خودش يه فايل كرك داره. وقتي نصبش كردي خودش رجيستر ميشه. در مورد كاركردنش گفتم كه يكم پيچيده است . اما اگه بخواي آموزششو ميزارم واست. فعلا برو ببين ميتوني باش كار كني يا نه .
خودش يه فايل كرك داره. وقتي نصبش كردي خودش رجيستر ميشه. در مورد كاركردنش گفتم كه يكم پيچيده است . اما اگه بخواي آموزششو ميزارم واست. فعلا برو ببين ميتوني باش كار كني يا نه .
ما کوچیکتیم قابل شما رو نداشت.![]()
این هم برنامه Handy safe که یک برنامه قفل هستش ولی نه قفل گذاری رو فایل ها بلکه پسورد رو وارد میکنید و وارد برنامه میشید و می تونید جزییات بیزینس کارتتون . اکانت ویزا . پسوردهایی که بدردتون می خوره و نمی خوایید کسی اطلاع پیدا کنه از اون ها سریال نامبر هایی که به دردتون می خوره و از دسترس دیگران می خوایید به دور باشه...........رو وارد کنید و پسورد بزارید و از دسترس دیگران دورش کنید امیدوارم تونسته باشم درست توضیح داده باشم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sarmast65_ata; 22-12-2007 at 22:29.
خيلي ممنون واقعا لطف بزرگي به من كرديد![]()
این هم یک برنامه برای به یاد آوری جشن های تولد دوستانتون برنامه جالبیه و بعضی اوقات بد به درد بخور که فراموش کردن باعث میشه یک عمر پشیمون شید
اکثر برنامه ها نیاز به رجیستر شذن داره کرک رو از کجا باید پیدا کنم (برای مثال callrecorder )
سلام یه برنامه خوب بزای ضبط صدا با کیفیت خوب و بیش از 1 دقیقه برای دانلود بزارین.ممنون
دوستان همه خسته نباشید چند وقت پیش برنامه ای رو دیدم که باهاش میتونی با هک کردن گوشی اس ام اس بفرستی
خیلی ممنون خیلی برنامه خوبی بود![]()
این هم برای مورد نظر شما همرا با کیجن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)