احتمالا همه شما با دکتر میر جلال الدین کزازی استاد و عضو هیات علمی دانشكده ادبيات و زبان هاي خارجه دانشگاه علامه طباطبايي تهران آشنا هستید.
این کتاب روزنگار سفر دکتر کزازی به اسپانیا برای تدریس زبان فارسی در دانشگاه بارسلون هست. حسن خوبی! که این کتاب داره بهره بردن از زبان شیرین فارسی خاص استاد هست. خوندن این کتاب میتونه در شناختن فرهنگ اسپانیا تا حدی مفید باشه .من نسخه منتشر شده در سال 78 به وسیله انتشارات واژه آرا رو دارم اما مطمئنم کتاب تجدید چاپ شده.
دو بخش از این کتاب رو براتون نقل می کنم تا با کتاب بیشتر آشنا بشید ..
1.سامان و پاکیزگی بازار پیوسته شگفتی ما را بر می انگیخت . بیشینه فروشندگان، در این بازار، زن هستند، زنانی که در شکفتگی روی و آراستگی با کالایی که میفروشند پهلو میزنند. آنگاه که قصابان نازک بدن و موی میان و آراسته را می دیدم، بی اختیار فرایاد قصابان خودمان می امدم که چهره ی نمونه و فراگیرشان مردی است دژم روی و بروت از بناگوش در رفته، با چشمانی شرر بار و نگاهی هراس انگیز که کاردی خونفشان و آخته را درمشت می افشرد
2.چند روزی است که گروهی ورزشکار ، دد آیین، دیو کردار، به دور از ادب و آزرم، آمده از مصر مهمانسرا را فرو گرفته اند و در تسخیر آورده اند.هنگامه و هیاهوی ستوه آورشان، نیم شبان، خواب و آرام را از میهمانان ستانده است : آوای تیز و خانخراش درها که گشوده میشوند و بسته و بر چهار چوب کوفته، فریادهایی وحشیانه و زوزه وار که در راهروها فرو می پیچند و طنین در می افکنند، خنده هایی بلند و مستانه که فضا را فرو می درند و چندی پژواکشان در خموشی های شب می پاید .
روزهای کاتالونیا (روزنگارهای سفر اسپانیا)
دکتر میر جلال الدین کزازی
مشخصات کتاب
تعداد صفحه: 252
نشر: نویسنده (27 مهر، 1384)
شابک: 964-8042-17-9
قطع کتاب: رقعی
وزن: 650 گرم
زندگی نامه و لیست آثار
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وبلاگ دوستداران دکتر کزازی
کد: