منم که همين رو گفتم.آخه چرا اینترنتت رو حروم ميکنی زحمت بيهوده ميکشی؟
![]()
منم که همين رو گفتم.آخه چرا اینترنتت رو حروم ميکنی زحمت بيهوده ميکشی؟
![]()
حدود 10 تا 15 تومان.
من کار به این ندارم که مموريم چيو ساپورت ميکنه.فقط يه مموری باقيمت 50000 تومان گرفتم های اسپيده های اسپيد![]()
راستی يه خبر بد برای پی اس پی داران.چند وقتی هست که سايت دارک الکس خدای هک پی اس پی بسته شده و فعاليتی از خودش نشون نميده! گفته که برای همکاری با سونی فريمور جديد رو هک نميکنه اما همه ميدونيم که چرت ميگه.چون سونی سيستم امنيتی رو تغيير داده توش مونده.
اما برای کسانی که تازه ميخوان پی اس پی بخرن این خبر تصميمشون رو عوض نکنه چون اینجوری نميمونه اگه دارک الکس هم نياد کسه ديگه ای پيدا ميشه که هک کنه.
من اینو گفتم که بره صفحه 11 این پستو نگاه کنه و مموری تقلبی رو از اصل تشخیص بده ضمنا اینترنت من مجانی هست ولی سرعت پاینه 33.6 هست .![]()
مموری 4 گیگ من 2 سه روز پیش پرسیدم گفت 110 تومان های اسپید البته فکر کنم تقلبی هست چون اصلشو تو سایتهای خارجی دیدم به دلار نوشته بود 200 خورده ای. اگه خاستی بگو تا بهت شماره بدم با خودش تماس بگیر صحبت کن شماره شیراز داره تهرانم داره.
خوب دوستان فعلن دو نفر شدیم لطفا بگین میاین یا نه که اسم بازی هارو با هم ردیف کنیم.![]()
عزيز جون گفتم که همونجا بگی بهتره.به اینجايی ها هم ميگيم برن اونجا. برين اونجا
ببين فرزندم.مموری 4 گيگ سفارش دادم های اسپيد فردا به دستم ميرسه 50000 هزار تومان.کسی که اون قيمت رو بهت داده تقلبی رو ميخواسته گرون هم بندازه!!!![]()
با این قيمتی که به تو دادن بيا من 8 گيگ های اسپيد بهت ميدم.![]()
و در ضمن اگر حرفه جديدی برای گفتن نداری پستهايی که جواب داده شده رو دوباره جواب نده
ما مخلصیم آقا مازیار (اگه اشتباه نکرده باشم)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)