تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 65 از 358 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

گوردون کرایتون سردبیر مجله اخبار بشقابهای پرنده ویکی از برجسته ترین کارشناسان یوفو

بیگانگان موجوداتی هستند از درون ابعاد ما و ساکن کره زمین آنها ممکن است هزاران سال در روی زمین و در کنار ما انسانها بطرز مسالمت آمیزی زندگی کرده باشند آنها از همین جا می آیند یا بهتر بگویم از چهارچوب ابعاد دیگری ولی از همین جا من اطمینان دارم که آنها جن هستن۰

مطلب بالا را نقل کردم تا با نظر یکی از برجسته ترین کارشناسان یوفو که خود زمانی در سازمانهای مخفی کار می کرده است آشنا گردیدتا به این وسیله به سوی کشف اسرار این پدیده های شگرف گام برداریم من (نویسنده مطلب فرد دیگری است)در برسیهای علمی خویش به چند نظریه در رابطه با یوفوها رسیده ام که بیان می دارم :

۱ـسرنشینان بشقابهای پرنده جنیان هستند

۲ـ قوم یاجوج وماجوج

۳ـانسانهای اولیه ماقبل تاریخ.....

هرچند که این حقیقت که آلمانها در حین جنگ جهانی دوم مشغول تحقیق درباره ساخت و طراحی هواپیماهایی دیسک مانند بودند مورد قبول همگان است اما اسرار یوفوها چیزی ماورای تمامی اینهاست . در سال ۱۹۵۹ آقای جان فراست وسیله پرنده ای بشقابی شکل با موتور جت در کانادا ساخت و نام آن را آورو-کاربا با علامت اختصاری vz-9 که سیستم تسلیحاتی خوانده می شد گذاشت به نام کمپانی سازنده اش آورو .

AVROCAR

وی اعلام نمود ایده خود را برای ساخت این ماشین در اصل از یک گروه کارشناسان آلمانی بعد از جنگ دوم جهانی گرفته است و همچنین بنابر اسنادی اولین گروه اشیا پرنده در سال ۱۳۲۰ توسط آلمانیها ساخته شد و b7 نامیده شد و در پایگاه زیر زمینی پراملو نگهداری می شد که در حمله روسها تمام وسایل این پایگاه به روسیه منتقل و روسها صاحب بشقاب پرنده شدند و به این وسیله این بشقابهای پرنده به آمریکا رفت وآمد می کردند ومقامات دولت امریکا برای جلوگیری از هراس عمومی این اشیاء را به فرا زمینی ها نسبت می دادند تا اینکه پدر بشقابهای پرنده روزی نظر مقامات روس را جلب می کند که به مصر سفر کرده ودر آنجا به سفارت امریکا پناهنده می گردد در دی ۱۳۲۶ کمیسیون علامت در امریکا شکل می گیرد و بعدها به کمیسیون کتاب آبی تغییر نام می دهد.

آلبرت انیشتین می گوید گروهی که بشقا بهای پرنده را در دست دارند تیره ای از نژاد بشر هستند که ۲۰هزار سال پیش زمین را ترک گفتند اما چرا دانستن راز بشقابهای پرنده اینقدر سری است که نیم قرن است که سران دول جهان دست به شدید ترین پنهانکاریها می زنند برای پاسخ به این سوال دست به تحقیقات جامع ومفصلی زدم تا به راز یوفوها پی بردم در ابتدا باید بدانید که تمامی ماجرا در همین زمین خودمان شکل می گیرد و فرازمینیها تخیلی بیش نیستند . برای گمراهی در واقع مقامات پشت پرده یوفوها با شبه علم به جنگ کنجکاویهای عموم مردم رفته اند اما پرونده یوفوها پرونده قطوری است دارای ابعادی بسیار وسیع برای نمونه فرقه رائلی ها زاییده تفکر فرازمینی دانستن یوفوهاست این فرقه مدعی اند خدایی عملا وجود ندارد و ما انسانها نسخه آزمایشگاهی تکنولوژی فرازمینیها هستیم یکی از دانشمندان و نویسندگان فعال در این حیطه اقای اریک فون دانیکن است نویسنده کتاب ارابه خدایان .

خدایانی از ماورای زمین و.....اقای اریک فون دانیکن خواسته یا ناخواسته پا به حیطه فریب افکار عمومی در رابطه با حقیقت واقعی یوفوها نهاده است و با بردن یوفو ها به تاریخ در پی اثبات این ادعا است که تکنولوژی ما و حتی خود ما تماما توسط فرا زمینیها به وجود آمده ایم و من به شما ثابت خواهم نمود که پشت پرده ماجرا از چه قرار است پس مطالب آینده را حتما پی گیری نماییید تا به اسرار حقیقی پی برید یادتان نرود تنها نیروی عقل می تواند بر ابهام چیره گردد۰

در مطالب آینده ردپای یوفوها را در فیلمهای علمی تخیلی خواهید دید و خواهید فهمید که گویا مقامات امریکا علاقه خاصی به بازگویی اسرارشان به طرز استعاره ای و نمادین در فیلمها دارند و با دنیای موجودات نیمه هوشمند ولی قدرتمند از لحاظ مادی و فرامادی آشنا خواهید شد موجوداتی که معجزه تمامی قرون کتاب عظیم الشان قرآن بدانها اشاره نموده است و پی به نقش این پدیده ها در آخرالزمان وظهور پسر شیطان (دجال) خواهید برد تا بعد.

توضیح خودم (تکرار) : تمامی این مطالب فرضیات و نظریه هایی هستند که ممکنه واقعیت یا تخیل و یا مخلوطی از این دو باشند.

موفق باشید

2. 2 کاربر از bahareh_bus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

بچه ها منتظر باشين ! به زودي با مقالات جديد و باهال ميام سراغتون .

4. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

من اعتقاد دارم ادم ها تو این دنیایی که انتهای اسمان معلوم نیست کجاست تنها نیستند...!!!
    شاید در سال های دور همان طوری که کشور های گوناگون داریم سیاره با ادم های گوناگون هم داشته باشیم و امری عادی بشه...
    ما ادما هیچی از دنیا نمیدونییم...هیچی...

6. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من اعتقاد دارم ادم ها تو این دنیایی که انتهای اسمان معلوم نیست کجاست تنها نیستند...!!!
    شاید در سال های دور همان طوری که کشور های گوناگون داریم سیاره با ادم های گوناگون هم داشته باشیم و امری عادی بشه...
    ما ادما هیچی از دنیا نمیدونییم...هیچی...

خوب عزیز من که اینهمه توضیح دادم
    ما که نمیتونیم بگیم موجود فضایی نیست . هیچکس نمیتونه
    ما داریم بررسی میکنیم تا ببینیم بالفرض وجود آیا این موجودات فضایی به زمین سفر داشته اند یا خیر ؟
    میخوایم ببینیم بشقاب پرنده ها واقعی بودن یا دروغ و ساخته ی دست انسان ؟

ممنون

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

11

هر جایی به این عکس برخوردی درست ; اما فیلمهایی در این تاپیک عرضه شده و به دلایلی - منجمله جعلی بودن - از روش رد شده اند که عکس فوق در مقایسه با اون ها , یک کار تمرینی از یک کارآموز امثال فتوشاپ ها بشمار میره.
    به همین علت بنده - با اجازه شما - ازش رد میشم و میذارمش کنار.

//

[/U]
    همه فراعنه قبل از اینکه تاجر باشند وحساب هزینه وفایده رو بکنند , فرمانروای خوبی بودند. به همین علت - ونیز این مطلب که قبلا عرض کردم:
    عدم تویض تکه فوق تنها بدلیل گران بودن(اون هم برای شاه مملکت)اصلا قانع کننده بنظر نمیرسه.
    با سپاس.
    در مورد عکسی که گذاشتم: والا من برعکس، تخصص خاصی در مورد تشخیص صحت عکس و فوتوشاپی بودن و اینا ندارم ... عکس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود ... برای نویسنده مطلب (دکتر هلندی به نام برت تورلینگز) ای.میل زدم، هنوز که جوابی نیومده ... هرطور شما تشخیص بدید ... من فقط اینو تصادفا دیدم ...

در مورد بحث palimpsest : متوجه هستم چی میگید ... عرض بنده این بود که آیا دارید palimpsest بعنوان یه کاری که پادشاه های مختلف در چندین فرهنگ انجام داده اند رو رد می کنید یا نه ؟ ... چون این یه عمل مستند شده و مرسوم بوده ... آیا به دلایلی که شما فرمودید ("به فرض" که با عقل قرن 21 ی ما جور در نمیاد) میشه همه اون palimpsest های دیگه رو هم رد کرد؟... به نظر میاد بشه !(همه اونای دیگه هم پولدار و قدرتمند بودن و یه روزی این قضیه رو میشده! - که شده!) ... غیر از اینه ؟

------------------

این هم یه عکس خیلی خوب دیگه که فکر کنم باز هم روشنگر باشه: این بخش دیگه ای از همون کتیبه اس (میشه سمت چپ قسمت جنجالی ؛ توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دوست عزیزمون زحمتش رو کشیده مشخصه) ببینید اینجا هم فرایند palimpsest صورت گرفته و ترجمه اش هم انجام شده: بالایی اسم کامل رامسس بوده که خونده میشه : Setepenre Usermaatre و پایینی مال پدرجان بوده که خونده میشه : Menmaatre

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمیمه شده رو هم ببینید ... از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک مصرشناس ... در صفحه ای که در مورد پدرجان صحبت شده بود این عکس رو برای توضیح لقبش آورده بود

9. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سیمور ارجمند ,
    تنها چیزی که میشه در مورد " مرسوم بودن " بر روی کتیبه ها تعریف کرد ; - گذشته از شکافتن ها و تاراج آثار - , ایجاد تغییرات بصورت " علاوه کردن سطور " و اضافه نمودن مطالب جدید به متن اصلی هست. این کار البته محدود به مصر باستان نبوده و در کلیه آثار تاریخی مربوط به تمام ممالک , و در زمانهای مختلف مکررا مشاهده میشه. (مسبب این کار , اغلب دولتمردان و عاملین اون باستان شناس ها - البته اجیر شده سیاسیون - هستند).
    یک مثال عینی همین پاسارگاد هست.
    [ چون در محل کار هستم ,و مشغله اجازه نمی ده ; زحمت سرچش رو خودت میتونی بکشی ].
    سربلند باشی.
    Last edited by Avalon1; 18-07-2009 at 20:32.

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

Avalon1 جان، هر چقدر سعی میکنم بی طرف به قضیه نگاه کنم (حتی یه خورده هم متمایل به نظر شما بشم!) بازم توجیهات شما درست در نمیاد!
    دوست عزیز ,
    هیچکس شما یا رفقای دیگر رو مجبور به پذیرفتن رای بنده یا هر کس دیگری نکرده و نمیتونه بکنه , (قرون وسطی که نیست!) ;
    تنها منظور از فعالیت بنده این هست که دیگه هیچ علامت سوالی در هیچ تفسیری باقی نمونده باشه.
    اما اکثرا مشاهده میشه که سوالاتی باقی می مونند.
    Last edited by Avalon1; 18-07-2009 at 20:34.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Avalon1
    زحمت سرچش رو خودت میتونی بکشی
    پس اونطور که فهمیدم شما معتقدید که اون فرایند رخ داده منتها توسط آدمهای نادرست ...

من متوجه نشدم باید چی رو سرچ کنم ... عذر میخوام ...
    نقل قول نوشته شده توسط Amiri_49
    تا زماني كه دوستان همه چيزو دروغ بدونن هيچ چيزي رو نميشه ثابت كرد .
    نقل قول نوشته شده توسط Avalon1
    متوجه میشدی که ارائه فیلم وعکس از طرف هرکسی - موافق و مخالف - بی فایده هست.
    حرف این دوستان رو درک می کنم ... اجازه هست یه جمله ای بگم ؟ ... من امیدوارم بودم که اینجا یه سری مسایل مطرح بشه و دوستانه با هم صحبت کنیم و چهارتا چیز شما بگید که واسه من جالب و قابل قبول باشه و دوتا چیز هم من بگم که واسه شما قابل قبول و جالب باشه (در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم عرض کرده بودم)... اینطوری که به نظر میاد دوستان از قبل تصمیمشون رو گرفته ان... همم .. خب من یکی رو که یه مقدار غمناک می کنه ... (از نظر ادامه بحث نه البته – از نظر اینکه فضا هیچوقت دوستانه نخواهد شد منظورمه) ... امیدوارم اشتباه کرده باشم ...

من قبلا در پستی جمله ای به این مضمون نوشته بودم که "ته دلم دوست دارم که دلیلی برای رد این پدیده ها نداشته باشم " .. واقعا به این حرف معتقدم ...

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

از avalon1 عزيز هم ميخوايم كه رنگ فونتش و نوع فونتش رو تغيير بده ، اينطوري آدم حال خوندنشو نداره !!!

15. 2 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من مجددا تکرار می کنم : درک می کنم که دوستان مطالب رو از جاهای دیگه نقل قول می کنن (ایشالا با ذکر منبع – اخلاقاً هم این کار درست تره) .. در نتیجه اگه انتقادی می کنم یا طعنه ای میزنم ، منظورم نویسنده اصلی مطلب هستش و قصد رنجاندن دوستانی که این پست ها رو می زنند ندارم و در واقع باید ازشون تشکر کرد ..
    اسرار قطب جنوب

در همین رابطه مشاور پیشین سازمان فضائی Nasa محقق و فیزیک دان آمریکائی Richard C. Hoagland ، نویسنده کتاب پر فروش "Dark Mission" نظریات جالب توجهی ارائه داده است که بد نیست اشاراتی به آنها داشته باشیم.

R.C. Hoagland ، می گوید:
    چندی پیش رئیس گروه 50 نفری که در قطب جنوب بسر می برد، .....
    این آقای Hoagland معروفه بخاطر همون بحث شبه علم و ضمنا اصرار عجیبی که روی همون صورتک روی مریخ داره .. اولا که ایشون درس دانشگاهی نخونده
    نقل قول نوشته شده توسط Hoagland
    I didn't actually get a degree
    استانداردِ اینطور ادعاهای توخالی اینه که طرف رو مهم جلوه بدن... ایشون مهمترین پستش سرایدار یه موزه علمی بوده (برای اطمینان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببیند که بیوگرافی از جانب خودشه).. ضمنا به دروغ گفته که مدال سلطنتی آنگستروم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بعدا معلوم شده حقیقت چیز دیگه ای بوده :

مدال آنگستروم باید توسط دانشگاه Uppsala سوئد اهدا میشده ؛ در حالیکه این مدال توسط یه موسسه خصوصی و غیرعلمی اهدا شده (موسسه AFAB که اجازه انجام این کار رو از طرف آکادمی سلطنتی علوم کشور نداشته) .. نامه نگاری های بعدی مشخص کرده که حتی خود AFAB هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که :
    Obviously a mistake was made in awarding the medal to Mr Hoagland.
    مطالعه بیشتر در مورد رسوایی مدال آنگستروم این آقا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جسارتاًً از نظر من یه همچین آدمی دروغگو و شیاده ... وگرنه چه نیازی به اغراق و ادعای چیزی که نداره هست؟ ...آیا غیر از اینه که می دونی اگه مدال و مدرک و مقام به خودش بچسبونه ، باعث میشه حرفش بیشتر خریدار داشته باشه؟

مثال دیگه: ایشون گفته که ایده حیات در زیر اروپا اول مال ایشون بوده... (ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    In late 1979, a science writer Richard Hoagland first broached the idea that there might be life under the ice there.
    که اینم ثابت شده که دروغ بوده و خودش هم اقرار کرده: ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    Clearly, I was not the first... to propose an original liquid ocean for Europa

اصل ادعای ایشون (که در عکسی که دوستمون زده هم مشخصه) درباره صورتک مریخی بوده که اونم بعد از تصویربرداری های ناسا دیگه ارزش خودش رو شدیداً از دست داده و حتی ببیند خود این آقا در همین کتاب به نام Dark Mission در سال 2007 گفته :
    obviously collapsed geometric ruins (with) parallel walls, multiple, 3-D planes, twisted beams, and thin girders
    دیگه خبری از ادعای صورتک نیست؛ نه؟... خودش حرفش رو پس گرفته ...

دیگه شبیه صورتک مریخی نیست ؟ ... خود آقای Hoagland هم قبول داره!

-------------------

اساس جنجالی ترین ادعاهای ایشون ناشی از pareidolia (حالت روانی که در اون دوست داریم شکل ها رو بصورت معنادار تفسیر کنیم) هستش ...مثل دیدن صورت انسان در ابرها ... یکی از کسانی که منتقد اصلیه این آقا هستش ، عکسی از تصویر لوله حموم خونه اش رو گذاشته که شبیه لنینه و کلی با این قضیه شوخی کرده و به تمسخر گرفته:

مثلا این یکی دیگه از ادعاهای این آقاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه کرمه ؟ اینطور به نظر میاد ... خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی ؟(عکس واضح تر) ... و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ ... حالا شد یه درّه ؟ .. درسته ؟ ...

کارل ساگان (از معدود دانشمندانی که بحث یوفو و.. توجه جدی نشون داده و حتی دوستمون هم جایی بهش استناد کرده بود و و این آقای هاگلند یک ادعای دروغ دیگه درباره پیشنهاد پلاک پایونیر داشته که توسط چندین نفر از جمله ساگان رد شده) در مورد این آقا گفته :
    Richard Hoagland is a fabulist

---------------
    * و یه ایراد بانمک:
    ..در رادار هواپیما که در اطراف قطب جنوب در حال پرواز بوده است... سپس با نزدیک شدن به محلی که رادار هواپیمایش نشان داده است متوجه "Ufo" می گردد که در بخشی از یخهای قطب شمال نزدیک به محل اقامت تیم 50 نفره مامور در قطب شمال مشغول پرواز بوده است.
    بالاخره کجا بوده ؟ ... قطب شمال یا جنوب ؟ ... یا رویا؟

17. 8 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •