تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 312 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

سلام
    خوشحال میشم تجربیاتتو این جا بذاری
    مگه شما تا موضوع دعا ندونید نمیتونید دعا کنید؟؟؟یعنی هیچ وقت همین جوری برای دوستا و اشناها دعا نکردی
    دعایی که زمینه اون مشخص باشه میتونه دعای خوبی نباشه و شما هم اون موقع مجرای چندان خوبی برای اراده خداوند نخواهید بود
    دعا کنید خواست و اراده خداوند انجام شود
    برای همه دعا کنید
    خداوندا مارا مجرایی پاک برای عشق - نور - حقیقت - شفا و هرانچه میپسندی قرارده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

یکی از اسرارآمیزترین و بحث‌انگیزترین موضوعاتی که در عرفان مطرح است و بسیاری از وجود، معنا و مفهوم آن بی‌خبرند سماع است، سماع از ریشهٔ سمع و به‌معنای شنیدن است و در اصطلاح عرفان، ”سماع راه پیوند انسان به هیجان درون و رسیدن به حالی فراتر و توانائی و روشنائی بخشیدن به روح است“ و نیز ”سماع، آهنگ، آواز، سرود، پایکوبی و دست‌افشانی را شامل می‌شود.“
    سماع به معنای شنیدن صدای اصل است، صدای هماهنگ و آهنگین جهان غیب که پیامی دارد و یادآور آوای زیبا و آشنائی است که پیشتر شنیده شده و روح قبل از درآمدن به این جهان با آن آشنا بوده و آن صدای حقیقت مطلق در روز الست است که در آن روز خداوند خطاب به ارواح گفت: ”الستُ بربکم“ ”قالو بلی“ ”آیا من خدای شما نیستم“ و ایشان گفتند: ”آری“.
    یادآوری و خوشی شنیدن کلام خداوند در روز الست احوال سماع‌گر را دگرگون ساخته و او را به تهییج درون فرا می‌خواند، روح قصد عالم علوی می‌کند و به‌سوی نزدیک‌تر شدن به اصل خود حرکت می‌نماید، تا روز الست و کمال انسانی و عشق الهی را درک کند.
    سماع حرکت عاشقان کبریاست، حرکتی گرم و پرشور و حال و در عین حال ساده و بی‌تکلف.
    سماع سرشتی نامحدود دارد که شکوفائی توانائی‌های بی‌حد و مرز انسان را به ارمغان می‌آورد.
    سماع نشاط صبح وصال و مستی حضور است و شاید بدین دلیل است که سماع را باید تجربه کرد زیرا وصف حال آن به گفتگو محال است، و چنان است که به گفتهٔ حضرت مولانا حیف است از گلشن دیدار به گلشن گفتار آمد. بنابراین منظر است که گفته‌اند ”سماع عبادت عاشق است، عاشق حقیقت“ و ”سماع عاشق از حقیقت، با حقیقت و در حقیقت است“ بنابراین ”سماع برای کسانی‌که به‌سوی حقیقت پیش نمی‌روند توصیه نمی‌شود.“
    یادآوری خاطرهٔ روز الست و شنیدن صدای اصل در درون شور و هیجان طلب می‌آفریند و انگیزهٔ حرکت و پایکوبی و دست‌افشانی می‌گردد و باعث می‌شود تا سماع‌گر از جای برخیزد به حرکت درآید و به حال جذبه فرو رود.
    وجد بارآور حالی در دل است جنید بغدادی معتقد است که: حرکت و وجد در سماع ازلی و امانتی است که از آغاز در جان آدمی به ودیعه گذاشته شده است. انسان در حالت وجد و چرخش با حرکت هستی و کائنات هماهنگ است و این هماهنگی از کوچک‌ترین ذرات (اتم‌ها و مولکول‌ها) تا کل هستی می‌باشد و بدین ترتیب بدن با حرکت و چرخش، و جان با هیجان و سرور حاصل وجد، به‌سوی نزدیک‌تر شدن به روح حرکت می‌کند.
    وجد یک وارد الهی است که به‌دل سماع‌گر وارد می‌شود و او را به جهان سرور، شادمانی و اصل و وحدانیت پیوند می‌دهد.
    عمروبن مکی وجد را یکی از اسرار باریتعالی می‌داند.
    وجد قبض و ملال را از دل می‌برد و سماع‌گر را به خودجوشی و خودحرکتی می‌رساند تا بتواند خود‌به‌خود و بدون کوشش به حرکت و چرخش درآید.
    جوهرهٔ سماع حرکت است و جوهرهٔ هستی هم.
    اما هر حرکتی سماع نیست، ”سماع شیوهٔ حرکات کاملاً ویژه‌ای است و برای کسانی که هدفشان نزدیک‌تر شدن به خدای یگانه است، اختصاص داد، به فرمودهٔ حضرت مولانه که بر او رنگ سماع تکیه زده
    در سماع راست هر تن نیست طعمهٔ هر مرغکی انجیر نیست
    در واقع سماع وسیله‌ای برای تلطیف و تکامل وجود داست و کسی‌که این توسن را برای رسیدن به هدف وسیله قرار می‌دهد، ابتدا می‌بایست جسمی پاک، خالص، سلامت، نیرومند و با تعادل داشته باشد، زیرا سماع بر این عقیده استوار است که با حصول کمال جسمانی می‌توان به کمال معنی دست یافت. پس می‌بایست جسم را از ناپاکی‌ها و آلودگی‌ها پاک و منزه گرداند، سپس آن‌را خالص نمود، خلوص نیت پاک از آن‌جا آغاز می‌شود که در ذهن صلح و آرامش برقرار گردد و این با آوردن دو نیمکرهٔ مغز به توافق میسر می‌شود که با جمعیت افکار و تمرکز بر روی یک موضوع انجام می‌پذیرد، پاکی و خلوص، انسان هدفمند را به هدف و مقصود می‌رساند. پس از آن باید جسم را به‌سوی سلامت سوق داد و این از طریق تغذیه و تنفس درست، امکان‌پذیر است چون ”انسان همان چیزی می‌شود که می‌خورد“، تنفس را باید به‌صورتی انجام داد که هوا از طریق شش‌ها به همهٔ اندام‌ها و اعضاء بدن برسد. نیرومندی با انجام اعمال و حرکات درست حاصل می‌شود، هنگامی‌که بدن با وزن حرکت کند نیروی کمتری برای حرکت صرف می‌نماید، در این صورت نیروهای درونی و برونی هماهنگ شده خود حرکت می‌شوند و با کل چرخهٔ هستی همگون خواهند شد، زیرا حرکت وجه مشترک انسان و کائنات است.
    روح انسان دارای تعادل است ”به‌راستی که انسان را در نیکوترین تعادل آفریدیم“. قرآن کریم سورهٔ تین، آیهٔ چهار.
    اما اگر جسم به عدم تعادل برسد روح دیگر نمی‌تواند مرکب بی‌تعادل جسم را همراهی کند. لذا ممکن است فرد دچار احوالات سماع شود و به وجد بیاید اما جسم پاک، خالص، سالم، نیرومند و با تعادلی نداشته باشد تا بتواند مرکبی برای روح باشد و هنگامی‌که روح می‌خواهد با نیروی وجد بالا برود، مرکب نمی‌تواند با او باشد و بدین ترتیب ممکن است پیشرفتی برای انجام سماع راست حاصل نشود.
    ”ویژگی سماع، تقریباً همان‌کاری است که انجام می‌دهد، سماع هر احساسی را که در درون باشد، غم یا شادی، ترس یا هیجان، تنفر یا عشق را از دل می‌گشاید و قابل رؤیت می‌سازد که با گریستن، فریاد کشیدن، پایکوبی و حرکت جلوه‌گر می‌شود.“
    ”سماع‌گر دلی مهربان و حساس دارد، او نفس اماره را زیر پا گذاشته و بر آن پای می‌کوبد، سماع کسانی‌که حال و هوای درونی ندارند، نفسانی خواهد بود.“
    کسی‌که می‌خواهد سماع‌گر باشد، دوره‌ای را برای آمادگی، نیاز دارد. این دوره به قابلیت فهم، دریافت و مشاهده، همچنین سلامت جسم، پاکی ذهن و نیروی خواستن، ایمان و ثبات بستگی دارد. ”کیانا تمرینات و دستورالعمل‌هائی است که اجراء آنها امکان تقویت نهاد آدمی و بیداری نیروهای نهفته ذاتیش را فراهم آورده و از او انسانی کامل و متعادل می‌سازد. تأمین پاکی، خلوص، سلامت، نیرومندی و تعادل جسم، همچنین برخورداری از رفتاری مناسب و هماهنگ را موجب می‌شود. کیانا منشأ اصلی و پایه و احساس حرکات معناداری است که بیشینه‌ای دیرینه دارد، اما با وجودی‌که خواستگاه آن این مرز و بوم است و هنوز جایگاه اصلی خود را نیافته است.
    تلاش انسان در این‌کار هرگز به شکست و تباهی نخواهد انجامید، حتی تعداد کمی از این حرکات انسان را به رهائی، استحکام و شادی درون رهنمون می‌شود.
    شادی، سرور، آرامش درون و برکت روزافزون از آن پویندگانی است که با آن همسو می‌شوند.
    و در پایان
    سماع آرام جان زندگانی‌ست
    کسی داند که او را جان جانست

منبع: کتاب سماع نور نور نور، تدوین جواد تهرانیان ، انتشارات فراروان.
    نازیلا مرتضوی

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام دوباره
    خوب این دو روز برام خیلی جالب بود
    من که تاحالا فکر میکردم کم خواب میبینم دارم هر شب سه تا خواب میبینم!
    یعنی تا حالا 6 تا خواب
    که سه تا از اینهارا کاملا یادم مونده و نوشته ام
    سیر پیشرفت خوبی داشته چون خواب اول 7 خط و دوم 21 خط و سوم هم را ننوشتم چون ممکن برام مشکل ساز شه
    من با چند تا سوال مزاحمتون شدم
    اگر میشه یک مقدار بیشتری در رابطه با علامت گذاری خوابها توضیح بدین
    و این هم سوال جالبیه
    چطوری روح انسان ساعت را میبینه؟
    آخه قضیه داره. من بعد از هر خواب دیدن از خواب بیدار میشوم (غیر اختیاری)
    تا اگر چیزی یادم مونده بنویسم
    امروز صبح ساعت 3 نیمه شب از خواب بلند شدم و شروع کردم به نوشتن خوابم
    که ساعت 3 و 15 دقیقه نوشتنم تمام شد
    ساعت را دیدم و به خودم گفتم 1 ساعت دیگه اذان میشه و حیفه تا حالا که بیدارم بیدار نمونم تا اذان بشه و نماز بخوانم
    یک خورده که نشستم دیدم نمیتونم بیدار بمونم خوابیدم و طبق روش به یاد موندن خواب از خودم خواستم ساعت 4:15 دقیقه
    از خواب بیدار شم
    از خواب بیدار شدم دیدم ساعت 46 نیمه شب
    خیلی تعجب کردم پاشدم نماز را خوندم و خوابیدم دوباره یک خواب دیدم و .....
    این اتفاق زیاد برام عجیب نیست چون چند بار دیگه هم بازم اتفاق افتاده
    حالا سوالم اینه که چجوری دقیقا ساعت 4:15 از خواب بیدار شدم.
    من وقتی خوابیدم که ساعت را نمی دانستم ولی وقتی بیدار شدم که دقیقا سر ساعت بود
    آیا می شود هر چیزی را موقع خواب درخواست کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

3

نقل قول نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld
    با سلام دوباره
    خوب این دو روز برام خیلی جالب بود
    من که تاحالا فکر میکردم کم خواب میبینم دارم هر شب سه تا خواب میبینم!
    یعنی تا حالا 6 تا خواب
    که سه تا از اینهارا کاملا یادم مونده و نوشته ام
    سیر پیشرفت خوبی داشته چون خواب اول 7 خط و دوم 21 خط و سوم هم را ننوشتم چون ممکن برام مشکل ساز شه
    من با چند تا سوال مزاحمتون شدم
    اگر میشه یک مقدار بیشتری در رابطه با علامت گذاری خوابها توضیح بدین
    و این هم سوال جالبیه
    چطوری روح انسان ساعت را میبینه؟
    آخه قضیه داره. من بعد از هر خواب دیدن از خواب بیدار میشوم (غیر اختیاری)
    تا اگر چیزی یادم مونده بنویسم
    امروز صبح ساعت 3 نیمه شب از خواب بلند شدم و شروع کردم به نوشتن خوابم
    که ساعت 3 و 15 دقیقه نوشتنم تمام شد
    ساعت را دیدم و به خودم گفتم 1 ساعت دیگه اذان میشه و حیفه تا حالا که بیدارم بیدار نمونم تا اذان بشه و نماز بخوانم
    یک خورده که نشستم دیدم نمیتونم بیدار بمونم خوابیدم و طبق روش به یاد موندن خواب از خودم خواستم ساعت 4:15 دقیقه
    از خواب بیدار شم
    از خواب بیدار شدم دیدم ساعت 46 نیمه شب
    خیلی تعجب کردم پاشدم نماز را خوندم و خوابیدم دوباره یک خواب دیدم و .....
    این اتفاق زیاد برام عجیب نیست چون چند بار دیگه هم بازم اتفاق افتاده
    حالا سوالم اینه که چجوری دقیقا ساعت 4:15 از خواب بیدار شدم.
    من وقتی خوابیدم که ساعت را نمی دانستم ولی وقتی بیدار شدم که دقیقا سر ساعت بود
    آیا می شود هر چیزی را موقع خواب درخواست کرد؟
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    ================================================
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =
    با سلام به دوست عزیز علیرضا
    اول بگم که ناراحت نیستمدرباره همون کپی پیست که گفتین
    حالا میخوام یه روش کارساز برای بیداری بگم که البته آقایسوشیانت قبلا براتون توضیح دادن من یکم از تجربیاتم میگم
    سعی کن توی روز هر کاری می کنی ببینی چیکار می کنی سطحی به کارهات نگاه نکن حتی اگه به مورچه ها نگاه میکنی تو کارشون دقیق شو
    اگه چیز جدیدی دیدی بهش دقت کن ببین آیا باید اینجا باشه آیاقبلا اینجا بوده آخه وقتی اینکار را خیلی انجام بدی بصورت ملکه برات در میاد اونوقت وقتی توی خواب هم چیز جدیدی میبینی بابی دقتی ازش نمیگذری میدونی که تو خواب خیلی چیزها تغییر میکنن و اگه تو خواب هم اینکار را بکنی با خودت میگی فلان چیز اینجا چیکار میکنه و به خواب بودن یا بیداریت شک میکنی و میتونی با همون نشگون گرفتن یا کارهایی که بعدا میگم از خواب یا بیداریت مطمعا بشی
    من خودم چند شب پیش یک چیز غیر عادی تو خواب دیدم ولی بهش توجه نکردم یکم بعدش طبق عادت روزانه توی خواب خواستم به زندگی با دقت نگاه کنم و فقت اراده اینکار را کردم و چون تا زه اینکار را یاد گرفتم توی خواب هم ازش سطحی گذشتم در صورتی که اگه دقت کرده بودم متوجه صحنه غیر عادی که دیده بودم میشدم
    آره میگفتم توی روز باید توری کارهات و بقیه چیزها و آدمها را برسی کنی مثل اینکه یک دوربین فیلم برداری عکس گرفته و داری نگاه میکنی مثلا میگی چطور فلانی را ندیدم یا میگی چرا اون کاره اشتباه را کردم
    بزم تجربهای جدیدی کسب کردم ولی همونطور که آقای سوشیانت گفتند یکم روی خواب نوشتن کار کن تا بازم بگم
    راستی اگه خسته نیستی با زور به رختخواب نرو اگه خسته باشی و بخوابی خوابت سنگین تر میشه
    ببخشید دیر جواب دادم یکاری برام پیش اومد من آدم بدقولی نیستم
    ================================================== ===========
    آقای سوشیانت عزیز از راهنمشییتون ممنونم
    ================================================== ===========
    در ضمن اینا بگم اگه وسط شب بلند بشی و به نوشتن خوابهات ادامه بدی واقعا به بدنت صدمه میزنیدچار بیخوابی میشی تنظیم خوابت هم بهم می خوره
    من خودم اینکار را می کردم شما نکن می تونی یکاری کنی سریع با شخصیتهای کلیدی خوابت یه جمله بساز یا یه شکل بساز و صبح که بیدار شدی با یادآوری اون شکل سریع خوابهاتون را بنویس
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
    یه چیز دیگه نترس که ممکنه خوابهات یادت بره چون سریع همین اتفاق میفته
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی درباره اون سوالی که گفتی مگه روح ساعت را میبینه
    باید بگم وقتی به خودت میگی فلان ساعت بیدار شم چون مغز خودش یک ساعت دقیق داره با استفاده از همون سر ساعت مورد نظر به طور نا خودآگاه بیدارتون میکنه
    برای همینه وقتی چند وقت سر ساعتی معین بخوابی یا بیدار بشی بدنت عادت میکنه و اون موقع خوابت میگیره یا بیدار میشی
    __________________________________________________ _________________________________
    فعلا شب شما و سوشیانت عزیز بخیر
    منتظرم اشتباهاتم را آقای سوشیانت گوشزد کنند ممنونم

در آغاز فعالیت leia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    از لطف تمام دوستان ممنونم .
    -----------------------------------------------
    مرسی سمانه جان لطف داری.
    ------------------------------------------------
    من و سمانه با هم کار می کنیم .امیدوارم بتونیم تا چهار شنبه مطالبمون رو آماده کنیم
    وبگذاریم دوستان استفاده کنند.
    Last edited by leia; 27-08-2006 at 20:20.

در آغاز فعالیت leia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوباره سلام
    معمولا خوابهای من درست تعبیر میشن.خیلی وقتا هم خوابهام به صورت انیمیشن هستن.
    یه چیز جالب دیگه درمورد خوابهام اینه که من اگه وسط خوابم بیدار بشم اگه دوباره بخوابم میتونم ادامشو ببینم.
    من میتونم مسیر خوابمو عوض کنم یعنی اگه یه صحنه رو دوست نداشتم خوابمو به عقب بر میگردونم و بار دیگه این صحنه رو تغییر میدم.
    خیلی وقتا خوابهام برام جالب نیستن چون زیادی ارادین بعضی وقتا شک میکنم که الان من خوابم یا دارم رویا پردازی میکنم.
    اگه ممکنه در این مورد یه کم توضیح بدین.که بدونم خوبه یا بد.نگران کننده که نیست؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

با تشکر از بی بی و ذوالقرنین با جواب خوبشون و leia
    جواب ذوالقرنین خیلی خوب بود فقط بگم میتونید از ضبط صوت هم به جای نوشتن موقع خواب استفاده کنید
    برای یاداشت خاطرات و خواب ها و یاداشت های خصوصی میتونید از نرم افزار های یاداشت خاطرات استفاده کنید که چون پسورد میخاد کسی به غیر از شما نمیتونه به اون ها دسترسی داشته باشه
    مثلا نرم افزار DiaryOne یا XMultimediaDiary که من اولی را به دلیل قدرت جستجوی فارسی در همه صفحه ها ترجیح میدم
    leia جان کجاش جالب نیست؟همه جالبیش به همینه
    اگر تازه به خواب رفتید و خواب هاتون مات و نامفهومه احتمالا خیل پردازیه که باز هم خوبه و بعدش هم خواب میرید ولی اگر واضحه که دیگه خوابه (بعضی ادم ها خواب هاشون هم واضح نیست ) به هر صورت خوبه اگر فقط خیال پردازی هم باشه قدرت تصویر سازی شما را بالا میبره
    در ضمن حتما لازم نیست خواب باشید خیلی از الهامات درست قبل از خواب رفتن و در سطح الفای مغزی اتفاق میفته

مطالب جالبی که داری مینویسید خیلی جالبه و هم مطالبی که دوستان کپی پیست میکنند
    بالاخره هر چقدر هم اطلاعات داشته باشیم هیچ کدوم نمیتونیم حتی همه مطالبی که بلدیم بنویسم و کپی و پیست کردن لازمه البته با ذکر منبع

جناب مرسدس کجایی؟؟؟
    من به خاطر شما اومدم
    چیشد تا من اومدم شما رفتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Soshiant

جناب مرسدس کجایی؟؟؟
    من به خاطر شما اومدم
    چیشد تا من اومدم شما رفتی؟
    با سلام به دوستان عزیز
    خیلی متشکرم از لطف شما. ببخشیدقول میدم غیبت غیر مجاز دیگه نداشته باشم
    Last edited by mercedes; 22-08-2006 at 11:42.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط moaref
    مرسدس عزيز سلام

از شما خيلي ممنون هستم و شما لطف داريد.
    از اينكه مرا قابل ميدانيد و جواب ميدهيد همين براي من كافي هست و دوست ندارم مزاحمتي براي شما بوجود بياورم.
    دوست دارم كه پيام خصوصي در مورد سوالهايم به شما بدهم. ولي متاسفانه ( پي سي ورد ) مجوز اين كار را به من نميدهد و راه ديگري براي فرستادن پيام خصوصي نميدانم.

از لطف شما بسيار ممنون هستم
    با سلام به معا رف عزیز
    ببخشید از اینکه دیر جوابتونو دادم واقعا سرم شلوغه بازم معضرت
    نمیدونم ایمیل بنده به دستتون رسید یا نه اما ظاهرا نرسیده بنده چند روز ایمیلمو چند روز میزارم آدرستونو اونجا بزارین اون کتاب رو که خواسته بودید دم دست گذاشتم براتون پست کنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط tom boy
    سلام به همگي

مرسدس جان ميشه از اون عارفائي كه گفتين تو شهر ما هست و كتاباشون به من معرفي كنيد؟
    فعلا خداحافظ
    با سلام
    با عرض معضرت مجدد از تاخیر در ارسال جواب
    کتاب لاله ای از ملکوت
    شرح حال زندگی جناب آقای مجتهدی
    البته توی شهر شما نبوده اما متولد همان استان بوده اند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •