تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 222 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

سلا م
    بر ای فارسی کردن جنر الها این فایل زیپ شده زیر را دانلود کنید و آن فایل را باز کنید محتویات آن را در قسمت (Movie) کپی کنید .
    نکته:حتما در درایوی که بازی را نصب کرده اید قر ار بدهید مثلا به آدرس زیر :

C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\English\Movies

نکته:حتما در درایوی که بازی را نصب کرده اید قر ار بدهید مشا هده خواهید کرد که تمام امکا نات ار تشها به زبان فارس صحبت می کنند البته GLA صحبت شخصیتهاش خیلی کمدی تر از چین و آمر یکاست .

یک مطلب دیگه اینکه در جنر ال یک در قسمت داستان بازی نیز دمو ها و ما مور یتها به صور ت فارسی بیان می گردد ولی در زرو چنین نیست .و تا 95% در زرو در ار تشها صحبتها فارسی است . امید وارم خوشتون بیاد .
    فایل مورد نظر :

کد:
    کد:
    http://ufo-alien.persiangig.com/document/جنر%20ال%20زرو/Movies.zip
    میشه یکه یه فایل درست بزاره من این رو ریختم ولی کار نکرد.

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

برای contra 006 تراینر وجود داره ( نسوز کننده ).
    Last edited by hshak2006; 18-09-2009 at 07:38.

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

ufo-alien جان ممكنه در حين ساختن اين پچه ايرانه . يه اموزش كاااااااااااااامل هك كردن جنرال 1 و2 رو هم تو يه فايل pdf بنويسي ؟
    ممنون .............راستي علي جون اين دي وي ديه كه تو صفحات قبل بود(دقيقا خودش) رو جاي ديگه اي با قيمت بهتر نميفروشه؟
    اخه 10000 تومان براي 1 دي وي دي خيييييلي زياده.(من اون 2 دي وي ديه كه جنرال 1و2و3و3.5 توش بود رو خريدم 2000 تومان(هر دي وي دي 1000 تومان )) حالا بيام و فقط براي 2 ش 10000 تومان(يعني قيمت 10 برابر) بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

ufo-alien جان ممكنه در حين ساختن اين پچه ايرانه . يه اموزش كاااااااااااااامل هك كردن جنرال 1 و2 رو هم تو يه فايل pdf بنويسي ؟
    ممنون .............راستي علي جون اين دي وي ديه كه تو صفحات قبل بود(دقيقا خودش) رو جاي ديگه اي با قيمت بهتر نميفروشه؟
    اخه 10000 تومان براي 1 دي وي دي خيييييلي زياده.(من اون 2 دي وي ديه كه جنرال 1و2و3و3.5 توش بود رو خريدم 2000 تومان(هر دي وي دي 1000 تومان )) حالا بيام و فقط براي 2 ش 10000 تومان(يعني قيمت 10 برابر) بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .................................................. .................................................. ............................................
    (من تو بازي با چين هستم) شما با كي هستيد؟

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منصوری جان با سیستم ذغالی که میگی چطوری این همه امکانات اضافه کردی؟ اینا نیاز به 3dmax داره. کامپیوتری که 3Dmax رو اجرا می کنه راحت با این برنامه های عکس گرفتن از بازی می تونه کار کنه.

در ضمن مشکل اون ارور هم با آپدیتی که گفتی حل شد منتهی یک ایراد مسخره دیگه پیدا کرد تا میرم تو بازی اولین چیزی رو که می سازم میگه you are victories !!!! یعنی چی؟؟؟؟
    Last edited by general_sorena; 18-09-2009 at 12:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

5

والا کاملا خام خام نصب کردم. نمی دونم چه فایل اضافه ای داره. همین الان دو باره نصبش کردم اصلا مود یا پکی نداره.
    من هم همين مشكل را دارم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6

general sorena جون . اين مشكل قديميه منه با generals zero hour
    البته يه فرق هايي با مال تو داره ...1- مال من مينويسه you are defeated!!!!!!!!!!!!(شما شكست خورديد) ...مال تو you are victories ! (شما پيروز شديد)............در ضمن تو مال من اگه هيچي هم نسازيم بعد يه مدت همه چيمون منفجر ميشه و ...you are defeated! تو هم ...1- رپليشو نگاه كن شايد اين اتفاق براي دشمنت مي افته (اتفاقي كه برا من ميفته...) 2- يه بار هيچي نساز ببين باز اينجوريه...؟

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هم همين مشكل را دارم
    ببین باید جنرال رو آپدیت کنی به نسخه 1.04. لینک دانلود رو با یه سرچ تو گوگل پیدا می کنی از صدها سرور مختلف:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدش می تونی نصب کنی. منتهی به طرز عجیبی ورژن 1.9 مشکل داره ولی 1.5 رو من بدون مشکل رفتم. این سوریه هم که خیلی ضعیفه البته میگ 21 انصافا خوبه
    Last edited by general_sorena; 18-09-2009 at 13:35.

داره خودمونی میشه ali121314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو کره ی زمین

پيش فرض

البته ببخشید که عکسها کیفیت نداره من سیستمم زغالیه و بهمین خاطر با نرم افز ار ها نمی تو نم از محیط بازی عکس بگیر م پس بنا بر این باز با مو بایل عکس گر فتم...
    عکس گرفتن نیاز به برنامه برنامه ی خاصی نداره فقط کافیه دکمه ی Print Screen رو که روی کیبوردت قرار داره بزنی تا یه عکس خوشگل و مشت از صفحه ای که پیش روته بگیره بعد paint یا هر برنامه ای که میتونی توش نقاشی کنی رو باز میکنی بعد رو صفحه کلیک راست میکنی میبینی که گزینه ی Paste بازه بعد میزنیش تا عکس اون صفحه رو برات بیاره یا (وی)Ctrl+V رو میزنی تا همون عمل انجام بشه .بعد عکس رو ویرایش میکنی بعد سیو میکنی و آپلود.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

راستي يه چيزي....من 2 تا تانك دانلود كردم كه بايد به بازي اضافه بشه ..... اگه كسي بلده چه جوري بايد به بازي اضافش كنم بگه... .................................................. .................................................. .....................................
    راستي من نمي دونم چرا امروز كه جنرال 1 بازي كردم با كمال تعجب ديدم كه كامپيوتر اينقدر با هوش شده....دقيقا همونجوري شده بود كه ufo-alien جان گفت كه داخل مد ايران بوت ها اونجوري اند(از جا هايي كه فكرشو نميكردم حمله مي كرد.2- هي جاهامو (سرباز خونه.تانك سازي(كارخونه)و....)رو تصرف ميكرد و زود مي فروخت.3-وقتي مي ديد تعداد تانك هام زياده عقب نشيني (فرار)ميكرد) من كه شاخ در اوردم ..... كسي نميدونه چرا اينجوري شده؟ اخه خيلي سخت شده(يه بار ازش باختم)......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •