و شریک غافلشو ( مخابرات چمران ) به هرجا که میتونیم اعلام کنیم شاید یه خبری شد.

من پایم

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

يكي يك متن تنظيم كنه، ما كاربران هم امضا ميكنيم، نهايتش اول اسم و فاميلمون رو ميذاريم، مثلا ت.ط كه نتونن بعدا به خيال خودشون كاري هم بكنن، بعد به روز نامه ها ميفرستيم.

اگر كسي اين كار رو ميكنه خبر بده،

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •