ممنون که برنامه رو گذاشتید . رفتم عضو شدم و گرفتم برنامه رو /
فقط یه سوال بکنم و جوابمو رک وراست و بدون لینک بدید ممنون میشم .
چجوری فایل cer میشه بسازی تا یه برنامه ای رو sighn کنم?
ممنون که برنامه رو گذاشتید . رفتم عضو شدم و گرفتم برنامه رو /
فقط یه سوال بکنم و جوابمو رک وراست و بدون لینک بدید ممنون میشم .
چجوری فایل cer میشه بسازی تا یه برنامه ای رو sighn کنم?
باید بری توی سایت symbiansigned.com اونجا یه قسمت داره برای ساختن فایل cer که البته یه سری مقدمات دیگه هم داره.ولی فعلا مشکل همه بر و بچ اینه که این سایته بازی در میاره و فعلا نمیشه فایل cer ساخت.اگه خودت میتونی برو درست کن ولی اگه نمیتونی برو تو تاپیک "فایل cer میخواین بیاین تو تا براتون درست کنم"
شماره سریال گوشیتو بده تا دوستان هر وقت درست شد برات درست کنن.نخواستی خودمم در خدمتت هستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
ممنون دستت هم درد نکنه
بهترین برنامه ی هک به جز Bloover ( که اصلا کار نمی کنه ) و Bt_Ft چیه ؟
راهی نیست که بشه گوشیه مقابل رو هک کنی تا از اون یارو پسورد نگیره ؟ منظورم هکی نیست که گوشیه طرف رو داغون کنه . یه اس ام اسی کش بری . دفترچه تیلیفن کش بری یا ...
ممنون
منشی تلفنی برای P990 هست؟ اگر آره میشه لینک بدین؟ ممنون.
این هم برای nامین بار در همین تاپیک:
هنوز برای گوشیهای UIQ منشی تلفنی نیومده
اولا كه تكنولوژي بلوتوس اجازه استفاده بدون تاييد رو نميده.به هيچ وجه.پس هر بنامه اي كه اومده و خواهد اومد هم اين امكان رو نداره
دوما بحث و تبادل نظر در مورد برنامه های بلوتوث(بدون اجازه) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام شما توی این سایت آشنایی چیزی ندارید / چیزای خیلی باهالی دارن .لی سایته پولیه
مثلا یه آهنگ هایی بود به صورت سه بعدی من آرایشگاهش رو گوش دارم ولی اونجا 5 ، 6 تا دیگه بود یا یه قسمت دیگه ای بود رینگ تونای خیلی خوبی داشتن ( البته من اینجوری شنیمدم چون همشون اینا رو نوشته بودن )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اينايي كه شما گفتين همش توي همين P30world هست.
خيلي ممنون
خيلي ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)