تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 3195 اولاول ... 1555616263646566676869751151655651065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه amirpsx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

چی؟؟
    شما دو تا مدل نوشتی بعد سه تا قیمت دادی؟
    کنسول مدل الیته(رنگ سیاه)با تجهیزات کامل :770 هزار تومن
    کنسول 360 مدل پیمیوم:445 هزار تومن
    مدل کر هم380 هزار تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه pepe.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

کنسول مدل الیته(رنگ سیاه)با تجهیزات کامل :770 هزار تومن
    کنسول 360 مدل پیمیوم:445 هزار تومن
    مدل کر هم380 هزار تومن
    خوب اینا قیمت های معمولیه ولی من شنیده بودم مدل 2007 گرونتره(به خاطر نبود مشکل گرما و سه سال گارانتی)

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

افشا شدن آپدیت های پاییز Dashboard برای X360 ؟!!

این طور که پیداست لیستی از آپدیت های پاییزی Dashboard روی سایت Xbox.com قرار گرفته، که خیلی منطقی به نظر میرسه و با عقل جور در میاد !
    این لیست احتمالا شایعه میباشد ! ولی یه نگاهی می اندازیم :

فکر نمیکنم احتیاجی به ترجمه داشته باشه، همه چی واضحه.
    • Compatibility with 3rd party wireless controllers
    • Compatibility with messenger pad
    • Xbox Live Vision firmware upgrade, sharper image filtering
    • Many more Vision Cam settings
    • New screensaver settings - when away from Xbox 360, screensaver will play for optional time, before screen goes dark
    • New Xbox Live Arcade blade - where you can download, play and learn about Xbox Live Arcade
    • Brand new "web based adver-games" flash games which aren't downloaded, but are playable bite sized games, accessed via new Xbox Live Arcade Blade
    • New Screensaver option in Themes and Gamer Pics option in Marketplace blade
    • New functionality with Messenger, works with chatpad
    • New XNA Game Launcher for those that have the program, new options
    • New language, time and date settings
    • New "advertising opportunities" in gameplay
    • Xvid support
    • New "favourites" option via Xbox Live Arcade, can rate according to preference
    • IPTV Functionality - support for TiVo like PVR options. Will be able to record TV direct. Options include source by channel, director, actor and distributor
    • Filter friends list, will be able to filter friends via games
    • New clan support - will be able to launch clan games direct from dashboard, can "fold" friends into new clan category in friends list
    • Better translations in settings and other options for Japanese, German and Spanish languages
    • New quick option to delete via X Button in memory viewer.
    • Option for having downloadable In-game content not inform when completed download
    • Option for having video content not inform when completed download
    • Faster settings for viewing unfinished video content downloads
    • New option in Games tab - beta and others, will be launcher for MMO and multiplayer betas
    • New option in Marketplace Games tab, search by letter, can be inputted via text pad or console
    • Smarter game settings - you can be messaged via publishers about new in-game content for your games
    • Picture in picture functionality for DVD Drive and some other updated settings
    • Improved USB Keyboard settings
    • Improved voice chat settings in game and from dashboard
    • Faster response times to Redeem Code settings
    • Option to play a Redeemed Code game straight after redeeming code
    • Console will now recognise low Hard Drive space, will inform you immediately if can't download current item, will automatically download next available that is able.
    • Increased space size for gamerpics and dashboard themes
    • Themes can now be animated
    • Themes may now have sound effects
    • Better slideshow capabilities, new options added. New sound effects and integration with Hard Drive/ PC music capable
    • New estimated timer for downloads, informing how long download will expect to take
    منبع: www.planetxbox360.com

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

خوب اینا قیمت های معمولیه ولی من شنیده بودم مدل 2007 گرونتره(به خاطر نبود مشکل گرما و سه سال گارانتی)
    به نقله مایکروسافت و گیم اسپات سری جدید ایکس باکس 360 تو همین سال جاری قراره به بازار بیاد.اینبار مایکرو سافت از پردازنده های 65 نانومتری برای کنسولش استفاده میکنه.تو همین مدت که سونی یه 100 از قیمت کنسولش پایین اورد . مایکرو سافت هم جنبو جوشی به خودش داد و قیمت مدل premium رو 50 دلاری پایین اورد به 299 دلار فک کنم.تو سری جدید ایکس باکس مایکرو سافت به گیمر ها هدیه میده و گارانتی رو به سه سال افزایش میده.توسری جدید دمای کنسول به طرز معجزه اوری پایین میاد .واین یکی از مزیت های سیستم خنک کننده ی جدید
    و تکنولوژِی ساخت 65 نانومتری پردازنده هاست.و شما میتونین زمان خیلی بیشتری رو پای کنسول بشینین و بازی کنین و همین سه سال گارانتی هم به خاطر همین موضوعه.تو سری جدید که دارای هارد با ظرفیت 120 هست قیمت قیمت حدودا یه 70 دلاری بالا میره و به طور قطعی نمیتونیم همین قیمتو پایه کنیم و ممکنه تغییر کنه اما تغییر قیمت تو ایران دستم نیست.وچون ایکس باکس بطور رسمی وارد ایران نمیشه فک کنم دلال ها بیشتر از این بالاش بکشن.فکر کنم این ایکس باکسهای 65 نانو متری خیلی مهشر میشه.دیگه از نظر داغ کردن کنسول خیالتون تخته

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

به نقله مایکروسافت و گیم اسپات سری جدید ایکس باکس 360 تو همین سال جاری قراره به بازار بیاد.اینبار مایکرو سافت از پردازنده های 65 نانومتری برای کنسولش استفاده میکنه.تو همین مدت که سونی یه 100 از قیمت کنسولش پایین اورد . مایکرو سافت هم جنبو جوشی به خودش داد و قیمت مدل premium رو 50 دلاری پایین اورد به 299 دلار فک کنم.تو سری جدید ایکس باکس مایکرو سافت به گیمر ها هدیه میده و گارانتی رو به سه سال افزایش میده.توسری جدید دمای کنسول به طرز معجزه اوری پایین میاد .واین یکی از مزیت های سیستم خنک کننده ی جدید
    و تکنولوژِی ساخت 65 نانومتری پردازنده هاست.و شما میتونین زمان خیلی بیشتری رو پای کنسول بشینین و بازی کنین و همین سه سال گارانتی هم به خاطر همین موضوعه.تو سری جدید که دارای هارد با ظرفیت 120 هست قیمت قیمت حدودا یه 70 دلاری بالا میره و به طور قطعی نمیتونیم همین قیمتو پایه کنیم و ممکنه تغییر کنه اما تغییر قیمت تو ایران دستم نیست.وچون ایکس باکس بطور رسمی وارد ایران نمیشه فک کنم دلال ها بیشتر از این بالاش بکشن.فکر کنم این ایکس باکسهای 65 نانو متری خیلی مهشر میشه.دیگه از نظر داغ کردن کنسول خیالتون تخته
    دوست عزیز من این خبر رو یه هفته پیش یا شایدم بیشتر تو همین تاپیک گذاشتم !!
    تازه قراره CPU های 45 نانومتری هم تا سال 2008 یا 2009 به بازار بیاد !
    ( لطفا به دوستان برنخوره وقتی میگم این تاپیک در حال منحرف شدن هست ! )

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

دوست عزیز من این خبر رو یه هفته پیش یا شایدم بیشتر تو همین تاپیک گذاشتم !!
    تازه قراره CPU های 45 نانومتری هم تا سال 2008 یا 2009 به بازار بیاد !
    پیمان جون میدونم که این خبر ماله قدیمه ولی منظورم پی گیری قیمت های جدید سری در حال ساخت ایکس باکس
    بوسیله ی دوستان بود چه تو ایران و چه تو خارج این بحث بین من و جناب pepe بود . و نخاستم که به همه اطلاع بده که این جور چیزی (ایکس باکس )در راه هست .اگه تو هم اطلاعی داری مارو هم بی خبر نزار!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه pepe.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

احتمالا قیمتش تو ایران 520 تا 550 تومن می شه ولی بازم می یرزه
    من صبر میکنم تا این مدل بیاد

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

!!!!
    واسه چی ؟!!!
    اینجا که اوضاعش خوبه، از قبل هم بهتر شده !
    دوستانی مثل amirpsx جان هم به جمع افراد فعال در تاپیک اضافه شدن.
    کم لطفی میکنی !

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

!!!!
    واسه چی ؟!!!
    اینجا که اوضاعش خوبه، از قبل هم بهتر شده !
    دوستانی مثل amirpsx جان هم به جمع افراد فعال در تاپیک اضافه شدن.
    کم لطفی میکنی !
    نظر لطفطونه جناب سم فیشر مارو شرمنده میکنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

احتمالا قیمتش تو ایران 520 تا 550 تومن می شه ولی بازم می یرزه
    من صبر میکنم تا این مدل بیاد
    تو اون موقعه که بیاد مایکرو سافت اعلام کرده که مقداری از بهای کنسولهای قدیمیشو پایین میاره.ولی فعلا معلوم نیست .باید صبر کنیم ببینیم چی میشه .قیمتهایی رو هم که گفتی ممکنه تو اون حدود باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •