سلام شریم جون. از اینکه وقت می گزاری مچکرم. اگه ممکنه برای اینکه ما اینهمه پست رو نخونیم یک بار دیگه همه آدرسهای انتخاب رشته و زمان دانلود و خصوصیات و کدوم بهتره و کدوم آپ دیته رو بنویسی.![]()
سلام شریم جون. از اینکه وقت می گزاری مچکرم. اگه ممکنه برای اینکه ما اینهمه پست رو نخونیم یک بار دیگه همه آدرسهای انتخاب رشته و زمان دانلود و خصوصیات و کدوم بهتره و کدوم آپ دیته رو بنویسی.![]()
قرار دادمSharim جان حالا که اونهمه زحمت کشیدی این رو هم با اسم Romax بذار خیلی بدرد بخوره
سلام عزیزسلام شریم جون. از اینکه وقت می گزاری مچکرم. اگه ممکنه برای اینکه ما اینهمه پست رو نخونیم یک بار دیگه همه آدرسهای انتخاب رشته و زمان دانلود و خصوصیات و کدوم بهتره و کدوم آپ دیته رو بنویسی.![]()
رو چشمم دارم همین کار رو میکنم ...
توی پست اول تاپیک ...
Sharim جون لینک های قبلی رو (قبل 87) رو لطفا تست کن. سرکان 86 پاک شده پاکش کن فردا پیداش می کنیم
آخرین رتبهء مجاز سهمیه برای شریف 86 را با توجه برای انتخاب رشتهء مجازی امسال 86 بزارم یا 87 ؟
میشه بگین من سوالم رو کجا بپرسم![]()
شما 87 بذار
اما من بیشتر فکر می کنم ظاهرسازی هست و برای واقعی نشون دادنه نه بیشتر
امتحان کنید ببینید فرقی میکنه احتمال قبولی با دو عدد مختلف
![]()
مگر انتخاب رشته از 11 تا 15 مرداد نیست؟
من هرچی در سایت سنجش میرم لینکی برای انتخاب رشته نیست ... دوستان راهنمایی بفرمایید. کارم فوریه ...
ممنون
فکر کنم تو تاپیک معرفی رشته های تحصیلی بهتون بهتر جواب بدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شریم جون زمان دانلود با سرعت115 چقدره؟؟؟؟؟
آقا این سایت سنجش کجاش باید رفت تا انتخاب رشته رو کرد؟؟!؟!؟!؟!؟ماکه کف کردیم از بس گشتیم!!!(راستی:جواب کنکور دانشگاه آزاد کی و تو چه سایتی میاد؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)