با سلام..
مي شه يه توضيح در مورد نحوه ي استفاده شون بدديد آخه ما بلد نيستيم.در ضمن با بيشترشون هم مشكل دارم كار نمي كنند.
||سپاس**
/*يا حق*/
با سلام..
مي شه يه توضيح در مورد نحوه ي استفاده شون بدديد آخه ما بلد نيستيم.در ضمن با بيشترشون هم مشكل دارم كار نمي كنند.
||سپاس**
/*يا حق*/
Last edited by MaFia_King; 17-07-2008 at 13:37.
دوست عزیز میشه لطف کنی بگی این تم ها رو چجوری باید نصب کرد ؟
کلاً تو فایل زیپش 4 تا فولدر هست به اسم های Blue - Green - Red - Uxtheme Patcher
سلام دوستان
من هر Thmeي رو كه دانلود مي كنم نمي تونم نصب كنم ويندوز من sp3 هستش لطفا راهنمايي كنيد كه چطوري مي توني اين تمها رو نصب كنم.
با تشكر
Last edited by H.Trst; 28-07-2008 at 05:59.
باید برنامه ی TuneUp Utilities 2008 داشته باشید ...
درود...
دوست عزيز حالا اين برنامه چيكار مي كنه.!!؟؟
||سپاس**
/*يا حق*/
دوستان گل من
چندين بار گفته شده كه سوالاتتون ور تو انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال كنيد
البته با يه سرچ ساده جواب پيدا ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ......................
sلام
من Vista Transformation Pack 8.0 رو دانلود کردم اما خیلی از چیز هام تغییر نکرده. مپلا پنجره ها شفاف نیستند یا از ساید بار هم خبری نیست . اما تم و استارت و ایکون ها عوض شدم. لطفا کمکم کنید ...
سلام ...
dream LH | XP | SIZE : 998 KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------
Watercolor-Arrow | XP |SIZE:812KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
luder |XP|size:478KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-----------------------------------
Aurum | XP | SIZE : 682 KB
DELTA | XP | SIZE : 560 KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------
!!Clearlooks_Gummy | XP | SIZE : 650KB after extract is 201 MB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)