تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 65 از 242 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله عزیز هر کاری با عکس بخوایی میکنی یه مینی فتوشاپ هم داره که میتونی عکس ها رو توش ویرایش کنی افکت بدی و هر بلایی میخوایی سرش بیاری.
    در ضمن دوست عزیز شما میگی درش رو عوض کردی ادرس بده داشته باشیم تا اگه خدایی نکرده یه موقع شکست تو کوچه خیابون دنبالش را نیفتیم بدونیم چیکار کنیم ماله من یه سری افتاد زمین ولی شانس اوردم رو شیشه نیومد پایین چیزیش نشد
    من خودم درشو عوض نکردم مال یکی از دوستام بود ولی میدونم علا الدین بود اگه واجبه ادرس می گیرم میدم بهت ولی تو علا الدین پیدا می کنی

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

من یه برنامه blacklist برای موتورولا a1200 میخوام یا اگه خود گوشی همچین قابلیتی داره منو راهنمایی کنید
    توي همين تاپيك يكي از دوستان لينكي رو واسه همين مورد گذاشته بودند اگه بگردي حتما پيداش ميكني
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

مثلا مال یکی از دوستام از دستش افتاد شیشه ی روش شیکست . 45 هزار تومن پول در روشو داد . بعد در شیشه ای روش زود به زود کثیف میشه و ممکنه اعصابتو خورد کنه . و .....
    ولی در کل گوشی خیلی خوبیه
    تائيديه پست بالا
    صحبت مجرم جان قابل تامله
    تصميم نهائي با خودته

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

چشم دوست عزیز درست شد خبر میدم ولی اگه برا شما ارور میده با یه سایت پ ر و ک س ی بازش کن مشکل بر طرف میشه
    مرسي
    از اون روشي هم كه فرموديد هم نشد
    بهر ترتيب به مجردي كه درست شد ما رو مطلع كنيد ممنون از شما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

مثلا مال یکی از دوستام از دستش افتاد شیشه ی روش شیکست . 45 هزار تومن پول در روشو داد . بعد در شیشه ای روش زود به زود کثیف میشه و ممکنه اعصابتو خورد کنه . و .....
    ببینید بعضی حرفا جالبه.
    اولا اگه کثیف شه جوری نیست که اعصاب خورد کنه.
    دوما اگه کثیف شد یه راحتی هر چه تمتم تر پاک میشه.سوما همه گوشیا ال سی دی شون زود کثیف میشه حالا این در داره درش کثیف میشه و چون شیشه ای هستش راحت تر پاک میشه.
    من w810 داشتم هر کاری میکردم ال سی دیش تمیز نمیشد حالا شما به این میگید اعصاب خووردی.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من یه برنامه blacklist برای موتورولا a1200 میخوام یا اگه خود گوشی همچین قابلیتی داره منو راهنمایی کنید
    صفحه ی 8 . پست # 71

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببینید بعضی حرفا جالبه.
    اولا اگه کثیف شه جوری نیست که اعصاب خورد کنه.
    دوما اگه کثیف شد یه راحتی هر چه تمتم تر پاک میشه.سوما همه گوشیا ال سی دی شون زود کثیف میشه حالا این در داره درش کثیف میشه و چون شیشه ای هستش راحت تر پاک میشه.
    من w810 داشتم هر کاری میکردم ال سی دیش تمیز نمیشد حالا شما به این میگید اعصاب خووردی.
    ببین دوست عزیز ما اینجا با هم دعوا که نداریم یکی اومده در مورد خرید این گوشی مشاوره خواسته ما هم داریم کمکش می کنیم . من احساس می کنم حرفای شما کمی از روی تعصبه . ما فقط داریم نقاط ضعف و قوت رو می گیم نمیشه که فقط خوبی این گوشی رو گفت . مثلا شما منکر این میشی که در شیشه ای روی این گوشی بسیار حساسه و و با زمین خوردن روش بد جور خط میوفته یا میشکنه ؟

در هر صورت اگه من چیز اشتباهی گفتم از شما عذر می خوام .

یا علی مدد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

ببین دوست عزیز ما اینجا با هم دعوا که نداریم یکی اومده در مورد خرید این گوشی مشاوره خواسته ما هم داریم کمکش می کنیم . من احساس می کنم حرفای شما کمی از روی تعصبه . ما فقط داریم نقاط ضعف و قوت رو می گیم نمیشه که فقط خوبی این گوشی رو گفت . مثلا شما منکر این میشی که در شیشه ای روی این گوشی بسیار حساسه و و با زمین خوردن روش بد جور خط میوفته یا میشکنه ؟

در هر صورت اگه من چیز اشتباهی گفتم از شما عذر می خوام .

یا علی مدد
    ببین دوست من منم نمیگم دعوا داره کسی.
    منم اینجا همنجوری که اوایلش که این گوشی رو نداشتم و میومدم واسه استفاده الانم سعی میکنم اگه کمکی از دستم بر میاد واسه بقیه انجام بدم.
    تعصب هم ندارم چون اونایی که منو میشتاسن میدونن که من هر چند ماه یه بار گوشیمو عوض میکنم و هر لحظه که مشتری خوب پیدا کنم گوشی هامو میفروشم.بگذریم.
    در مورد زمین خوردن هم تو صفحات قبل گفتم گوشیم بدجوری خورد زمین و نشکست.
    و خط برداشت.
    اما بعضی نظرها جالبه.مثل این که شما گفتید که در شیشه زیاد کثیف میشه و اعصاب خورد کنه.درر اینصورت شما باید با lcd همه گوشی ها مشکل داشته باشید.
    در کل من تا حالا سعی کردم فقط کمک کنم اما اگه کسی احساس میکنه من پستام به کارش نمیاد من نیازی به دادن پست ندارم.
    یا حق

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببین دوست من منم نمیگم دعوا داره کسی.
    منم اینجا همنجوری که اوایلش که این گوشی رو نداشتم و میومدم واسه استفاده الانم سعی میکنم اگه کمکی از دستم بر میاد واسه بقیه انجام بدم.
    تعصب هم ندارم چون اونایی که منو میشتاسن میدونن که من هر چند ماه یه بار گوشیمو عوض میکنم و هر لحظه که مشتری خوب پیدا کنم گوشی هامو میفروشم.بگذریم.
    در مورد زمین خوردن هم تو صفحات قبل گفتم گوشیم بدجوری خورد زمین و نشکست.
    و خط برداشت.
    اما بعضی نظرها جالبه.مثل این که شما گفتید که در شیشه زیاد کثیف میشه و اعصاب خورد کنه.درر اینصورت شما باید با lcd همه گوشی ها مشکل داشته باشید.
    در کل من تا حالا سعی کردم فقط کمک کنم اما اگه کسی احساس میکنه من پستام به کارش نمیاد من نیازی به دادن پست ندارم.
    یا حق
    این تاپیک هنوز هم به پستای شما احتیاج داره منم چیزی نگفتم که شما ناراحت شید . عذرخواهی هم کردم

یا علی مدد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

این تاپیک هنوز هم به پستای شما احتیاج داره منم چیزی نگفتم که شما ناراحت شید . عذرخواهی هم کردم

یا علی مدد
    شما لطف داری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •