منكه تهران نيستم ولي ميتوني از كلاس مجازي من استفاده كني
براي اطلاعات بيشتر به ياهو مراجعه شود
منكه تهران نيستم ولي ميتوني از كلاس مجازي من استفاده كني
براي اطلاعات بيشتر به ياهو مراجعه شود
سلام رفقا
من قصد دارم تا چند ماه آینده یه تار خوب بخرم (تا الانم حدود 3 ساله که 3 تار می زنم) منتها هیچی راجع به تار
خوب و اینکه یه تار خوب باید چه مشخصاتی داشته باشه نمیدونم...گفتم بیام و از شما کمک بگیرم
راستی یه سؤال دیگه هم دارم من به سنتور هم خیلی علاقه دارم ولی اصلاً ذهنیتی نه نسبت به سازش و نه
نسبت به یادگیریش ندارم
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون
سلام دوست عزیز
راجع به تار خوب و خرید اون مهمترین گزینه میزان بودجه ای هست که دارید اگه بگید بهتر میتونم کمکتون بکنم
نیکی پناهتان![]()
من امروز یه گیتار یاماها دیدم !
گفت با پکیجش ( کابل و آمپیلی و ... ) میشه 320
خوبه به نظر شما ؟!
سلام نمی دونم اینجا درسته این موضوع رو مطرح کنم یا نه می خواستم ببینم تو تهران آکادمی موسیقی داریم یا آموزشگاه موسیقی که به صورت آکادمیک باشه.من سازم پیانو. 4 ،5 تا آموزشگاه رفتم که متاسفانه همشون آشغال بودن یا استاده معتاد بود یا تو 30 دقیقه کلاس 25 دقیقه خاطره تعریف می کرد یا 10 دقیقه درس و تند تند میداد و می پیچوند بره یا ...
مرسی.
سلام دوست عزیز
به نظرم بد نیست مطرح کنید اما اون تیکه های بعدیش شاید
بله کنسرواتور داریم که همون موسسه خوش نهاد پیمان میشه و میتونید یصورت آکادمیک اونجا
آموزش ببینید اما مثله دانشگاه هست و باید برید سر کلاس که فکر نکنم هدف شما این باشه
آدرسش هم توی خیابون کریم خان هست
اما اگه نظر منو بخوای میگم یکی از اساتید خوب و سرشناس رو پیدا کن و برو در کلاسهای آزاد شرکت کن کم کم خودت میتونی یه استاد ثابت پیدا کنی که ثابت تا دوره پیشرفته آموزش ببینی
نیکی پناهتان![]()
سلام لطف کردی شما استاد پیانو خوبی میشناسید؟
من آخرشو واقعا گفتم و اغراق نکردم چون اصل در نوازندگی و هر چیزی خود آدمه ولی عرفا حرف قشنگی می زنن می گن هر کی نصف عمرشو بزاره پایه پیدا کردنه استا ضرر نکرده(البته این پیرامونه عرفانه)
ولی در کل من فکر می کنم در هر جا می شه تعمیم داد.
امیدوارم یه جای خوب پیدا بشه، چون واقعا کلافه شدم.
راستش چون بصورت تخصصی دنبال پیانو نبودم شاید نتونم نظر خوبی بهت بدم اما چند تا آموزشگاه که مورد تایید خانه موسیقی هم هستند و اساتید معتبری توشون تدریس میکنند رو بهت معرفی میکنم شاید بتونی بهتر به نتیجه برسی
آموزشگاه پارت.آموزشگاه وزیری.آموزشگاه سرایش.آوای مهربانی
آدرس و تلفنشون رو هم از سایتشون میتونی بگیری
نیکی پناهتان![]()
ببخشید انقدر مزاحمتون می شم می تونید یکم پیرامون این موسسه خوش نهاد پیمان توضیح بدید؟
سلام رفیق.
اینکه شما سه ساله سه تار کار می کنید خیلی در یادگیری تار کمک خواهد کرد.
چون سیستم پرده بندی تار با سه تار یکی هست (البته گاهی اوقات در پایین دسته یک ربمل اضافه میشه و یا پرده ها تا روی کاسه ادامه پیدا می کنند تا گام کامل بشه)
در مضراب نوازی مطمئنا روزهای سختی خواهید داشت. چون تا به حال با ناخن می نواختید. ولی این برای یک نوازنده بسیار طبیعی است و باید اراده کنید و تمرین رو برای نواختن ریز و دراب با مضراب ادامه بدید.
اما از نظر ظاره، چون اشنا به موسیقی هستید:
پرده های تار باید کلفت تر از سه تار باشند. (در بعضی مواقع اندازه برابر دارند ولی در سه تار معمولا نازک تر می بندند)
چوب نباید ترک داشته باشد.
پوس نباید زخم شده باشد. (توصیه میشه که بعد از خرید روی قسمتی از پوست که با مضراب برخورد داره، چسب بزنید تا به پوست اسیبی نرسه.
گوشی ها باید نرم بچرخند.
خرک تار با سه تار متفاوت هست.به شکل و شیار های اون دقت کنید تا اشکالی نداشته باشه.
--
سنتور سازی جادویی هست.
تا پشتش نشینید درکش نمی کنید.
متاسفانه نواختن سه تار باعث نمیشه که نوازنده،ساعد و مچ دستش رو برای نواختن سازهایی چون سنتور تمرین بده. پس در شروع مشکل بیشتر میشه (و مزید بر اون، ذهنیت شکل گرفته نوازنده در مورد ساز قبلی که همیشه روی یادگیری سازهای دیگه تاثیر می گذاره (هم مثبت هم منفی)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)