باشه ولی هنوز میگم
بچرخ تا بچرخیم
![]()
باشه ولی هنوز میگم
بچرخ تا بچرخیم
![]()
راستی یادم رفت تبریک بگم
تبریک![]()
مطابق جديدترين رتبه بندي دانشگاه هاي برتر اروپا دانشگاه كمبريج رتبه اول را به خود اختصاص داده و اين در حالي است كه در رده بندي جهاني اين دانشگاه داراي رتبه دوم است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از پايگاه خبري آسوشيتدپرس، مطابق جديدترين رتبه بندي اعلام شده از سوي آكادمي علوم اروپا براي دانشگاه هاي اين قاره دانشگاه هاي كمبريج و آكسفورد همچنان در صدر ليست صد دانشگاه برتر اروپا قرار گرفته اند.
بنابراين گزارش، در اين رتبه بندي دانشگاه هاي فني زوريخ سويس، دانشگاه اوترخت هلند و دانشگاه 06 پاريس در رتبه هاي پنجم تا هفتم قرار دارند.
اين گزارش حاكيست، در اين ليست صدتايي دانشگاه هاي برتر اروپا دانشگاه ايالتي مسكو كه بهترين دانشگاه روسيه محسوب مي شود رتبه 21 را به خود اختصاص داده اند و اين در حاليست كه رتبه اين دانشگاه در بين كل دانشگاه هاي جهان رتبه 70 ام را دارا است.
يادآور مي شود، بررسي ها نشان مي دهد كه دانشگاه كمبريج و آكسفورد كه داراي رتبه هاي اول و دوم دانشگاه هاي برتر اروپا هستند در رده بندي جهاني رتبه دوم و دهم را در اختيار دارند
در پي اخذ رتبه ي ششم توسط يانگوم او اعلام كرد از زماني كه زير نظر استاد شين درس مي خوانده از كتاب هاي گاج استفاده مي كرده!
ادبیات پیش===>40%
ادبیات2 ===>7%
عربی پایه ===>10%
معارف پیش==> 60%
معارف 2====> 3%
زبان پیش====> 53%
زبان 3======>37%
دیفرانسیل===>7-%
ریاضی پایه===>3%
تحلیلی سالی==>
گسسته سالی==>7%
هندسه 1 =====>20%
فیزیک پیش====> 2%
فیزیک 3======> 0%
شیمی پیش===> 4-%
شیمی 3 ====>7-%
من پارسال پیش ریاضی بودم رتبه کنکورام شد 61124 البته فقط برای امتحانات پایان ترم خواندم در طول سال هیچی نخوندم دو هفته مانده به کنکور روزی دو ساعت می خوندم بعد رشته مهندسی مدیریت اجرایی قبول شدم رفتم ثبت نام کردم ولی بعد پشیمون شدم رفتم انصراف دادم بعد ازمون های قلم چی ثبت نام کردم و چون 1روز قبل از ازمون بود هیچی نخوندم و حسابی افتضاح کردم به نظر شما بچه ها امیدی هست اگه بخونم دانشگاه تهران قبول بشم لطفا بگویید چه طوری دیفرانسیل را بخونم تا بتونم در ازمون بالا بزنم با تشکر
بله می تونی امتحان بدی فقط باید کتاب های دینی 2و3و پیش را از انبار کتاب بگیری و بخونی
امروز رفتم انقلاب کتاب خریدم ولی پشیمون شدم از رفتنم....
چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی حالا چی خریدی
بابا تو كه همه رو تركوندي كه
يعني ميشه ادبيات 100 ضد محال ممكنه
يعني هيچ اشتيباهي نداشتي؟
مگه ميشه
جل ال خالق
به ما بگو روزي چقدر كتابا رو شخم ميزني چطوري شخم ميزني تا ما هم همون كار رو بكنيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)