تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 649 از 942 اولاول ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

سروش جان ببین من وقتی توی تنظیماتم وقتی روی socket باشه در حالت logging می مونه اما وقتی می کنمش HTTP لاگین میشم اما خیلی کیلو بایت میگیره !!! من خودم مسنجرای دیگه هم دارم اما از بس تعریف اینا شنیدم می خوام ببینم باید چی کار کرد ؟! کسی دیگه مشکل منا داره ؟!
    باسه من Login نمیکنه و اون یاروهه هی میچرخه، این Socket و HTTP هم فرقی نکرد، منوهاش هم به زور باز میشه !

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

باسه من Login نمیکنه و اون یاروهه هی میچرخه، این Socket و HTTP هم فرقی نکرد، منوهاش هم به زور باز میشه !
    آره دقیقا مال من هم همین جوره ! ولی من با HTTP می تونم اما هم خیای کنده هم خیلی کیلو بایت می خوره !

پروفشنال nimamani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال دیگه ! آیا به سیم کارت های پیام رسان از هدیه های تشویقی تعلق می گیره ؟! مثلا تخفیف ؟!

از اونجايي كه گفتند:
    "سیم کارتهای پیام رسان امکان مکالمه و تغییر طرح تعرفه نداشته"
    پس بعيد ميدونم چون لازمه اين تخفيف ها
    اينكه در سيستمشون تعرفه رو تغيير بدهند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولي به نظرم بازم خوبه
    چون كه هميشه كه از اين خبرا نيست
    كه ايرانسل طرح تشويقي بده
    و از امكانات رايگانش بهره ببريم

پس اگه بريم يك دونه ديگه از اين
    سيم كارتشم بگيريم ضرر نميكنيم

فقط ميمونه مشكل گوشي
    چون ديگه من گوشي ندارم

يك دونه براي مخابرات گذاشتم كنار
    كه اگه جايي رفتم ايرانسل آنتن نداد لنگ نمونم

يك دونم براي سالار سيم كارت ها ايرانسل
    خريدم كه انصافا بدردم خورد

حالا بايد يك دونم براي پيام رسان بگيرم
    باهاش در زمان هايي كه طرحي نيست
    حال كنم و برم تو نت و sms و
    ان شا الله mms بزنيم

راستي يك گوشي تو علاالدين ديدم
    سه تا سيم كارت مي خورد فكر كنم
    براي ما ها ساختند
    فقط ماركش NEC بود كه فكر كنم
    تنظيمات GPRS و MMS روش نصب
    نميشه اگه كسي اطلاع داره بگه
    ممنون ميشم

داره خودمونی میشه hessam123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض طرح رمضان

بچه ها این طرح رمضان که شاهین جان گفت پیشنهاد دادن تصویب نشد؟ (بچه ها منظورم غیر مستقیم شاهین بود )

برای پاییز نمیخوام طرح بذارن؟ ناسلامتی سالگرده ایرانسله ها ((:

امروز برای اولین بار تبلیغ سیم کارت پیامک ایرانسل رو دیدم. اگه طرح ندن شاید برم یکی بگیرم.
    دیگه شدم کلکسیون سیم کارت. 912 919 ایرانسل دائمی / اعتباری / حالا هم پیامک!!!! ولی بین همشون فقط اعتباری وصله . بقیه رو دادم دسته برو بچز.

من که راضیم خدایی. الان چند شبه اس ام اسا بد میره اما خوب بهتر از ثابته! لاقل خونه ما (آنتن دلاوران رو دارم)

دیروز داشتم می رفتم بهش زهرا با مترو (از مولوی تا حرم مطهر تو مترو آنتن فول بود (( کلی حال کردم و انتظار نداشتم. باقی مترو هم راه بندازن خوبه. البته این ایستگاها تقریبا رو باز بودنا... ولی خوب اولا نداشتن.

آنتن دهی منطقه ما خوب هم شده / رسالت هنگام / خونه نامزدم که اونم ایرانسل داره اصلا آنتن نداشت و به زور می رسید و فقط دم پنجرشون که بریم آنتن میده! الان اس ام اس میدم سریع می رسه و تماس تلفنیمون هم اصلا قطعی نداره شاید هر 20 مین یکبار.

ایرانسل دوستت داریم چه با طرح چه بی طرح

روزه های همتون هم قبول.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آره اون سیم کارتا پیام رسان خوبه ! یعنی نرخاش می ارزه هم sms هم GPRS !

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

عضو کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل آنتن دهی سیم کارت های ایرانسل در برخی از مناطق تهران به نبودن پوشش 100 درصدی این شبکه در شهر تهران مربوط می شود.احمد بزرگیان در گفت و گو با خبرنگار"موبنا" با بیان این که مشکل پوشش آنتن ایرانسل در تهران قابل رفع است اظهار داشت: هنوز مشکل پوشش دهی ایرانسل در برخی نقاط تهران و اختلالات آن به یک معضل جدی تبدیل نشده و قابل حل است .وی با اشاره به فعالیت اپراتور دوم تلفن همراه در کشور خاطرنشان کرد: ایرانسل بر اساس آنچه گفته می شود طبق برنامه پیش می رود اما نسبت به اصل قرارداد از برنامه عقب است.دکتر بزرگیان در عین حال با تاکید بر تجربه اولیه اپراتوری در کشور، گفت: به هر حال مردم انتظار دارند خدمات مناسب دریافت کنند و چنانچه گزارشات مردمی از نارضایتی مشترکان از اپراتورهای تلفن همراه به کمیسیون مربوطه مجلس برسد پیگیری می شود.وی بابیان اینکه اعتراض مشترکان ازاپراتورهای تلفن همراه باید از طریق کمیته مخابرات مجلس به مسوولان منعکس شود، رسانه ها را یکی از موثرترین عوامل در انعکاس شکایات مردمی به مسوولان ذکر کرد .
    Last edited by vahooli; 15-09-2007 at 00:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

sms ميزنم به 2225 با مدل گوشيم : w300i اين پيغامو ميفرسته. منظورش چيه؟
    Send S IMEI or S phone type for
    self provisioning, NamedConfiguration phone type for named configuration.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 تعرفه سیم کارت پیام رسان

شاهین جان سلام خسته نباشی

تو قسمت تعرفه نوشته به کلیه کشورهای جهان به غیر از منطقه 2 و 3 هزینه ارسال پیامک فقط

150 ریال یا 15 تومان.میشه بپرسی این حقیقت داره یا اشتباه تایپی.چون اگه اینطور باشه که معرکه است.

مثلا به امریکا فرانسه بتونی اس بزنی اونم با 15 تومن.ظاهرش که خیلی غیر منطقی است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

sms ميزنم به 2225 با مدل گوشيم : w300i اين پيغامو ميفرسته. منظورش چيه؟
    Send S IMEI or S phone type for
    self provisioning, NamedConfiguration phone type for named configuration.

یعنی که یا باید s imei گوشیت رو وارد کنی یا s شرکت سازنده گوشی رو به اون شماره پیامک بفرستی
    به عنوان مثال گوشی خودت s sony ericsson w300i رو بفرستی

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض به شکلت نناز به یک تب بنده ... به مالت نناز به یک شب بنده

آقا این ایرانسل هم اینقدر لفتش داد و با بی توجهی و اهمیت ندادن به مشترکانش سرویس mms رو قطع کرد که مخابرات داره یواش یواش این سرویس رو ارایه میکند

ارائه GPRS همراه اول از اواخر آذر رييس هيات مديره‌ي شركت ارتباطات سيار گفت: پاكت‌هاي مناقصه براي انتخاب شركت ارايه‌ كننده‌ي سرويس GPRS (اينترنت) باز شده اما هنوز برنده‌ي نهايي انتخاب نشده و تصور مي‌كنم تا يكشنبه هفته‌ي آينده (25 شهريورماه) برنده‌ي نهايي اعلام شود.

سيدعلي علويان در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ي زمان راه‌اندازي و ارايه‌ي سرويس GPRS (اينترنت) اپراتور اول تلفن همراه اظهار كرد: با توجه به اين‌كه اين موضوع در مرحله‌ي نهايي است سه ماه فرصت براي نصب و راه‌اندازي اين سرويس داده مي‌شود و اواخر آذرماه ارايه‌ي اين سرويس ابتدا از شهر تهران آغاز و به تدريج در ديگر شهرها نيز ارايه خواهد شد.

علويان اظهار كرد: حدود 2 ميليون ظرفيت براي اين سرويس وجود دارد كه اميدواريم بتوانيم اين سرويس را تا پايان سال به مراكز استان‌ها نيز ارايه كنيم، اين ظرفيت به تدريج افزايش مي‌يابد اما هنوز نحوه‌ي انتخاب مشتريان استفاده از اين سرويس قطعي نشده است.

وي تاكيد كرد: ارايه‌ي سرويس MMS شركت ارتباطات سيار تابع آيين‌نامه‌اي است كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تدوين مي‌كند زيرا خود ما نيز در تدوين آن همكاري داشتيم و همه‌ي شركت‌هايي كه ارايه‌ي اين خدمات را به عهده مي‌گيرند نيز تابع همين آيين‌نامه عمل خواهند كرد.

رييس هيات مديره‌ي شركت ارتباطات سيار با بيان اين‌كه هنوز تعرفه‌ي اين سرويس‌ها مشخص نشده است، گفت: تعرفه‌ها ظرف دو ماه آينده مصوب خواهد شد؛ پيشنهاد اوليه‌ي خود را به مجمع ارسال كرديم كه بعد از تصويب در مجمع و پس از آن در سازمان تنظيم مقررات اين كار اجرايي مي‌شود.

به گفته‌ي علويان شركت ارتباطات سيار تلاش مي‌كند تعرفه‌هايي كه در نهايت مصوب خواهد شد منطقي بوده و مردم به استفاده از اين سرويس تشويق شوند (نه مثل ایرانسل کیلوبایتی 15 ریال)! و قصد دارد خدماتي كه ارايه مي‌دهد در نهايت به نفع مردم باشد.
    اول باید صبر کنی تا مخابرات این نهالی رو که کاشته به بار بنشونه ... و تجربه ثابت کرده تو عمل این زمان ها ضربدر 2 یا 3 یا ... میشه ... مثلا اگه رییس هیت مدیره یک تیم گفت مدیر عامل ظرف چند روز آینده مشخص میشه مفهومش اینکه ظرف چند هفته آینده !!!...

دوم هم باید صبر کنی ببینی تعرفه GPRS همراه اول چقدره ... این که یه مقدار از ایرانسل کمتره باشه طبیعی به نظر میرسه چون قصد رقابت داره ... ولی هنوز معلوم نیست چنده که شما تعرفه 15 ریالی ایرانسل رو با تعجب بسیار زیاد می دونی ... نکنه کسی هستی و دستت تو کاره .... اگه خبری داره بگو قول می دم به "هیچکس" نگم و به همه کس بگم ....

با این پیش بینی شما باید تعرفه زیر 5 ریال باشه ... که خدا کنه باشه مردم حالشو ببرن ...
    ببخشید داشتم آدامس بادکنکی می خوردم ...
    چه هماهنگ و منظم هم این آدامس ها رو می ترکونن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •