گوردون کرایتون سردبیر مجله اخبار بشقابهای پرنده ویکی از برجسته ترین کارشناسان یوفو
بیگانگان موجوداتی هستند از درون ابعاد ما و ساکن کره زمین آنها ممکن است هزاران سال در روی زمین و در کنار ما انسانها بطرز مسالمت آمیزی زندگی کرده باشند آنها از همین جا می آیند یا بهتر بگویم از چهارچوب ابعاد دیگری ولی از همین جا من اطمینان دارم که آنها جن هستن۰
مطلب بالا را نقل کردم تا با نظر یکی از برجسته ترین کارشناسان یوفو که خود زمانی در سازمانهای مخفی کار می کرده است آشنا گردیدتا به این وسیله به سوی کشف اسرار این پدیده های شگرف گام برداریم من (نویسنده مطلب فرد دیگری است)در برسیهای علمی خویش به چند نظریه در رابطه با یوفوها رسیده ام که بیان می دارم :
۱ـسرنشینان بشقابهای پرنده جنیان هستند
۲ـ قوم یاجوج وماجوج
۳ـانسانهای اولیه ماقبل تاریخ.....
هرچند که این حقیقت که آلمانها در حین جنگ جهانی دوم مشغول تحقیق درباره ساخت و طراحی هواپیماهایی دیسک مانند بودند مورد قبول همگان است اما اسرار یوفوها چیزی ماورای تمامی اینهاست . در سال ۱۹۵۹ آقای جان فراست وسیله پرنده ای بشقابی شکل با موتور جت در کانادا ساخت و نام آن را آورو-کاربا با علامت اختصاری vz-9 که سیستم تسلیحاتی خوانده می شد گذاشت به نام کمپانی سازنده اش آورو .
AVROCAR
وی اعلام نمود ایده خود را برای ساخت این ماشین در اصل از یک گروه کارشناسان آلمانی بعد از جنگ دوم جهانی گرفته است و همچنین بنابر اسنادی اولین گروه اشیا پرنده در سال ۱۳۲۰ توسط آلمانیها ساخته شد و b7 نامیده شد و در پایگاه زیر زمینی پراملو نگهداری می شد که در حمله روسها تمام وسایل این پایگاه به روسیه منتقل و روسها صاحب بشقاب پرنده شدند و به این وسیله این بشقابهای پرنده به آمریکا رفت وآمد می کردند ومقامات دولت امریکا برای جلوگیری از هراس عمومی این اشیاء را به فرا زمینی ها نسبت می دادند تا اینکه پدر بشقابهای پرنده روزی نظر مقامات روس را جلب می کند که به مصر سفر کرده ودر آنجا به سفارت امریکا پناهنده می گردد در دی ۱۳۲۶ کمیسیون علامت در امریکا شکل می گیرد و بعدها به کمیسیون کتاب آبی تغییر نام می دهد.
آلبرت انیشتین می گوید گروهی که بشقا بهای پرنده را در دست دارند تیره ای از نژاد بشر هستند که ۲۰هزار سال پیش زمین را ترک گفتند اما چرا دانستن راز بشقابهای پرنده اینقدر سری است که نیم قرن است که سران دول جهان دست به شدید ترین پنهانکاریها می زنند برای پاسخ به این سوال دست به تحقیقات جامع ومفصلی زدم تا به راز یوفوها پی بردم در ابتدا باید بدانید که تمامی ماجرا در همین زمین خودمان شکل می گیرد و فرازمینیها تخیلی بیش نیستند . برای گمراهی در واقع مقامات پشت پرده یوفوها با شبه علم به جنگ کنجکاویهای عموم مردم رفته اند اما پرونده یوفوها پرونده قطوری است دارای ابعادی بسیار وسیع برای نمونه فرقه رائلی ها زاییده تفکر فرازمینی دانستن یوفوهاست این فرقه مدعی اند خدایی عملا وجود ندارد و ما انسانها نسخه آزمایشگاهی تکنولوژی فرازمینیها هستیم یکی از دانشمندان و نویسندگان فعال در این حیطه اقای اریک فون دانیکن است نویسنده کتاب ارابه خدایان .
خدایانی از ماورای زمین و.....اقای اریک فون دانیکن خواسته یا ناخواسته پا به حیطه فریب افکار عمومی در رابطه با حقیقت واقعی یوفوها نهاده است و با بردن یوفو ها به تاریخ در پی اثبات این ادعا است که تکنولوژی ما و حتی خود ما تماما توسط فرا زمینیها به وجود آمده ایم و من به شما ثابت خواهم نمود که پشت پرده ماجرا از چه قرار است پس مطالب آینده را حتما پی گیری نماییید تا به اسرار حقیقی پی برید یادتان نرود تنها نیروی عقل می تواند بر ابهام چیره گردد۰
در مطالب آینده ردپای یوفوها را در فیلمهای علمی تخیلی خواهید دید و خواهید فهمید که گویا مقامات امریکا علاقه خاصی به بازگویی اسرارشان به طرز استعاره ای و نمادین در فیلمها دارند و با دنیای موجودات نیمه هوشمند ولی قدرتمند از لحاظ مادی و فرامادی آشنا خواهید شد موجوداتی که معجزه تمامی قرون کتاب عظیم الشان قرآن بدانها اشاره نموده است و پی به نقش این پدیده ها در آخرالزمان وظهور پسر شیطان (دجال) خواهید برد تا بعد.
توضیح خودم (تکرار) : تمامی این مطالب فرضیات و نظریه هایی هستند که ممکنه واقعیت یا تخیل و یا مخلوطی از این دو باشند.
موفق باشید