ببخشید اینو می پورسم .میدونم تکراری هست اما میخوام بدونم که XS++ برای cid 51 یا cid 52 نیومده؟؟؟
ببخشید اینو می پورسم .میدونم تکراری هست اما میخوام بدونم که XS++ برای cid 51 یا cid 52 نیومده؟؟؟
خب فرض ميكنمي ميپره ريجيستر ...
مگر آخر كار مشكل ساز نميشه !؟ خب ريجييسترش ميكنيم نميشه !؟
سلامهيچ چي نيست.
فقط يكم زيادي حوصله ميخاد.
در ضمن من فكر ميكردم گوشي شما كا750 هست كه اينو گفتم ولي تو يكي از پستاتون گفته بوديد كه گوشيتون كا800 هست.اگه كا800 باشه بايد با همون xs++ كاركرد.چون با فار فكر نكنم هك بشه.
موفق باشيد
من میخاستم دبلیو 810 رو هک کنم
راستی مگه میشه با ++XS ک800 رو هک کرد ؟؟![]()
مگه نميشه؟؟
ولي من فكر ميكنم كا800 هك شده چون تو يكي از سايتها براش منو گذاشته بودند.خب حتما هك شده كه دارن براش منو درست ميكنند ديگه.نه؟![]()
لينكشم گذاشتم تا شما هم ببينيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
ببينم از دوستان كسي اينجا با برنامه فار گوشيه دبليو 810 خودش رو هك كرده و فايل آپلود كرده !؟من W810i دارم و موقعی که میخواستم فایل رست رو رو گوشی کپی کنم نمیشد آصلا بخش مربوط به فلش باز نمی شد ! ( همه کارها رو هم درست انجام داده بودم ) .
مجبور شدم گوشی رو فلش کنم همین امروز ، و 4 تومان ( پول رجیستر ) + 4 ساعت وقت رو از دست دادم !
پس نتیجه می گیرم با همون xs++ کار کنم ، بهتره !به هیچ وجه توصیه نمیشه که این کار رو بکنید !من كه گفته بودم فقط روي k750 تست شده.حتي آخر آموزش هم اين جمله رو تكرار كرده بود.و گفته بود كه ممكن روي w810 درست كارنكونه.
شما با دقت نخوندي و برداشتي روي w810 امتحان كردي.
يه بار ديگه لينك آموزشو برات ميزارم آخرشو با دقت بخون!
توحید شمس پور جان اگه میتونی آموزش هک ک800 رو بذار
البته اگه بلدی![]()
![]()
من كي گفتم بلدم هكش كنم.
فقط گفتم هك شده اونم شايد.
شما عجله نكن k800 هم هك ميشه.انشا...![]()
همونطور كه CID49 شد.![]()
با سلام به همه دوستان
من یه w810i دارم که حدود یک سال ونیم پیش گرفتم که سریالشم اصلی نیست اون موقع هم اصلا بحث سریال اصلی و چنج و اینجور چیزا نبود تا این که مخابرات دست به اون کار زد و اعلام کرد که با گوشیهایی که قبل از تاریخ اعلام شده مخابرات خریداری شده (که گوشی من هم جزء اون دست گوشیهاست) کاری نداره ومن هم تا الان هیچ مشکلی با سریال این گوشی نداشتم و سیمکارت دولتیمو به راحتی ازش استفاده میکنم. منتها الان برا من یه سوالی پیش اومده : من میخوام صدای گوشیمو تقویت کنم ودرایور جدید روش نصب کنم. من تاپیک مربوط به این بحث رو مطالعه کردم که در اونجا دوستان توصیه کرده بودند که گوشیهایی که سریال اصلی نیستند(چنج شدند) با برنامه Far این کار رو انجام ندن چون رجیسترشون میپره بلکه با برنامه phon x 6 alpha یا XS++ این کا رو انجام بدن . منتها اگه با Far کار کنم 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ولی اگه با phon x 6 alpha یا XS++ کار کنم ممکنه تا 8 ساعت هم طول بکشه .
حالا سوال من از شما دوستان اینه که با توجه به اینکه گوشی من سریالش اصل نیست ولی چنج هم نیست (چون همونطور که گفتم یک سال و نیم پیش که گرفتم اصلا این بحثها در کار نبود) میتونم با برنامه Far این کار رو انجام بدم یا حتما باید با phon x 6 alpha یا XS++ این کار رو انجام بدم لطفا کمکم کنید
لطفا به این پست مراجعه کنید تا جواب سوالتان رو بگیرید :
من نگفتم شما بلدیمن كي گفتم بلدم هكش كنم.
فقط گفتم هك شده اونم شايد.
شما عجله نكن k800 هم هك ميشه.انشا...
همونطور كه CID49 شد.
گفتم اگه پیدا کردی و بعد تست کردی
بذار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)