به احتمال بسیار زیاد، گوشی شما اصلا آپدیت نشده و باید از اول شروع کنی. برای اینکه مطمئن بشی، مشخصات گوشیتو با پست 140 مقایسه کن.
به احتمال بسیار زیاد، گوشی شما اصلا آپدیت نشده و باید از اول شروع کنی. برای اینکه مطمئن بشی، مشخصات گوشیتو با پست 140 مقایسه کن.
از 3-4 صفحه قبل به اینور، کسانی که سوال پرسیده بودند، بعضی دوستان لطف کردن و جواب دادن، خیلی ممنون. البته من هر روز اینجا رو چک میکنم تا اگه اشتباهی در یه پاسخ وجود داره، برطرف کنم. ولی فعلا موردی نبوده و این همونه که من میخواستم، یعنی اینجا رو یه نفر نچرخونه، بلکه همه همکاری کنن. اومدیم و من انگشتم رفت لای فیلیپ P990 و یه هفته بستری شدم، اونوقت تکلیف اینجا چیه؟!![]()
بگذریم، اگه کسی سوالی پرسیده که تکراری نبوده و جواب کامل نگرفته، مطرح کنه تا ببینم بلدم راهنمایی کنم یا نه.![]()
سلام
هندز فری مدل HMP-82 به p990i میخوره؟!؟!
حالا برنامهاشو از کجا باید گیر آورد؟
بدون گارانتی . اصل 370 تومن.البته یه 2g هم مموری گرفتم 28 تومن . کلا 398
رشت . به فروشندش هم اعتماد دارم آخه قبلا هم ازش گوشی گرفته بودم .
ممنون از ای که راهنماییم کردی
information گوشیم همینه...
پس چرا حس میکنم صداش کمه؟
گوشی منم آپدیته ولی صداش کمه . ولی با وجود اینهمه امکاناتی که داره بنظر من اشکالی نداره
آخه در این حده که وقتی کنار بالشتم می زارمش (اسپیکرش پایینه) صداشو به زور میشنوم !!!
میگم صدای گوشی از K750 خیلی پایین تره؟؟
من یه 6630 داشتم، یعنی به پای اونم نمیرسه؟
یه سری به این سایت بزن، برو تو قسمت نرم افزار- P990i اونجا دومین نرم افزار یه پلیره توپه من یه نسخه برای سری 60 داشتم عالی بود این نسخشم برای P990i هستش اما تجربه استفادشو ندارم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر در مورد CDA به لینک زیر میتونی مراجعه کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)