دوست عزيز بايد بگم كه در هر پچ يك سري امكانات از طرفه نويسنده اون واسه كاربر گذاشته ميشه در پچي كه من و corvette عزيز استفاده كرديم activation list وجود ندارد و متاسفانه نميتونم جوابي بدم
دوست عزيز بايد بگم كه در هر پچ يك سري امكانات از طرفه نويسنده اون واسه كاربر گذاشته ميشه در پچي كه من و corvette عزيز استفاده كرديم activation list وجود ندارد و متاسفانه نميتونم جوابي بدم
دوست عزيز سيتم عامل v3x به صورت java هست ولي خوب اگه منظورتون اينه كه مشخصات پچ اونو بدست بيارين به اين ادرس برين:
settings>phone status>other information > s/w version
البته اگه اشتباه نكرده باشم بايد همين باشه![]()
سلام دوستان
من جدیدا گوشی K750 خودمو فروختم و فعلا دنبال گوشی تو همین رنج زیر 200 تومن دارم میگردم. چند تا سوال ازتون داشتم.
1. صداش هدفونش و کیفیت دوربینش به K750 میرسه یا نه؟
2. به نظرتون گوشی قدیمی نشده؟
3. کیفیت LCD چطوره؟ نسبت به N73 چطوره؟
4. نهایت مموری که میشه روش گذاشت و بدون کم شدن سرعت استفاده کرد چنده؟
5. اگه شما باشین بین V3x و K550 سونی اریکسون کدومو انتخاب می کنین؟
مرسی
roie mobile man kar nakard barname dige nist. xplorme
سلام
1. در دوربین بهتر k750 هستش اما صدایه هدفون رو روش حساب نکن عزیز..
2.اینطوری بگم که تو رنج قیمت نه . هنوز حرفهایی برایه گفتن داره.
3. lcd نسبت به n73 فقط کوچکتر هستش . از نظره تفکیکه رنگ در یک سطح هستند و از نظره قدرته روشنایی
بهتر از n73 هستش.
4. اگر مموری مرغوب باشه 512 تا 1 هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
5. من v3x.![]()
دوسته عزیز همونطور که گفتم شما باید firmware گوشیتون رو عوض کنید تا این قبیل برنامه ها که
نیاز به دسترسی به حافظه رو دارند رویه گوشیتون نصب بشه. تنها راهش همینه.
سلام اقایون یه اتفاق برای گوششیم افتاذه اونم اینه که تماسهای رسیده رو (تماسهای بی پاسخ ) فقط تعدادو میزنه ووقتی مشاهده رو میزنم صفحه اصلی رو نشون مبده از توی منو تو قسمت " تماسهای اخیر " وقتی میخوام تماسهامو چک کنم همین اتفاق میوفته ( گوشیم v3x orang ) ممنون
عزيز يك باي master reset كن شايد درست بشه؟
در ضمن ميشه بگي كه اونو به pc وصل كردي كه اين طوري شده يا نه؟
وقتی به اینترنت کانکت میشی. و فایلی رو دانلود میکنی. تو activation list ذخیره میشه و بعد میتونی بری از اونجا منتقلش کنی رو مموری کارت.
تاييد ميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)