تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 91 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    دوستان میشه پچ 1.4 این بازی رو همراه با کرکش بزارید؟
    یه دونه تو صفحات پیش بود دانلود کردم اما نمیدونم جهانی بود اروپا بود,هر چی که بود با کرکش کار نداد.اعصابم خورد شد.
    حالا اگه میشه شما لینک دانلود و کرکش رو برای من بزارید.
    ممنون.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام دوست من مشکل شما این که یک سری مراحل رو نرفتی وقتی مراحل ها رو نرفته باشی اصلان نمی شه بری جلو هر چی بری جلو تر بیشتر از جون کم می شه صفحه همه همین جور روشن تر می شه برای این که این اتفاق نیافته باید مراحل رو بری تا به تو اون از اون ثسمت ردی بشی
    100%مراحل رو نرفتی
    فكر كنم راست ميگي
    چون يه ماموريت هست كه اونو انجام ندادم يعني انجام نميشه همونجايي كه قبل از شهر هست يه دهكده كوچيك هست نام ماموريت دقيق يادم نيست معنيش اينه كه برگرد به دهكده و fee من را بگير من ميرم اونجا اما هيچي نميدند بهم و با دست ميگند كه از اين منطقه برو .....
    من بازي سخت Ghost Recon را در چند روز تموم كردم ولي مدتي هست كه تو اين بازي گير كرده ام برا خودم هم عجيبه ...

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض salam

سلام دوست من ببین شما باید مراحل اصلی رو بریید یک سری مراحل اصلی داره یک سری مراحل فرعی
    شما تمام مراحل پیش رستوران داره رو رفتی برو پیش مراحل رو برو اون رات می اندازه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض salam

سلام.
    دوستان میشه پچ 1.4 این بازی رو همراه با کرکش بزارید؟
    یه دونه تو صفحات پیش بود دانلود کردم اما نمیدونم جهانی بود اروپا بود,هر چی که بود با کرکش کار نداد.اعصابم خورد شد.
    حالا اگه میشه شما لینک دانلود و کرکش رو برای من بزارید.
    ممنون.
    سلام دوست من پچ 1.5 اومد نمی خواد اونو دانلواد کنی
    از اینجا می تونی بگیری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------------------------------------------------------------------------------
    Short review: Float32 mod
    Although it might sound superficial, every game is composed primarily of neat graphics. For this reason, Citizen X has taken his time to review the STALKER Shadow of Chernobyl once more.

STALKER Shadow of Chernobyl utilises the X-Ray engine, which, despite having almost half a decade of development behind it, is still quite top-notch. Over the years, there have been many improvements made to it, including the implementation of DirectX9-renderer and methods such as HDR-rendering and deferred shading.

Keeping STALKER continually at the top of the league has been the task of not only GSC Gameworld, but also of a well-known mod called Float32, which itself was once close to being integrated into an official GSC patch. And not without reason, as the tiny file of 0.3 megabytes improves performance and visual experience, and, besides improved graphics, offers some interesting options for modem users.

This mod doesn't simply bring new graphics, but also modifies colours, with increased emphasis on specular maps and shading. The focus of the mod is to provide a player with a darker and more threatening-looking environment. You can judge for yourself if it gets the job done well from the attached thumbnails below, in which the default configuration and the mod configuration are compared side-by-side.

Tested with STALKER v1.0004 and current build of Float32 (1.7112b)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان موتور جدید استالکر جدید با قدیم البته فکر کنم
    site :
    کد:
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    مشاهد عکس های جدید STALkER clear sky با کفیت بالا بنظر قشنگه میاید
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوست من پچ 1.5 اومد نمی خواد اونو دانلواد کنی
    از اینجا می تونی بگیری
    کد:
    -------------------------------------------------------------------------------
    Short review: Float32 mod
    Although it might sound superficial, every game is composed primarily of neat graphics. For this reason, Citizen X has taken his time to review the STALKER Shadow of Chernobyl once more.

STALKER Shadow of Chernobyl utilises the X-Ray engine, which, despite having almost half a decade of development behind it, is still quite top-notch. Over the years, there have been many improvements made to it, including the implementation of DirectX9-renderer and methods such as HDR-rendering and deferred shading.

Keeping STALKER continually at the top of the league has been the task of not only GSC Gameworld, but also of a well-known mod called Float32, which itself was once close to being integrated into an official GSC patch. And not without reason, as the tiny file of 0.3 megabytes improves performance and visual experience, and, besides improved graphics, offers some interesting options for modem users.

This mod doesn't simply bring new graphics, but also modifies colours, with increased emphasis on specular maps and shading. The focus of the mod is to provide a player with a darker and more threatening-looking environment. You can judge for yourself if it gets the job done well from the attached thumbnails below, in which the default configuration and the mod configuration are compared side-by-side.

Tested with STALKER v1.0004 and current build of Float32 (1.7112b)

سلام دوستان موتور جدید استالکر جدید با قدیم البته فکر کنم
    site :
    کد:
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    مشاهد عکس های جدید STALkER clear sky با کفیت بالا بنظر قشنگه میاید
    کد:
    سلام.
    دست شما درد نکنه.
    فقط این پچ کرک میخواهد یانه؟؟
    ممون.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض salam

سلام راست بخواهی خبر تدارم تو دانلواد کن بعد ببین چی می شه انشالله اونم پیدا می شه دوست من

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض salam

اطلاعات در مورد نسخه clear skyنسخه ديگري از بازي پرطرفدار S.T.A.L.K.E.R اين بار داستان بازي را به سال 2010 مي برد...با هم جزئيات اين بازي را مرور خواهيم کرد.

گروهي از جويندگان براي اولين بار به قلب منطقه حفاظت شده هسته اي چرنوبيل نفوذ کردند و سبب ايجاد ماجراها و حوادث بسياري در اين منطقه شدند.نوعي انرژي بي پايان سبب تغيير عمده و ناگهاني منطقه شد.ديگر راه ها قابل اعتماد نيستند،موجودات منطقه تماماً تغيير شکل يافته و هولناک شده اند.در اين شرايط STALKER ها در منطقه چرنوبيل گيرافتاده و راه بازگشتي ندارند.آن ها وارد مناطقي مي شوند که تا پيش از رخ دادن فاجعه هرگز شناخته نشده بودند...منطقع کاملاً ناامن است و هر روزه از شدت انفجارها کاملاً به لرزه مي افتد.
    تغييرات عمده ايجاد شده در محيط،تعادل و توازن نيروهاي منطقه را به هم ريخته است و STALKER ها در اين شرايط وارد منطق نفوذ کاملاً جديد و ناشناخته شده و با موجوداتي عجيب روبرو مي گردند.ديگر مانند گذشته دوست و دشمن وجود ندارد؛هر کسي براي خودش کار مي کند و جنگ هاي حزبي ميان گروه هاي مختلف جويندگان آغاز مي گردد.
    شخصيت اول بازي نيز سربازي مزدور است که در بحبوحه جنگ ميان گروه هاي مختلف جويندگان در منطقه ظاهر مي شود.در اين حالت،او نقشي کليدي را در رخ دادن حوادثي که باعث آغاز نسخه اوليه بازي،S.T.A.L.K.E.R.:Shadow of Chernobyl مي شود،ايفا خواهد کرد.
    چه حوادثي سبب به وجود آمدن فاجعه اتمي چرنوبيل شد؟! دليل رخ دادن انفجارها چيست؟! چرا منطقه به ناگهان دچار تغيير شد؟! چگونه مي توان اين ناامني را در منطقه از ميان برد؟! کدام گروه از جويندگان سرانجام موفق خواهند بود؟! استرلوک چگونه از بين رفت؟! پيش از آن چه اتفاي براي او افتاده بود؟!... اين ها همه و همه سؤالاتي هستند که S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky،نسخه دوم از بازي محبوب S.T.A.L.K.E.R که يک سال پيش از آن به وقوع مي پيوندد،پاسخگوي آن خواهد بود... .

ويژگي هاي بازي:
    • وجود جو مرموز آشناي بازي
    • جستجو در اعماق منطقه،مناطقي نظير Limansk،Red Forest،منطقه مخروبه Pripyat و بسياري مناطق ديگر... .
    • چنگ هاي A-Life گروه هاي مختلف STALKER ها
    • امکان هدايت و سرپرستي هرکدام از گروه ها براي رسيدن به موفقيت
    • سيستم پيشرفته A-Life
    • وجود رفتارها و حرکات کاملاً متفاوت و مختلف از استاکرهاي کنترل شده توسط رايانه(NPC ها) در دنياي A-Life
    • صحنه هاي نمايش داستاني بسيار پيشرفته و ديدني
    • هوش مصنوعي بهتر کاراکترهاي کنترل شده توسط رايانه
    • استفاده NPC ها از نارنجک
    • امکان جستجوي سريع محيط بازي
    • طراحي و تجسم بهتر مصنوعات و ساير وسايل
    • سيستم جديد آپگريد شکردن اسلحه ها و مهمات
    • امکان تعمير اسلحه ها و مهمات
    • طراحي مجدد HUD و PDA استاکرها
    • نسخه جديد موتور گرافيکي بازي-X-Ray 1.5
    • سيستم رندرکننده DirectX 10
    • بهبود سيستم رندر DirectX 9 نظير طراحي بهتر شکست هاي پارالاکس،Motion Blur،افکت هاي تصوير ذره اي و نمايشي و... .
    • گرافيک بسيار پيشرفته و پرجزئيات در محيط بازي
    • سيستم حرکات وارونه(Inverse kinematics)
    • موتور انيميشن جديد
    بنابراين و با وجود اين ويژگي هاي جديد بازي،کاربران مي بايست براي تجربه سفري ديگر به قلب منطقه چرنوبيل اکراين تا سه ماهه اول سال آينده ميلادي آماده شوند... .

------------
    بر گرفته شده از سایت
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام راست بخواهی خبر تدارم تو دانلواد کن بعد ببین چی می شه انشالله اونم پیدا می شه دوست من
    سلام.
    باشه عزیز من دانلود می کنم ببینم چطور میشه.
    البته بعید میدونم کار بده.
    بابت اطلاعات درباره ی clear sky هم ممنون.
    Last edited by mohamad.hejazi; 05-01-2008 at 17:42.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز این بازی clear sky کی منتشر میشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    من پچ 1.0005 رو دانلود کردم.کرک هم میخواد.
    آدرس کرک:
    کد:
    البته با سپاس از havas_1980 عزیز.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •